< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 29 Aralık 2023; 16:27:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu fırsat birdaha gelmez arabalarınızı sıfırlayın
-
-
Benzer düşünceyle 2015 aracımı sıfırladım. İkinci aracı da sıfırlamayı düşünüyorum. 2012 baz donanım manuel aracı 500-550binlere satıp, 300-400bin ekleyerek sıfır otomatik, daha dolu araçlar alabiliyorum. Bir yandan mantıklı geliyor bir yandan da kapitalist düzenin oyununa mı düşüyorum diye düşünmüyor değilim.
-
hayır biraz daha bekleyin firmalar çekici ile arabayı evlerin önüne bırakacak
-
Öyle yaptık gönülsüz araç aldık 5. Gününde kaza yaptık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
700 civarına mk6 polo satılıp 100 150 bin ekleyerek genç işi ne alınır
Sen ne satip ne aldin ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu sene boş geçtim hacım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de oyle yaptim hayirlisi diyoruz 👋
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Suanki aracimi eski aracim+ 300000 Tl ekleyerek Temmuz sonunda aldım. Az daha bekleyip ocak sonunda yenileyecegim klima başarısız olmasından ötürü. Aynen dediğiniz gibi olacak. Bayii önünde sıfır araçlar bekliyor birkaç gün önce gördüm.
Şuanda sıfırlama dönemi geçti geçecek, stagflasyona doğru son sürat gidiyoruz. Yatırımlık araç dönemi biteli aylar yıllar oldu. Çoğu bayi takasa araba almıyor bile, alanlar da neredeyse pert parasına alıyor. Seçime doğru baskılanan dolar ve artan faiz neticesinde piyasayı daha kötü günler bekliyor. Aracını bir şekilde nakite çevirenler veya ihtiyacı olanlar fırsat dönemi. Ben de dizel otomatik bir şeylere geçmeye düşünüyordum ama pas dedim
-
Abi ben makara yapıyorum ciddiye alıp bekleme:D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan aracim 6 ay kuralına takılıyor. Satılıyor deselerde satarım sonra ceza gelir. O yüzden zorunlu beklemek zorundayım 😀 Sende yeni araç almışsın. Hayırlı olsun. Beğendiysen önerir misin?
-
Forumda bazı noterler uygulamıyor bazıları kabul ediyor yazdiklarini gördüm. Olsada olmasada ocak sonu bitiyor. Araç Bulursam satar değiştiririm. Chery Çınli firmanın olsada Omoda 5 Avrupa için üretilen bir model. Alınırken denemek lazım.
Evet ocak ayında İtalya ve İngiltere satışa başlıyor bencede şans vermek lazım telefon sektöründeki değişim gibi ufak ufak pazarı ele geçirecekler umarım güzel fiyata satabilirsiniz aracınızı hayırlısı şimdiden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yav böyle kapitalizm oyunlarına gelmeyin artık, o araç senin işini görüyorsa devam edin, 300 bin tl kredi ile 450-500 bin ödersiniz. 300 bin tl ye doas, ford,vb hisseleri satın alın, 3 sene sonra para 10 katlar. Alacağınız hisseyi kendiniz araştırın tabi.
-
kimbehicayy adlı kullanıcının, yanıtlanan konusu:
Başka bir arkadaş 700 e 2018 ibizasını sattı 1 mye sıfır polo aldı
Ibiza km neydi? Bence fiyat gayet normal? Arada %30 fiyat farkı var az değil ki?
Birde herşey yeni Clio değil bence , bizde 2010 Volvo var hala 2018 Fluence bindim geçen yıkılmış arabada km de 170 bin
Ben yeni diye çer çöp almıyorum gidip 230 binde 2007 BMW 520d alıyorum mesela sıfır Clio almıyorum
Almanya'da İngiltere'de çöpe atmak için üstüne para verdiğin arabaları burada 0 araba parasına alıyorsun işte. 2.el fiyatları çok yüksek. Millet gümrükte bırakıp kaçıyor böyle arabaları.
-
Hocam milletin para kısıtlı. Sıfır alayım sanayiyle masrafla uğraşmadan 5 10 sene bineyim derdinde herkes.
Sizin gibi aynı paraya premium yaşlı araba alan kesim de var tabi ama %5'i geçmez sayıları. Bu arkadaşların maddi durumları ortalamanın biraz üstünde olur. Olası masraflar belini bukmez onların.
Eski Bmw nin motor şanzıman masrafına Clionun 10 senelik bakım parası gider.
@Alisilin07 adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:
Hocam milletin para kısıtlı. Sıfır alayım sanayiyle masrafla uğraşmadan 5 10 sene bineyim derdinde herkes.
Sizin gibi aynı paraya premium yaşlı araba alan kesim de var tabi ama %5'i geçmez sayıları. Bu arkadaşların maddi durumları ortalamanın biraz üstünde olur. Olası masraflar belini bukmez onların.
Eski Bmw nin motor şanzıman masrafına Clionun 10 senelik bakım parası gider
Bende onu anlamıyorum 10 senede adam harcadığı yakıtı hiç hesap etmiyor ama iş bakıma gelince canını alıyorlar sanki , yani otomobil bir makina tabiki yağı suyu zinciri kayışı vs değişecek
Ben o yönden keyifçiyim biraz alırım Mercedes BMW Audi Volvo vs neyse yaptırırım bakımını binerim
Bu ülke çok garip o yönden C segmentin D segmentten pahalı olduğu tek ülke sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hocam milletin para kısıtlı. Sıfır alayım sanayiyle masrafla uğraşmadan 5 10 sene bineyim derdinde herkes. Sizin gibi aynı paraya premium yaşlı araba alan kesim de var tabi ama %5'i geçmez sayıları. Bu arkadaşların maddi durumları ortalamanın biraz üstünde olur. Olası masraflar belini bukmez onların. Eski Bmw nin motor şanzıman masrafına Clionun 10 senelik bakım parası gider. |
Benzer düşünceyle 2015 aracımı sıfırladım. İkinci aracı da sıfırlamayı düşünüyorum. 2012 baz donanım manuel aracı 500-550binlere satıp, 300-400bin ekleyerek sıfır otomatik, daha dolu araçlar alabiliyorum. Bir yandan mantıklı geliyor bir yandan da kapitalist düzenin oyununa mı düşüyorum diye düşünmüyor değilim. |
Yav böyle kapitalizm oyunlarına gelmeyin artık, o araç senin işini görüyorsa devam edin, 300 bin tl kredi ile 450-500 bin ödersiniz. 300 bin tl ye doas, ford,vb hisseleri satın alın, 3 sene sonra para 10 katlar. Alacağınız hisseyi kendiniz araştırın tabi. |
Almanya'da İngiltere'de çöpe atmak için üstüne para verdiğin arabaları burada 0 araba parasına alıyorsun işte. 2.el fiyatları çok yüksek. Millet gümrükte bırakıp kaçıyor böyle arabaları. |
Benzer içerikler
- sıralı sistem lpg ışıkları yanmıyor
- astra j lastik ebatları
- dacia duster kronik sorunlar
- liqui moly orjinallik sorgulama
- izmir"de en iyi renault tamircisi
- byd song l
- 2024 araç sigorta fiyatları
- byd dolphin fiyat
- yeni 5008
- aynasızlık cezası kaç tl 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X