Şimdi Ara

Norveçli balıkçılar hakkında(ss'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aranızda bu norveçli balıkçılar hakkında bilgisi olan var mı ? Ben hepsinin uydurma olduğunu düşünüyorum
     Norveçli balıkçılar hakkında(ss'li)

Edit: Gelen cevaplar neticesinde bu norveçli balıkçılar gay mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcandal -- 9 Ağustos 2012; 0:04:13 >

• nesi varmış la norveçli balıkçıların
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

nesi varmış la norveçli balıkçıların

benim bir arkadaşım var hendini norveçli balıkçı sanıyor ne yazıkki, bende merak ediyorum bu konuyu gerçekten böyle bişey varmı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

nesi varmış la norveçli balıkçıların
    o değilde norveçli bilim adamları çok yanlı... durun lan karıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayırlısı be gülüm

Alıntıları Göster
    john arne riise nin hayat hikayesini oku birde hollandalı olsada kuyt ın hayat hikayesini oku.
  • Çok soğuk bir yer ve dünyanın en büyük buzullarından biri bulunuyor. Birde başkenti oslo. Bilgi olsun dedim. balıkçı konusunu bende bilmiyorum ama birçok kez duydum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayırlısı be gülüm

Alıntıları Göster
    norveçli balıkçıyım.buralar çok soğuk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcandal

Aranızda bu norveçli balıkçılar hakkında bilgisi olan var mı ? Ben hepsinin uydurma olduğunu düşünüyorum

kardeşim ne öğrenmek istiyosn norveçle ilgili sor söliyeym :D ewt war norveçlibalkçlar :D avrupanın balık kaynağdr norveç :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezobay

quote:

Aranızda bu norveçli balıkçılar hakkında bilgisi olan var mı ? Ben hepsinin uydurma olduğunu düşünüyorum

kardeşim ne öğrenmek istiyosn norveçle ilgili sor söliyeym :D ewt war norveçlibalkçlar :D avrupanın balık kaynağdr norveç :D

nasıl insanlar bu balıkçılar peki ? Ben tamamen fanteziden ibaret olduğunu düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

nasıl insanlar bu balıkçılar peki ? Ben tamamen fanteziden ibaret olduğunu düşünüyorum

yok yaw :D işini sever ve elleri hep :D soğktan kesik kesikdir :D oradan anlarsn :D balıkçı olğnu iyi para kaldırırlar :D norveç balığı sonçta

• neutrogena el kremi kullaniyorlar

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    elleri için neutrogena kullanıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

Alıntıları Göster
    aynn :) onlar için üretilmiş gibi bişey

• Adam gibi söylesenize oğlum nesi var bunların kaslı maslı falan insanlar mı bunlar? Dağa kız mı kaldırıyorlar ne yapıyorlar balık tutmaktan başka?

• quote:

2 saniye gec kaldin dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

2 saniye gec kaldin dostum

Alıntıları Göster
    -Eşiniz ne iş yapıyor?
    -Balıkçı..
    -hmm, öyle mi, hıh
    -Balıkçı ama normal balıkçı değil, eşim Norveç uyruklu ama Karadeniz'de avlanıyor.

• Ya nütrojinayı ben yazacaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

-Eşiniz ne iş yapıyor?
    -Balıkçı..
    -hmm, öyle mi, hıh
    -Balıkçı ama normal balıkçı değil, eşim Norveç uyruklu ama Karadeniz'de avlanıyor.

bizim arkadaşda aynı durumla karşı karşıya galiba, norveçli balıkçı ama akvaryumda avlanıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

-Eşiniz ne iş yapıyor?
    -Balıkçı..
    -hmm, öyle mi, hıh

bizim arkadaşda aynı durumla karşı karşıya galiba, norveçli balıkçı ama akvaryumda avlanıyor

Alıntıları Göster
    marjinaldirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinan

marjinaldirler.

Alıntıları Göster
    Bir tanıdığım var, hollandalı, 70 yaşında falandır. Kendisi bir dönem norveçte balıkçılık yapmış. Kaç ülke gezdiğini sorduğumda tam olarak bilmiyorum cevabını aldım, peki tahminen dedim 70in üzerinde olduğunu söyledim. Öyle bir adam, zamanında belçika kralına yemek yaptığı da olmuş. Çok yaşamış, çok görmüş. Dışarı çıkarken, o altına pastel renkli pantolon üzerine gri tshort giyerken ben normal kot üzerine gömlek giyerdim. Ve bir insan o yaşta o kadar karizma olabilir. Heryeri tecrübe resmen, ve ona ismiyle hitap edebilmek, arkadaş gibi konuşabilmek. Iphone 4ü vardı en son görüşmemizde mesela... Ya adamın ruhu benden genç yani öyle bir adam..

Denizcilikle fazla konuşmadık aslında, sadece denizci dövmesi yaptırmış. (araştırabilirsiniz) Hayatımda gördüğüm en güzel dövmeydi ya hiç o kadar özenmemiştim... Ulan adama ağır hayranım!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.