Norton fiyatı ne oldu şuan arkadaşlar yıllar önce kullanmıştım |
Norton Security Premium 10 Aygıt 360 TL/2 YIL (51. sayfa)
-
-
2 adet üyelik alabilirim. Yeri olan var mı? Ya da yeni alım yapmak isteyen var mı?
-
@Cihan9999 hocam dm'e bakar mısınız? @Cihan9999
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waybe -- 5 Ekim 2024; 19:51:59 > -
bugün hesap açtım 5 kişilik yerim müsait 2 yıllık 50 şer tl
-
Norton için yer aranıyor, varsa grupta boş yeri olan talibim. -
4 kisilikbyer kaldı -
Bir üyelikte ben alabilirim.
-
Nedense özel mesaj özelliğim kapatılmış. O nedenle gelen norton teklifine cevap veremedim.Bu problemi nasıl aşarım.
-
2 üyelik alabilirim -
özel mesaj özelliği bende de kapalı görünüyor, neden olduğunu anlamadım.
9 kasımda lisans süremiz doluyor. 2 yıllık daha yenileyeceğim.
3 tane lisans bende (+4 tanesi için daha haber bekliyorum devam ederse ayıracağım)
eski gruptan @heisenberg____ @elan_vital devam edecek misiniz? boş yer kalırsa forumdan isteyeni ekleyebilirim.
-
Ben devam ederim kardeşim -
3 tane bende, 4 lisans ayrıdı toplam 7
8. heisenberg____
9.
10.
iki boş yer var. alım yapıldı. @heisenberg____ özel mesajlar bende kapalı görünüyor açamadım, profilimden eposta ile ulaşır mısın veya mesaj gönderebilirsen iletişim bilgilerini gönderir misin
-
Özelden yazdım hocam -
mesaj geliyor ama cevap gönderemedim. mailden yazdım kontrol eder misiniz
-
vpn özelliği olan paket hangisi acaba arkadaşlar ?
-
arkadaşlar bende yeni üyelik açacağım mevcudu doldu.
rakamlar belli 2 yıl 50 tl lisans başı 2 lisansı kendim kullanacağım ihtiyacı olanlar ulaşabilir
1.corleonext
2.corleonext
3.dolphiny
4.dolphiny
5.pardus28
6.erha-n
7.
8.
9.
10.
4 kişilik yer kaldı arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorleoneXT -- 13 Kasım 2024; 10:6:58 > -
4 kişi kaldı arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorleoneXT -- 13 Kasım 2024; 10:11:0 > -
quote:
Orijinalden alıntı: toktaha3 tane bende, 4 lisans ayrıdı toplam 7
8. heisenberg____
9.
10.
iki boş yer var. alım yapıldı. @heisenberg____ özel mesajlar bende kapalı görünüyor açamadım, profilimden eposta ile ulaşır mısın veya mesaj gönderebilirsen iletişim bilgilerini gönderir misin
@toktaha adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:3 tane bende, 4 lisans ayrıdı toplam 7
8. heisenberg____
9. kadırgalı
10. kadırgalı
grup dolmuştur
-
Sibel Mondeyi bekleyin :))
-
2 adet lazım, yer var mıdır?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X