Şimdi Ara

NORTON İNTERNET SECURİTY (RENEVAL CENTER)????NEDİR BU YA!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bugün norton internet security'yi liveupdate yaptım fakat subscription key istiyor yani norton'un yenilenmesi gerekiyormuş anladığım kadarıyla..internette bu l-konuda symantec sitesi de dahil olmak üzere her yere baktım birşey bulamadım..bu konuda symantec sitesinde gözüme çarpan bir yazıda 29.95$ dolara yeni bir paket almam gerekiyormuş galiba..ranewal date(yenileme günü)ise bugünü gösteriyo..ne yapmalıyım şu konudan para harcamadan nasıl sıyrılabilirim..!!

LÜTFEN YARDIMM!!!..

• bendede norton security var şimdi gözümü korkuttun işte update etmesemmi acaba
  • abi bilmiyorum ama niye böyle yaptı renewal center'a bağlanıp yenilemeniz gerekiyor diyip duruyor..
    ne yapmalıyım bilmiyorum..

hiç mi kimse bilmiyor bunu ya
  • nis2005 kullanan arkadaslar live update yapmaktan korkmaniza gerek yok ama kesinlikle "subscription status" kısmına girip renew tusuna basmayın o zaman iptal olur

arkadasim buyuk ihtimal sen bu kısma bastın yada 1 senedir kullaniyorsun

her iki durumda da yapacagın bir sey yok silip yuklemen bile fayda etmiyebilir

bu arada arkadasim resimde gordugum kadariyla mayıs 11 2005 kadar live update yapabilirsin ama ondan sonra yeni update leri yapmayacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Love_For_You -- 18 Nisan 2005, 17:02:04 >
  • norton bir yıllık süre veriyor yada 1000 (tam emin değilim 2000 de olabilir) defa güncelleme yaptırıyor. sonra para istiyor. en iyisi nortonu kaldırıp yeniden kurmak.... tabii regisriyi temizlemek oldukça zor. ben de daha önceden 2005 kurdum. sık sık aynı yada benzer problemler verdi. şimdi 2003 kullanıyorum.
  • Norton 2005 kullanıyorum.Artık subscription key istiyor.O da ben de yok.Yapacağım tek şey norton2005 i silmek ve başka bir antivirüs programı kullanmak galiba.Başka bir yolu yok herhalde.
  • Norton kendi eliyle insanları kendinden kurtarıyo yani. Başka antivir. kullanmak için bahaneniz olmuş işte, bi de iyi tarafından bakalım.
  • beyler nortonu kaldırıp tekrar yüklüyosunuz..önemli olan şey iyi crackleyebilmek..( yani nortonu internete bağlattırmadan)..
  • quote:

Orjinalden alıntı: heyyavrumhey

beyler nortonu kaldırıp tekrar yüklüyosunuz..önemli olan şey iyi crackleyebilmek..( yani nortonu internete bağlattırmadan)..

Cd si olmadığından başka bir antivirüs programı yükleyecem.Nortonu bilgisayardan kaldırmak zor mu?Ayrıca norton antivirüsü silersem ghost programı silinir mi?
  • YA BENİM NORTONU KALDIRMA GİBİ BİR ÇÖZÜMÜM YOK BU LANET PROGRAMI BİR NEDENDEN DOLAYI KULLANMAK ZORUNDAYIM ŞU sub bilmem ne kodunu bilen yok mu aranızda.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozger06 -- 17 Mayıs 2006; 14:18:29 >
  • Ne yapmanız gerektiğini biliyorum ama ne yazıkki burada söyleyemem

Buda benim norton

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakurtmelih -- 17 Mayıs 2006; 17:14:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.