Şimdi Ara

Norton Security Premium 10 Aygıt 360 TL/2 YIL (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
40
Favori
77.848
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bende var hocam açalı 2 gün oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 kişilik hesap mevcuttur

• arkadaşlar bende yeni üyelik açacağım mevcudu doldu.

rakamlar belli 2 yıl 50 tl lisans başı 2 lisansı kendim kullanacağım ihtiyacı olanlar ulaşabilir

1.corleonext

2.corleonext

3. @dolphiny

4. @dolphiny

5. @pardus28

6. @erha-n

7. @İLLEGAL-01

8. @İLLEGAL-01

9. @khanshan

10. @khanshan

ekip tamamdır.format atılacağı zaman nortonu uninstall ediniz lisans boşa çıksın tekrar kurulumda iletişime geçeriz ben yollarım(windows da geçen pc adınıza da format atmadan bakıp not alırsanız karışıklık olmasın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorleoneXT -- 23 Kasım 2024; 23:42:55 >
  • CorleoneXT kullanıcısına yanıt

Benide ekleyebilirsiniz hocam yer müsait ise

• FoxPark kullanıcısına yanıt

2 kişilik yer var hocam şuan

• Grubumuzda yenileme döneminde ayrılan arkadaşlar olduğu için kontenjan boşlukları oluşmuştur. Kontenjanı doldurabilirsek devam edeceğiz. Bilgi için özelden mesaj atabilirsiniz.

• Arkadaşlar Norton security kullanırken Norton mevcut lisanslari 360 security e yükseltti bildirmeden artık eski sürüm desteklenmiyormus sizde nasıl durum. Ayrıca 360 premium gercekten çok gereksiz uyarılar veriyor önceden böyle değildi . Ayrıca sistem taraması yapip extra program satın aldırmaya çalışıyor . Dosya taraması yavaş gibi . Düzeltmeleri gerekli bu durumu

• yer var mı acaba

• Arkadaşlar kaspersky 1 yıl kişi başı 46TL katılmak isteyen varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 26 Aralık 2024; 16:10:14 >
  • Merhabalar 4 yıldan beri konudaki gruplara dahil olup norton aldım. Lisansım bitti.

Grubunda yeri olan var mı ?

• 2 cihazlık yeri olan var mı ?

• Bu alçak firma google play store üzerinden otomotik para çekti hesabımdan bir yıllık kullanım için.

Siz demo ücretsiz yüklerken o sözleşme arasında demo bitince tam sürüm için satın alınacak gibi bir zırva cümle yerleştirip kendince bir haklı yol buluyorlar sizinde işiniz gücünüz yok tonca sözleşme yazısını okuyacaksınız?

Uzak durun! Kartınızıda asla bir yere kaydetmeyin. Google'de nasıl bu tarz olaylara izin veriyor orasıda ayrı bir mevzu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 5 Ocak 2025; 3:54:39 >
  • Arseyus kullanıcısına yanıt

Otomatik yenilemeyi kapatmanız gerekiyor

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt

Ben ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım bunun kabul edilebilir bir yanı olduğunu düşünmüyorum.

Norton ile iletişime geçtim iade talabini oluşturdular bakalım geri iade gelecek mi büyük ihtimal gelecek.

Ancak bu şekilde yapmalarının etik olduğunu düşünmüyorum kartımı da değiştireceğim.

• Arseyus kullanıcısına yanıt

Onu kontrol panelinden kapatabilirsiniz

• Arkadaslar vpn uygulamasi da var mi Norton Premium paketin?

• 1 kişilik yer aramaktayım

• Norton 360 ı etkinleştiremiyorum. Göresellerdeki hataları alıyorum. Bununla karşılaşan oldu mu? Çözümü nedir?

• Norton 360 Platinium. kişi başı 50 TL. 1 yıllık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman21 -- 17 Ocak 2025; 17:0:29 >
  • Yer arayan varsa grubumuzu yeniden kuruyoruz

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.