Şimdi Ara

NosTaLe TR YARDIM...!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA BEYLER SİZE BİRŞEY SORACAM VE ŞİMDİDEN YARDIM EDECEK ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM....

Ben Nostale TR oynamaya daha bugün başladım ve hemen 23 seviye oldum fakat oyunnun başlarında hayvan yakalamaya karşı bir merakım vardı 5-6 tane yakaladım fakat ben bunları artık istemiyorum nasıl silebilirim...?????????????

Son Bi Soru Daha Cella Tozu Nerde Düşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage77 -- 19 Ağustos 2010; 1:36:14 >

• kendi evin vardır ordan silebilirsin
  • nasıl gidecem peki oraya
  • eve qidiş yolunu sitelerde arattım amaa sanırım NostaLe TR daha fazla oynayanı olmadıgı için hiç bi sitede yoktu...sen bi söylermisn
  • öncelikle s.a beyler bende nostale oyununu oynuyorum ve oraya gitmek için yuvaya dönüş çanı adında bir madde olması lazım yada öldüğünüz zaman oldugunuz yerde başlamayın
    çıkan uyarıya GERİ yazanı tıklayın
    mavi bir yere gelceniz ordan ileri gidin yani ilk olarak tavugunuzu yakaladığınız yere orda ışın yeri var o bölgeden gidersiniz
  • Bir Sorum Daha olcak Cella Tozunu Nerden çıkarıyorlar herkezde yüzlerce var ben 10-20 tane :D
  • bende oynuyorum oyunu 18 levelim dün akşam başladım fazla kasmadım güzel oyun
  • arkadaşlar lvl 9 um malzeme techizat maddesi nasıl eklenir lütfen yardım edermisiniz? altın gerdanlık yapacağm ama yapamıyorum lazemeler var ama malzeme techizat maddesi nasıl ekle diyor sürükleyim brakıyorum olmuyyor?
  • aynen orda bende kaldım 30 lwl im hala o görew duruyo :S
  • bakın hayvan silmek için malcom mixe gidiorsunuz.orda hayvan collector var onu alıyor sunuz.eve gidipsileceğinz hayvana tıklayıp hayvan colectora çift tıklayınca hayvan gidio
  • Malcom Mixden aradığığınız eşyayı bulabilirsiniz. Hayvanların bulunduğu yer yani Miniland a gitmek için 2 yol var. 1. Yol Malcom Mixden Yuvaya Dönüş Çanı Kullanarak. 2. Yol Nosville Şehirinden MiniLand a gidebilirsiniz. Haritada miniland gözükür.
    Bu arada Nostale Tr de 55 lvlim
    Oyundaki Adım: AzizUtku
    Herangibi bir sorun olursa benimle irtibata geçin.
  • s.a ben oyuna yeni başladım ve görevden tavuk yardımcı yakaladım ama seviyem yükselince kuzucuk yakalamak istedim ve yakaladım ama şimdi onu tavuğun yerine koyamıyorum minilande gidin filan diolar ama ora neresi ve nasıl gidilir bilmiom yardım edebilirmisiniz lütfen
  • beyler ben 65 levelim nickim ßy_Léé herkeze yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxreisreisxx

beyler ben 65 levelim nickim ßy_Léé herkeze yardımcı olabilirim

seni tanıyorum ben Kılıçcı-çocuk şu an 30 lvl im 40 lvl çar vardı aynı isimle o çalındı
  • Beyler yeni başlıcam tavsiye edermisiniz zevklimi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.