Şimdi Ara

Orijinal Fallout bedava, acele edin!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CD Projekt RED'in günler önceden söylediği sürpriz ücretsiz klasik RPG oyunu belli oldu. Gog.com üzerinden oyunculara bedava olarak sunulan oyun, Fallout!

Black Isle ve Interplay'in klasik RPG oyunu Fallout, gog.com üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Bu kampanya, önümüzdeki 48 saat için geçerli, bu sebeple elinizi çabuk tutsanız iyi olur. Bu arada, sitedeki yoğunluktan ötürü çoğu kez "Sayfa görüntülenemiyor" hatasıyla karşılaşmanız olası. (14 saat öncenin haberi...)

www.gog.com

Kaynak : Merlinin Kazanı

• Multiplayerı olmayan bir oyunun orjinalini almak kulağa çok mantıksız geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Multiplayerı olmayan bir oyunun orjinalini almak kulağa çok mantıksız geliyor.

lan beleşe veriyorlar herif ama yine yaranamıyorlar
  • quote:

bedava veriyorlar ne alması
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

lan beleşe veriyorlar herif ama yine yaranamıyorlar

Haklısınız saçmalamışım
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:41:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yengas

Ahaha. Arkadaşlar Multiplayer modu olmayan oyunun orjinalini BEDAVA almak, paralı almaktan daha saçma. Ha bu siteden indirmişsin, ha **** dan. Ne farkedecek ki ? Hani yok işte hak yemem, destek olmak istiyorum firmaya falan diyerek paralı olarak satın alabilirsiniz de, bedava almanın bir esprisi yok asıl

ben gog'dan daha önce 3-4 oyun almıştım. bu sadece insanları gog'a çekmek için verilen hediye. indirdiğin zaman oyun senin oluyor, drm yok net bağlantısı şart koşma yok, günümüz bilgisayarlarına uyumlu hale getirilmiş tonla içerikle gelen eski harika oyunlar.

ayrıca singleplayer oyunu orjinal almanın neresi yanlış, nasıl bir millet olmuşuz da bunu savunur hale gelmişiz hayret ediyorum. ben bir sürü singleplayer orjinal oyun aldım, multiplayer orjinal oyunlarımın sayısı çok daha az, ne sorun var burada çok merak ediyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Ahaha. Arkadaşlar Multiplayer modu olmayan oyunun orjinalini BEDAVA almak, paralı almaktan daha saçma. Ha bu siteden indirmişsin, ha **** dan. Ne farkedecek ki ? Hani yok işte hak yemem, destek olmak istiyorum firmaya falan diyerek paralı olarak satın alabilirsiniz de, bedava almanın bir esprisi yok asıl

ben gog'dan daha önce 3-4 oyun almıştım. bu sadece insanları gog'a çekmek için verilen hediye. indirdiğin zaman oyun senin oluyor, drm yok net bağlantısı şart koşma yok, günümüz bilgisayarlarına uyumlu hale getirilmiş tonla içerikle gelen eski harika oyunlar.

ayrıca singleplayer oyunu orjinal almanın neresi yanlış, nasıl bir millet olmuşuz da bunu savunur hale gelmişiz hayret ediyorum. ben bir sürü singleplayer orjinal oyun aldım, multiplayer orjinal oyunlarımın sayısı çok daha az, ne sorun var burada çok merak ediyorum..

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:41:13 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam bende zaten Singleplayer oyuna para verilmez demiyorum. Bedava diye goog.com falan ile uğraşmaya gerek yok, indirin bir torrent sitesinden oynayın diyorum. Demek istediğim Singleplayer oyunları bedava dağıtıyorlar diye sitelerle uğraşmak, para verip almaktan daha saçma. Ben böyle düşünüyorum yani.

ben de diyeyim ki fallout 1'i oynamamıştım uzun süredir istiyordum çiçek gibi gog'dan indirmek varken neden gidip torrent sitesinden crackli ne idüğü belirsiz versiyonunu indireyim diyeyim. bu versiyon fallout'un en sorunsuz versiyonu, tkır tıkır çalışıyor 64 bit win7'de bile. bedava dağıtıyor diye sitelerle uğraşan da yok, hesabın varsa benim gibi girip hesabına ekliyorsun, yoksa 2 dakikada (torrentini araman 5 dakikanı alır) hesabını açıyorsun ve öyle ekliyorsun..

edit: ayrıca gog'u, politikalarını ve kimlerin şirketi olduğunu bilmiyorsan lütfen daha fazla yorum yapma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 7 Nisan 2012; 17:57:07 >

• Multisi var diye oyuncuyu soyan firmaların (EA, Activision) oyunlarına tonla para dökeceğime gog'dan single player tonla oyun alırım daha iyi. Adamlar paranın her kuruşunu hakediyor.
  • Yapmayın etmeyin multisi olmayan oyuna para verilmezde ne demek, sonra görüyorsunuz etraf call of duty gibi boş oyunlardan geçilmiyor işte.
  • quote:

Sonra kimin yaptığı, ne yaptığı belli olmayan programlarla uğraşmak, c rack mrack uğraşmak yok.
    Her an, istediğin zaman kolayca indirebiliyorsun oradan. Ne bir dert, ne bir tasa.
    Oyunun yanında gelen bonuslar da var.
    Soundtrack. Wallpaper. Fallout Bible. Avatarlar. Artwork.
    Hepsi de oyunla beraber bedava, tam klasik gog.com tarzı. Tüm oyunlarda bedava bonuslar verdikleri gibi bunda da veriyorlardı işte, ve çok da güzel yapıyorlardı.

Yok, cidden bir farklı bu halkın düşünme tarzı. Yaranmak zor.

• Full karizmatik ve zeki,üstüme tam kevaşe bir hatun karakter yarattım, haritayı birbirine katarak ilerliyorum :)
    Yanıma ladığım elemanlar yetiyor şimdilik ama zırh yok adam gibi elemalarda. Süper mutantlar, deathclawlar neler yapacak bize bakalım.

Kesinlikle kaçırılmaması gereken bir oyun, zamanımızın RPGyim diye geçinen kıçı kırık oyunlarını gömer geçer.
    Üstüne 205 sayfalık bir kitapçık, HD ekran görüntüsü ve şahane soundtrack i ile birlikte geliyor.
    Asıl inci Fallout 2 dir gerçi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 8 Nisan 2012; 10:59:15 >
  • quote:

fail
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Yapmayın etmeyin multisi olmayan oyuna para verilmezde ne demek, sonra görüyorsunuz etraf call of duty gibi boş oyunlardan geçilmiyor işte.

+1 Bu zihniyetten kurtulmak lazım.
  • Rafta duruyor neyseki
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Full karizmatik ve zeki,üstüme tam kevaşe bir hatun karakter yarattım, haritayı birbirine katarak ilerliyorum :)
    Yanıma ladığım elemanlar yetiyor şimdilik ama zırh yok adam gibi elemalarda. Süper mutantlar, deathclawlar neler yapacak bize bakalım.

Kesinlikle kaçırılmaması gereken bir oyun, zamanımızın RPGyim diye geçinen kıçı kırık oyunlarını gömer geçer.
    Üstüne 205 sayfalık bir kitapçık, HD ekran görüntüsü ve şahane soundtrack i ile birlikte geliyor.

zeki mi ? çok şey kaçırıyorsun

işte rol yapma budur, intelligence 1 verince ortaya şöyle bir şey çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 10 Nisan 2012; 0:59:13 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Full karizmatik ve zeki,üstüme tam kevaşe bir hatun karakter yarattım, haritayı birbirine katarak ilerliyorum :)

zeki mi ? çok şey kaçırıyorsun

işte rol yapma budur, intelligence 1 verince ortaya şöyle bir şey çıkıyor

Ahaha bunu duymuştum, gerçekten çok güzel bir ayrıntı yapmışlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.