Şimdi Ara

Nortonu Sevmeyenlere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Norton nedir kardeşim kaspersky kullanın diyenlere lütfen inceleyin

AAAAA Kaspersky nerde yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punctura -- 14 Ekim 2006; 12:43:24 >

• Her ne kadar bir "security suite" testi de olsa; KIS mutlaka testte olmalıydı. Teste alınmayışının "ilk 10'a bile sokmaya değer bulmadıklarından" kaynaklandığını sanmıyorum. Herhalde Kaspersky Internet Security'nin Aluria Security Center'dan kat be kat iyi olduğu tartışılmaz. Büyük olasılıkla teknik bazı problemler vs. yaşanmıştır da teste almamışlardır.

Ocak 2006 "anti-virus" testlerinin sonuçları şöyleydi.

Kaspersky tüm virus testlerini %100 başarıyla tamamlayarak rakiplerini sollamıştı (Tek eksiği heuristic algılama - o yüzden de 3.).
    (Ayrıca güncellemeleri en hızlı duyuran (0-2 saat) anti-virus programı)

Ben halen Kaspersky diyorum...

Edit:
    Yazılar okunmuyorsa:
    https://store.donanimhaber.com/61/ab/4c/61ab4c0b29e08dea6d87a68d5143fc02.jpg
    https://store.donanimhaber.com/d6/cb/49/d6cb4907ca5047644d518c8ed87bacd0.jpg

Edit:
    Test PCWorld'den. @punctura'nın verdiği testle aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TripsinojeN -- 17 Ekim 2006; 9:02:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: punctura

Norton nedir kardeşim kaspersky kullanın diyenlere lütfen inceleyin

aferin sana sen nortonunla mutlu günlerine devam et

• quote:

Orijinalden alıntı: combata

quote:

Norton nedir kardeşim kaspersky kullanın diyenlere lütfen inceleyin

aferin sana sen nortonunla mutlu günlerine devam et
    Allah korusun bir daha Norton kullanmam..

• quote:

Orijinalden alıntı: xax

Alıntıları Göster
    Hala da sevmiyorum Norton'u.
    AntiVir tamamen bedava olmasına rağmen bugüne kadar beni korumayı başardı.Varlığını kesinlikle hissettirmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timu®

Hala da sevmiyorum Norton'u.
    AntiVir tamamen bedava olmasına rağmen bugüne kadar beni korumayı başardı.Varlığını kesinlikle hissettirmiyor.

Alıntıları Göster
    Norton a ölüm ama Nod32 de yok bu ara..

• quote:

Orijinalden alıntı: xax

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: xax

aboww ben yanına bile yaklasmam bi kere deneyim dedim bilgisayarın agzına etti

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackF!Re

quote:

Orjinalden alıntı: xax

aboww ben yanına bile yaklasmam bi kere deneyim dedim bilgisayarın agzına etti

Alıntıları Göster
    Saol Tripsinojen ama benim anlamadığım senin sonuçlarla benim sonuçlar hangi teste göre yapıldıda bu kadar fark ortaya çıktı. Kaspersky ı bende kullandım 1 hafta önceye kadarda kullanıyordum ondan öncede yine norton kullanıyordum bazı teknik sorunlar yüzünden Nortondan vazgeçmek zorunda kaldım. Aslında sonuçlar bize kim hangi takımı tutarsa maçtada onun yenmesini istiyomuş gibi. Bu testleri aslında kimin yaptığı önemli .

Kaspere mok atmak değil amacım ama sevmediğiniz norton wormları durduruyo aynı işi kasperde yapıyo ama benim makine norton 2006 kullanırken daha az kasıyo. Bu benim düşüncem senin makinada kasper kasmaz bende norton kasmaz bu nasıl iştir anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punctura -- 15 Ekim 2006; 23:17:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: punctura

Saol Tripsinojen ama benim anlamadığım senin sonuçlarla benim sonuçlar hangi teste göre yapıldıda bu kadar fark ortaya çıktı. Kaspersky ı bende kullandım 1 hafta önceye kadarda kullanıyordum ondan öncede yine norton kullanıyordum bazı teknik sorunlar yüzünden Nortondan vazgeçmek zorunda kaldım. Aslında sonuçlar bize kim hangi takımı tutarsa maçtada onun yenmesini istiyomuş gibi. Bu testleri aslında kimin yaptığı önemli .

Kaspere mok atmak değil amacım ama sevmediğiniz norton wormları durduruyo aynı işi kasperde yapıyo ama benim makine norton 2006 kullanırken daha az kasıyo. Bu benim düşüncem senin makinada kasper kasmaz bende norton kasmaz bu nasıl iştir anlamadım

Alıntıları Göster
    Norton artık kullanmam
    Kaspersky internet security 6

• quote:

Alıntıları Göster
    sistem kaynaklarını yutuyor.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

... ama benim makine norton 2006 kullanırken daha az kasıyo. Bu benim düşüncem senin makinada kasper kasmaz bende norton kasmaz bu nasıl iştir anlamadım

+2006
    Norton disinda ne kurduysam acayip kasti. Hepsini tek tek denedim hic usenmeden. Ama yok. Nortondan baskasi yaramadi. Ben de diger antivirusleri onerenleri duyunca sasiriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: maxiyavuz

quote:

... ama benim makine norton 2006 kullanırken daha az kasıyo. Bu benim düşüncem senin makinada kasper kasmaz bende norton kasmaz bu nasıl iştir anlamadım

+2006
    Norton disinda ne kurduysam acayip kasti. Hepsini tek tek denedim hic usenmeden. Ama yok. Nortondan baskasi yaramadi. Ben de diger antivirusleri onerenleri duyunca sasiriyorum.

Alıntıları Göster
    arKadasLar ben toshibanın bi yetkili servisinde teknik servis elemanıyım.sadece deneyimlerimden bahsetmek için söledim bunu.

simdi bizim sirket genellikle F-secure kurar fena bi prgram deil aslında.ama spylarda fln ve coqu trojanlerde işi batırıyor.
    orda 1. Bit defender secilmiş :S bu konuda sasırdım...
    cunku qecen bi servisimde makinada bit defender 9 pro wardı ve makina p4 3.00 512 ram. makina ölmek uzereydi inanınki!
    zarzor kaldırdım bit defender i . sonra kaspersky 6.00 kurdum işe saat 12.00 da basladım tarama işlemi saat : 17.00 da btti
    makinada okdr cok virus wardıki anlatamam..
    kasperden tam 211 virus buldum.
    ad-aware dende : 75 tane
    dusunun ya 5 saat lik bi tarama makine ne halde bi dusunun.....
    tarayamıyor prgram okdr öldurmus virusler ws.. ler
    yani bnm derdim burda,
    bit defender ne Alaka diyorum ve birinci secen elemanları kınıyorum
    Norton makinayı sömuruyor. hic tavsiye etmiyorum bence..
    Kasper biras gercek zamanlı korumada yatırıyor ama ram in 768mb we üzeriyse hissetmiyorsun bile.
    ne olursa olsun Kaspersky derim. bu prgram bir yerde deil takıldıqım bircok forum we incelemelerde 1. secildiqini gördum
    ben derimki Kasper deneyin farkı tadın , yasayın

• quote:

Orijinalden alıntı: NightMare_

arKadasLar ben toshibanın bi yetkili servisinde teknik servis elemanıyım.sadece deneyimlerimden bahsetmek için söledim bunu.

simdi bizim sirket genellikle F-secure kurar fena bi prgram deil aslında.ama spylarda fln ve coqu trojanlerde işi batırıyor.
    orda 1. Bit defender secilmiş :S bu konuda sasırdım...
    cunku qecen bi servisimde makinada bit defender 9 pro wardı ve makina p4 3.00 512 ram. makina ölmek uzereydi inanınki!
    zarzor kaldırdım bit defender i . sonra kaspersky 6.00 kurdum işe saat 12.00 da basladım tarama işlemi saat : 17.00 da btti
    makinada okdr cok virus wardıki anlatamam..
    kasperden tam 211 virus buldum.
    ad-aware dende : 75 tane
    dusunun ya 5 saat lik bi tarama makine ne halde bi dusunun.....
    tarayamıyor prgram okdr öldurmus virusler ws.. ler
    yani bnm derdim burda,
    bit defender ne Alaka diyorum ve birinci secen elemanları kınıyorum
    Norton makinayı sömuruyor. hic tavsiye etmiyorum bence..
    Kasper biras gercek zamanlı korumada yatırıyor ama ram in 768mb we üzeriyse hissetmiyorsun bile.
    ne olursa olsun Kaspersky derim. bu prgram bir yerde deil takıldıqım bircok forum we incelemelerde 1. secildiqini gördum
    ben derimki Kasper deneyin farkı tadın , yasayın

Alıntıları Göster
    norton eskiden kastırıyordu, 2006 sürümünden bu yana böyle bir kasma görmedim. 2007 yide kurdum onda en ufak bir kasma yok. kaspersky asıl kastırıyor desem yeridir. şu an pc-cillin 2007 kullanıyorum, memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerub

norton eskiden kastırıyordu, 2006 sürümünden bu yana böyle bir kasma görmedim. 2007 yide kurdum onda en ufak bir kasma yok. kaspersky asıl kastırıyor desem yeridir. şu an pc-cillin 2007 kullanıyorum, memnunum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Kerub

Norton 2005 kullaniyorum ve programin calistigindan bile haberim olmuyo. Benim sisteme Norton cuk diye oturuyo tabiri caizse. Baskasi dedigim gibi acayip kasiyo...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Kerub

Norton 2005 kullaniyorum ve programin calistigindan bile haberim olmuyo. Benim sisteme Norton cuk diye oturuyo tabiri caizse. Baskasi dedigim gibi acayip kasiyo...

Alıntıları Göster
    benim pc de de norton en iyi performansı veriyor. kaspersky de kurdum tamam iyi ama bede a4-tech kablosuz klavye mause set var. nortondan başka ne kurduysam klavyenin hızlı erişim tuşlarını engelliyor. açmanın bir yolunu da bulamadım. bit defender virüs programı olarak en iyisi (adı üstünde "bit" defender) ama internetten gelen saldırılarda en zayıf kalanı. bilgisayarı koruyor ama kendini koruyamıyor. virüs tarafından devre dışı bırakıabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: e.mutlu

benim pc de de norton en iyi performansı veriyor. kaspersky de kurdum tamam iyi ama bede a4-tech kablosuz klavye mause set var. nortondan başka ne kurduysam klavyenin hızlı erişim tuşlarını engelliyor. açmanın bir yolunu da bulamadım. bit defender virüs programı olarak en iyisi (adı üstünde "bit" defender) ama internetten gelen saldırılarda en zayıf kalanı. bilgisayarı koruyor ama kendini koruyamıyor. virüs tarafından devre dışı bırakıabiliyor.

Alıntıları Göster
    norton,nod32 ve kaspersky incelemelerimde ( aslında incelemeler değil 3ünüde uzun süredir kulalnıyorum)
    norton çok büyük viruslerde çok etkisiz kalıyor ve var olan bir virusu farketmesiyse yıllar alabiliyor bazen.
    nod bu konuda hem sistem kaynağı kullanımı olsun hemde tarama hızı olsun nortona fark atıyor
    nod ve kaspersky benim için kardeş gibiler nod düşük sistemlerde kaspersky ise yüksek sistemlerde tercihim
    kaspersky daha profesyonel olduğu için en büyük tercih sebebim ve yüzümü asla kara çıkarmadı ve gözünden de hiçbir virus kaçamadı

• quote:

Orijinalden alıntı: HipNotyC

norton,nod32 ve kaspersky incelemelerimde ( aslında incelemeler değil 3ünüde uzun süredir kulalnıyorum)
    norton çok büyük viruslerde çok etkisiz kalıyor ve var olan bir virusu farketmesiyse yıllar alabiliyor bazen.
    nod bu konuda hem sistem kaynağı kullanımı olsun hemde tarama hızı olsun nortona fark atıyor
    nod ve kaspersky benim için kardeş gibiler nod düşük sistemlerde kaspersky ise yüksek sistemlerde tercihim
    kaspersky daha profesyonel olduğu için en büyük tercih sebebim ve yüzümü asla kara çıkarmadı ve gözünden de hiçbir virus kaçamadı

Alıntıları Göster
    norton önceden güzeldi ama artık değil.... üstelikde kasmıyor diyenlere hiç inanmıyorum.... kurması yarım saat..... kaldırması 1 saat tabi makineyi kitleyip formata ihtiyaç bırakmazsa.... norton 2006 hiç güzel değil.....ATALAR ne DeMiŞ "KASPERDEN ŞAŞMAYIN"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 16 Ekim 2006; 14:02:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bestercan

norton önceden güzeldi ama artık değil.... üstelikde kasmıyor diyenlere hiç inanmıyorum.... kurması yarım saat..... kaldırması 1 saat tabi makineyi kitleyip formata ihtiyaç bırakmazsa.... norton 2006 hiç güzel değil.....ATALAR ne DeMiŞ "KASPERDEN ŞAŞMAYIN"

Alıntıları Göster
    Norton makinayı çok yavaşlatıyor. Ben hiçbir anti-virüsü kullanmıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: bestercan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bestercan

Sana ispatlayamam tabii ama norton 2005'im var ve calistigindan bile haberim olmuyo. Nerden biliyorum kasmadigini nortonun? Hicbir antivirus programim yokken ne kadar hizli calisiyosa nortonla da ayni hizda calisiyo, ve ben buradan nortonun makinayi kasmadigini cikariyorum. Ben de norton kasiyo diyenlere inanmiyorum. Cunku goruyorum ki kasmiyo...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bestercan

Sana ispatlayamam tabii ama norton 2005'im var ve calistigindan bile haberim olmuyo. Nerden biliyorum kasmadigini nortonun? Hicbir antivirus programim yokken ne kadar hizli calisiyosa nortonla da ayni hizda calisiyo, ve ben buradan nortonun makinayi kasmadigini cikariyorum. Ben de norton kasiyo diyenlere inanmiyorum. Cunku goruyorum ki kasmiyo...

Alıntıları Göster
    Bence bu testlere aldanmayın.

Bu gidişle Nortonun kendini sattırmak için atmadığı takla kalmayacak heralde.

Bir aralarda içinde 1642 virüs bulunan dosya testi vardı.

Bu arada, bilmem yukardaki testte Norton un kutucuğunda bulunan "BUY" linkine dikkat ettinizmi??

Fazla söze gerek yok bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.