Şimdi Ara

Norton Security Premium 10 Aygıt 360 TL/2 YIL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.036
Cevap
40
Favori
77.565
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şahsen ben antivirüslere güvenmiyorum. Çünkü otomatik örnek toplama ve bunu 3. şahıslarla paylaşma gibi bir özellik sunuyor bu programlar. Yani bilgisayarındaki herhangi bir dosyayı alıp başka bir şirkete satabilirler. Hatta bir ara norton kendini virüs sanıp kendi dosyalarını karantinaya almaya çalışıyor, programın çökmesine neden oluyordu.

Bence olay hava atmak değil, kendini ifade etmek. Bence antivirüsler gereksizdir, ben de yıllardır kullanmıyorum, bilgisayarın tüm kontrolünün kendimde olmasını seviyorum. Buna rağmen piyasadaki birçok antivirüsü deneyimledim, sıkıntı yaşayabilecek eşe dosta bitdefender öneriyorum. En azından nortondan bir tık daha güvenli...
  • CoolSnow kullanıcısına yanıt
    2 yıldır norton kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım ,aksine kendimi güvende hissediyorum
    lakin antivirüs olsa dahi % 100 emniyet hiçbir zaman olmaz ,böyle bir garanti olsa abd.nin en kritik yerleri hacklenmezdi

3. şahıslara paylaşılmayan bilgimiz falan mı kaldı ,TC. numaramız ve bilgilerimiz dahi internette geziyor

norton kendi dosyasını karantinaya almaya falan çalışmıyor ,siz anlaşılan sağdan soldan duyduğunuza inanıyorsunuz
    bilgi yada dosya gönderme işini ben kendim yapıyorum zaten ,çünkü inceliyorlar ve ona göre işlem yapıyorlar

bir yığın antivirüs denedim ve norton dışında diğerlerin beğenmedim ,bitdefenderi ise hiç beğenmedim

siz kabul etmeseniz de antivirüs kullanmayanlar kendini çok bilgili gibi gördüğü için böyle yapıyor ,o firmalarda çalışanlardan daha üstün bilginiz varsa ona bir şey diyemem ama ben kendi güvenliğimi sağlıyorum demek sadece hava atmaya yönelik bir eylemdir

öğretmen olan komşum her 1-2 ayda bir bilgisayarını getirirdi virüs yediği için ,2 yıldır ses soluk kesildi (nortonu ortak kullanıyoruz) ,geçen gün sordum sorun yok dedi

bankacılık gibi kritik işlemler yapmıyorsanız sorun olmayabilir ama yine de tedbir tedbirdir
    ki güvenliğe önem verenlerin kullanmaması akıl alacak iş değil ,kimse kendini kandırmasın kendi güvenliğinizi sağlamanız mümkün değil
    banka ve bir çok kurum dahi bu firmalara sistemlerini emanet ederken ,basit kullanıcıların bunlara güvenmiyorum demesi garip değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 11 Eylül 2019; 5:10:9 >

• C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Cevap vermiyorum amacım sizin gibi şov yapmak değil kendi fikrim olarak gerek olmadığını belirtmek yıllarca sorun yaşamadığım örneğini vermekti lütfen konu kirliliği yaratmayın konuyu baltalamayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

Tamamdır

10 kişiyi tamamladık arkadaşlar.

TiRaNTx - 2 adet
    NeMiVaR - 2 adet
    rainmanstern - 1 adet
    HakanOn - 2 adet
    savage74 - 1 adet
    KicavenTrab - 1 adet
    AugKunzee - 1 adet
    Boş yer kalmamıştır arkadaşlar kişi başı 18 tl 2 yıllık alıyoruz. Hepimize hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiRaNTx -- 11 Eylül 2019; 10:14:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

Boş yer kalmamıştır arkadaşlar kişi başı 18 tl 2 yıllık alıyoruz. Hepimize hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    Hocam hala boş ise bende almak istiyorum
  • AugKunzee kullanıcısına yanıt
    Hocam merhablar, sizden önce yaklaşık 2 dk kadar önce bir arkadaş mesaj atmıştı ona kısmet oldu. Çok aciliyet bir durum varsa bendeki ayırdığım 3 lisanstan birini verebilirim
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    acil bir durum yok ama fazlaysa alabilirim. Aslında crackli birşey indirmiyorum o yüzden hiç virüs bulaşmadı ama kafam rahat etsin istemiştim :)
  • AugKunzee kullanıcısına yanıt
    Hocam crack vs den değilde gezinilen sayfalarda birden dosya indirmeye başlanıyor bazen farkında bile olmadan girebiliyor. Sizi de ekliyorum listeye hocam.
    teşekkürler
  • Windows 10 kullanıyorsanız windows defenter AV test ten 6 aldı(Tam puan). Bircok bilindik AV yazılımını geride bıraktı. Şahsen Windows defenrder ile Comodo firewall kullanıyorum.

Şimdi birileri sallıyorsun der şöyle linki de bırakalım.
    https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/
  • kaldımı yer
  • nDise kullanıcısına yanıt
    konuyu asıl baltalayan sensin ,antivirüs fırsatı konusuna antivirüs kullanmıyorum diyen sen değil misin ?

lütfen antivirüs kullanmayanlar konuya gelmesin ,biz sizin kadar cesur değiliz
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    defender hiçbir işe yaramıyor lütfen yanlış yönlendirme yapmayalım ,ayrıca bilgisayarın canına okuyor ,sanki virüs gibi
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam. Fakat isteyen arkadaşlar 10 kişi oluştururlarsa yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

defender hiçbir işe yaramıyor lütfen yanlış yönlendirme yapmayalım ,ayrıca bilgisayarın canına okuyor ,sanki virüs gibi
    Arkadaş linkte verdik üstelik. Birdaha ekleyim belki gözünden kaçmıştır.

Link->https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/

Adamlar tam puan vermiş, testi yapanda amerikalılar değil Almanlar ve bu adamlar bu testi her ay güncelliyor kolpadan bir test te değil üstelik.
  • Tekrar bir grup organize edecek arkadaş var mı? Ben iki tane alabilirim.
    2 yıllık 18 TL hala geçerli mi sizde?

• warchief46 W kullanıcısına yanıt
    Grup için önceki mesajlara bakın birkaç kişi daha istiyordu. 10 kişiyi tamamlarsanız yardımcı olurum alım işinde.
    18 TL den alabilir misiniz yine?

• warchief46 W kullanıcısına yanıt
    Tabi ki arkadaşım . Bazı kişiler fazladan para istiyormuş öyle duydum. Fırsatçılık yapılmasına karşıyım burada amaç ortaklaşa hareket etmektir nemalanmak değil.Elimden geldiği ölçüde yardımcı olurum eski kullandığım ve zamanı geçmiş hesaplarımdan tekrar alabiliyorum.
    Tamam o halde. Grubu oluşturalım. Ben iki tane alıyorum. 8 tane boş yer var. Katılmak isteyen mesaj atsın.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.