Şimdi Ara

Norton Security Premium 10 Aygıt 360 TL/2 YIL (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
39
Favori
77.287
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • temmuz ayında yenilenmesi gerekirken bugün yenilenmiş kartımdan otomatik çekmiş parayı iptal edebilirsem edeceğim bilginiz olsun. edemezsem de devam etmek isteyenler bugün bana yazar yoksa çıkartırım hesaptan bilginize.

Düzeltme: 30 gün önceden erken çekim diye bir sistemleri varmış ondan çekmişler parayı ben de iptal edin kendim alırım dedim. bakalım geri yatıracaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgkn_ngn -- 24 Haziran 2024; 11:10:44 >
  • ben iki veya üç tane alabilirim, 29 gün kaldı yazıyor 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende katılacağım tekrardan almayı düşünürseniz

• arkadaşlar norton kişi başı yıllığı 24,5 liraya geliyor (2 yıllık 490 lira) bitdefender 77,6 liraya geliyor (3 yıllık kupon indirimiyle 2328 lira)

ben bitdefender almayı düşünüyorum. eğer sizin de bütçenize uyarsa bitdefender alalım. dönüşlerinizi bekliyorum.

bu konu üzerinden katılmak isteyen arkadaşlar da varsa yazsın lütfen.

norton kişi başı 49 lira (2 yıl)

bitdefender kişi başı 233 lira (3 yıl)

@KanunAdamı @mesido @MOU @WeKinG @murat aksu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgkn_ngn -- 29 Temmuz 2024; 11:37:24 >
  • Yer varsa bende katılmak istiyorum.

• Sizin için uygunsa nortondan devam edebiliriz

• 2 side benim için uygun çoğunluğa uyarımNorton Security Premium 10 Aygıt 360 TL/2 YIL @Dgkn_ngn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeKinG -- 29 Temmuz 2024; 16:50:58 >
  • @Dgkn_ngn 2 side benim içinde uygundur...

• arkadaşlar ben de bitdefender taraftarıyım yani çok bir para değil 3 yıl için bitdefender alalım araştırmalarıma göre nortondan çok daha üstün. boşuna vermeyeceğiz bu parayı fazladan. özel mesajdan ibanımı iletiyorum kişi sayısı dolduğunda satın alımı yaparım. @Littlebchlor siz de katılabilirsiniz eski gruptan yazmayan arkadaşlar var çünkü.

• arkadaşlar 7 kişi kaldı bilginize

• ben kaspersky aldım teşekkür ederim

• Beni de ekleyin 20 gün kalmış nortonun bitmesine

• Norton'un iki yılı bende de dolmak üzereymiş. Bitdefender da pahalı değilmiş ama Norton'dan memnun olduğum için bundan devam etmek istiyorum. 10 kişilik grubunda yer olan varsa PM atabilir.

• Dgkn_ngn kullanıcısına yanıt

Yer var mı hocam? Bitiyor benim nortonda.

• nortonda yer varsa talibim

• Jarmusche J kullanıcısına yanıt

kimsede bir tık yok valla napcaz bilmiyorum.

• arkadaşlar ben hala alma taraftarıyım. fakat bitdefender düşünüyorum. nortonla ufak bir sorunum olmuştu maalesef virüsü engelleyemedi hatta bulup kaldıramadı bile. verilecek para çok bişey değil aslında ama tabi ki karar sizlerin. yıllık 86 lira yani hiçbir şey değil. herkesin aylık en kötü ürününün abonelik parası bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgkn_ngn -- 19 Ağustos 2024; 15:2:8 >
  • Yok mu alacak arkadaşlar?

• benimde sürem dolmuş bende katılırım

• Kimsede tık yok

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.