Şimdi Ara

Norveç'te sosyal medyada filtre yasağı getirildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
7.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk bastaki kızın makyajsız hali çok daha iyi zaten :/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk fotodaki kadın makyajsız/filtresiz çok daha güzel gözüküyor bu arada.

Edit: Bence baya güzel bir olay bu arada. Nasıl takip edecekler falan onu bilemiyorum da bu sosyal medyadaki filtre olayı iyice saçmalaştı. Herkes birbirini kandırıyor Norveç'te sosyal medyada filtre yasağı getirildi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalrie Keley -- 4 Temmuz 2021; 13:22:46 >
  • hayatımda kullandığım tek filtre çay kahve filtresi

• Konudaki bazı yorumlar trajikomik. Şöyle ki; tamam trollüğünü yapan yapsın, forumdaki o kişileri bilmeyen yok zaten. Ama şu trollüğünü yapacağın konuyu bil be arkadaş, Norveç la bu Uganda değil ki karşılaştırasın.

Yoksa bu da mı dış mihraklar falan filan he?

Norveç'te sosyal medyada filtre yasağı getirildi

• biz komple yasaklayarak daha iyi bir çözüm üterebiliriz daha önce yt 4-5 sene kapalıydı kimsenin haberi bile yoktur sorun olacağını sanmıyorum

• Başımdan geçen olayı anlatayım, sosyal medyadan bir kızla tanıştım fotolarının hepsi filtreli ve aşırı güzeldi, açıkçası kızdan çok hoşlandım bulaşmak istedim
    Kız 1 ay buluşmadı benimle ama sevgili olduk beni kendine bağladı. Sonra buluşmayı kabul etti, buluşmaya geldiğinde kızın fotodaki kızla hiçbir alakası olmadığını görünce şok oldum. Hatta kızı tanıyamadım o beni tanıdı. Kızın burnu kemerliydi çenesi çıkıntılıydı, cildi kusurluydu ama bunların hiçbiri fotoda kusursuz görünüyordu.
    Neyse fazla dayanamadım kıza yol verdim kırmadan güzellikle.
    Bu bana ders oldu.
    Bundan sonra görüntülü görüşmeden buluşmayacağım kimseyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afganistan İran Azerbaycan özbekistan karması olan troller konuya gelmiş

• Bu forumda Norveç ve yasak kelimeleri aynı cümlede kullanıldı ya artık rahatlayabiliriz.

Geçen aylarda Polonya'da yaya geçitlerinde telefonla konuşmak ve telefon kullanmak da yasaklanmıştı.

Avrupa da artık kamu düzeni ve disiplininin kişisel özgürlüklerden daha önde olması gerektiğini idrak etmeye başladı.

Önümüzdeki aylarda daha çok benzer haberler göreceğiz.

• kendini kanıtlamış denen ülkelerin teröristlere verdiği desteği okuyun. başka ülkeleri özeneceğinize kendiniz bişeyler yapın, katkı verin, ülkenize destek çıkın. hükümete destek çıkmak zorunda değilsiniz ama bu ülkede yaşıyorsanız destek çıkmalısınız

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Doğunun cvicvili yerinde ve zamanında askerlik yaptım, ek olarak askeri bir projeye profesyonel katkı verdim. İçerden destek almasa kimse terörü destekleyemez. Ülkenizi seviyorsanız devletinizi eleştireceksiniz... sayın misafir.

• filtreden once makyaj yapmaya sınır getirilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-289234E80 -- 8 Mart 2024; 20:15:49 >
  • Bu yasak bizim ülkemizde getirilse ertesi gün yürüyüş yapılır, Twitter da gündem olur, botoks patlaması yaşanır, peruk falan takılır mayoyla gezilir, herkes profil resmine photoshoplu resim koyar falan. Norveç'te sosyal medyada filtre yasağı getirildi 

Hükümet güzellik katili ilan edilir, misilleme yapmak için de çarşaflı kadın resimleri paylaşılır böyle yaptırmak istiyorlar falan diye Norveç'te sosyal medyada filtre yasağı getirildi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junis -- 5 Temmuz 2021; 13:1:8 >
  • junis kullanıcısına yanıt

Aslında bunlara "köprüden atlamak yasaklandı" diyeceksin, sonra geriye çekilip izleyeceksinNorveç'te sosyal medyada filtre yasağı getirildi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 5 Temmuz 2021; 14:47:38 >
  • darısı bizim başımıza :D

• Batuhangover01 B kullanıcısına yanıt

Kıstas olarak bizi alırsak dünyanın iç savaşta olmayan neredeyse tüm ülkeleri bizden iyi durumda sayılır. En kötüden örnek olmaz.

Norveç hangi konuda kendini ispatlamış? Zenginlik. Bu kadar. Zenginler.

Katar, BAE, Kuveyt gibi. Tek farkı Arap değiller. Petrol ve ormanları kesip satarak zengin olmuş biri, sadece petrol ile zengin olmuş diğeri, Arap değiller işte o kadar. Batı bloğu ve izole bölgede yaşamanın verdiği sorunsuzlukla ve % 100 ABD mandacılığı ile zenginlikleri koruma altında.

Norveç'te her gün bombalar patlasa, sınırlarında milyonlarca, on milyonlarca göçmen olsa bu steril hayata devam edebilecekler mi?

Hepsini geçelim. ABD ve İsrail karşıtı bir şeye giriştikleri anda ne olacak? Dünyada tek geçer akçe var. ABD ve İsrail'in yanında % 100 destekçileri olmak ya da ekonomik buhrana sürüklenmek, ambargolar yemek, iç karışıklıklar, terör olayları. Var mı bunlar dışında seçenek?

Şu anda çok kötü günler geçiriyoruz. Aşırı baskıcı, hatta neredeyse diktatörlük düzeyinde baskıların olduğu çok kötü günler yaşıyoruz. Tüm batı dünyası Türkiye'nin bu durumunu dile getiriyor. İstenmeyen ülkeyiz.

1 hareketle 2008 yılındaki o sevilen, tüm davetlerin baş davetlisi, onur konuğu olabiliriz. Kudüs İsrail'in başkentidir, başkonsolosluğu Kudüs'e taşıyoruz diye meclis kararı çıkarmak, yasayı onaylamak.

Dolar düşer, bir anda tüm dünyada patlama yaşayan Ermeni soykırımı biter, PKK-PYD terör örgütü olur yine, Erdoğan aslında devrimciymiş olur, Türkiye orta doğuda bir vaha diye gösterilmeye başlar.

Öyle değil miydi? Petrol zengini ya da değil tüm dünyada bir ülke İsrail ile gerçekten papaz olursa o ülke biter. ABD vitrin elbette aynı şeyleri onun içinde yapmak gerekiyor.

Bizim Arap sevdalısı iktidarımız yüzünden geliyor her şey başımıza. Bizi sevmeyen Araplara destek olmak için dünya ile papaz olduk.

O yüzden Norveç, İsveç, Finlandiya, Hollanda, İsviçre, Avusturya, Belçika, Lüksemburg, Danimarka, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, G. Kore, Japonya (evet Japonya bile) vs neredeyse dünyanın gelişmiş, refah, terör ve iç savaştan uzak, steril hayatlar yaşayan ülkeleri % 100 ABD ve İsrail müttefikidir.

Öyle kendini ispatlamış falan. Norveç sıkıyorsa insan haklarına aykırı diye ABD'nin Irak, Afganistan, Vietnam işgallerine karşı çıksın. İsrail'in hedef gözeterek sivilleri, hastaneleri nasıl vurduğunu kınasın. Avusturya kınasın, İsviçre? Yer mi? Tam aksine İsrail, Amerika sivilleri öldürdükçe destek veriyorlar. Mecburlar çünkü. Mühür kimdeyse Süleyman odur. ABD ve İsrail Cengiz Han'ın Moğolistan'ı, Sezar'ın Roma'sı, Kanuni'nin Osmanlısı, İskender'in Makedonya'sı. Bizimkiler kendini hâlâ Kanuni döneminde sanıyor ama aslında Abdulhamit dönemindeyiz. :)

• zaten hepsi güzel, efekte gerek duymuyolardır :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

Başımdan geçen olayı anlatayım, sosyal medyadan bir kızla tanıştım fotolarının hepsi filtreli ve aşırı güzeldi, açıkçası kızdan çok hoşlandım bulaşmak istedim
    Kız 1 ay buluşmadı benimle ama sevgili olduk beni kendine bağladı. Sonra buluşmayı kabul etti, buluşmaya geldiğinde kızın fotodaki kızla hiçbir alakası olmadığını görünce şok oldum. Hatta kızı tanıyamadım o beni tanıdı. Kızın burnu kemerliydi çenesi çıkıntılıydı, cildi kusurluydu ama bunların hiçbiri fotoda kusursuz görünüyordu.
    Neyse fazla dayanamadım kıza yol verdim kırmadan güzellikle.
    Bu bana ders oldu.
    Bundan sonra görüntülü görüşmeden buluşmayacağım kimseyle

sen yine iyisin,

kadının biri hakimi makyajla kandırıp evlenmişti.

gusül aldıktan sonra kadın kendisi ortaya çıkınca, hakim kandırıldım diye dava açmıştı.

kanun güzel.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.