Şimdi Ara

Nortonu Sevmeyenlere (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: punctura

Saol Tripsinojen ama benim anlamadığım senin sonuçlarla benim sonuçlar hangi teste göre yapıldıda bu kadar fark ortaya çıktı. Kaspersky ı bende kullandım 1 hafta önceye kadarda kullanıyordum ondan öncede yine norton kullanıyordum bazı teknik sorunlar yüzünden Nortondan vazgeçmek zorunda kaldım. Aslında sonuçlar bize kim hangi takımı tutarsa maçtada onun yenmesini istiyomuş gibi. Bu testleri aslında kimin yaptığı önemli .

Kaspere mok atmak değil amacım ama sevmediğiniz norton wormları durduruyo aynı işi kasperde yapıyo ama benim makine norton 2006 kullanırken daha az kasıyo. Bu benim düşüncem senin makinada kasper kasmaz bende norton kasmaz bu nasıl iştir anlamadım

Valla orasını bilemem. Her iki testi de hazırlayan aynı ekip. Bi ürünün bi testte göklere çıkarılıp başka bi testte yerin dibine geçirilmesi saçma.

• Benim favorim Kaspersky ve NOD32.Sistem batık olduğundan NOD32 kullanıyorum ama belirtmem lazım.Hİçbiri McAfee'nin eline su dökemez.Norton geçmiş McAfee'yi tabiii.Yerim böyle şeyi.McAfee'de hem net,hemde pc üzerindekiler üzerinde çok etkili.İnternet üzerinden çok oyun oynadığım için NOD32 işimi fazlasıyla görüyor.Çok sıkı koruma var çoook.
  • arkadaşlar merhaba benim çalıştığım şirkette nortonun versiyonlu son sürümü yüklü bazen netten bir program veya başka bir şey indirdiğimde nortonla taratıyorum temiz çıkıyor. daha sonra denemek için evde aynı programı indirip bende kurulu olan kaspersky 2006 .0.299 ile tarıyorum virüs veya işte trojen falan buluyor ben bugüne kadar kendi bilgisayarımda norton-fsecure-zone alarm-bitdefender-panda-avast-vb.hepsi pro bir sürü program denedim ama en iyisi kaspersky internet security.kasma konusuna gelince norton-bitdefender ve kaspersky hepsi kasıyor.
  • Norton =Tam bir hayal kırığlığı....Ben makinelerden Norton'u temizlemekten bıktım, millet kurmaktan bıkmadı...Zararlı yazılımlarla ilgili bütün sorunlarda karşıma genelde "Norton" çıkıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi booster_tr -- 20 Ekim 2006; 0:31:24 >
  • ben genede nortondan nefret ediyorum.makinayı resmen can çektiriyo nortonu kurcagıma format atarım daha iyi.
  • Reklam kokan hareketler bunlar
    f-prot bana yetiyor
    yemişim nortonu

bu arada şimdi aklıoma geldi
    bu NORTON kaz değilmiydi
  • Ne Fark Ederki Deselerki Kaspersky'de Virüs Var Gene Norton Kullanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hover_Craft -- 20 Ekim 2006; 10:25:45 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.