Şimdi Ara

norveç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben norveçte okumak istiyorum ama tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum.burada kadir has tayım ve ikinci sınıfa geçtim (bilgisayar mühendisliği) ..yardımcı olursanız sevinirim .. heee bi de başkonsolosluğa müracaat için gideceğim okuldan kabul belgesi gerekiyomuş heralde ....

• Geçen gün ayna programında norveçi gösterdiler.Eğitim için yıllık 10 bin euro para gidiyormuş.Ayrıca norveçliler medeni insanlar oldukları için hepsi ingilizce bilmekte ve sende oraya gittiğinde ingilizce anlaşabilmelisin.Bazı okullar ingilizceden yeterliliğini belgelemen için TOEFL dan 500 puan almanı istiyormuş.Arkadaşım almanyada okumuştu mesela.Yabancı ülkede olsan zaten paranı çıkartırsın diyor.Almanyada part-time çalışarak saatte 8 euro kazanılmaktaymış.Özel okulda okuduğuna göre maddi açıdan sıkıntı çekmezsin büyük ihitmal.Son olarak havanın oldukça soğuk olduğunu ve 6 ay gece 6 ay gündüz yaşandığınıda hatırlatmak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 8 Temmuz 2009; 11:22:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdenar

Geçen gün ayna programında norveçi gösterdiler.Eğitim için yıllık 10 bin euro para gidiyormuş.Ayrıca norveçliler medeni insanlar oldukları için hepsi ingilizce bilmekte ve sende oraya gittiğinde ingilizce anlaşabilmelisin.Bazı okullar ingilizceden yeterliliğini belgelemen için TOEFL dan 500 puan almanı istiyormuş.Arkadaşım almanyada okumuştu mesela.Yabancı ülkede olsan zaten paranı çıkartırsın diyor.Almanyada part-time çalışarak saatte 8 euro kazanılmaktaymış.Özel okulda okuduğuna göre maddi açıdan sıkıntı çekmezsin büyük ihitmal.Son olarak havanın oldukça soğuk olduğunu ve 6 ay gece 6 ay gündüz yaşandığınıda hatırlatmak isterim

Ben de izledim o bölümü, orada üniversiteler bedavaymış yani harç falan yokmuş üstelik devlet sana iş de sağlayabiliyormuş ülke zengin olunca böyle oluyor demek ki

• bu aralar norveç hayranları arttı.Demekki ayna gerçeltende en çok seyredilen yerli belgeselmiş
  • ben 6 yıldır norveç'e gitmeyi isterim.

yurt dışına çıkıp da gitmek istediğim tek ülkedir.

ingilizce bizim bölüm. inşaat müh. 2. sınıfa geçtim.

nasıl gidebilirim bilgisi olan var mı?

2. dönem dersleri iyi tutup dilekçe ile norveç imkanının açılmasını talep edebilirim de. erasmus'a 4 kişi gidiyor bizim sınıftan, norveç olmadığı için başvurmamıştım. ingilterede çek cumhuriyetinde ne yapacağımki hem.
  • Olum sallayın norveçi satanist kaynıyo oralar Gidip dönememek var
  • O programı bende izledim.Harç filan yoksa gitmek lazım aslında.En azından yüksek lisansı yurt dısında yapmak istiyorum ben.Bu arada İsveç e de gidebilirsin.Ha norveç ha isveç aynı yer sayılır.Hem isveç ab üyesi aynı zamanda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.