Şimdi Ara

Nostalji yaşamak istiyorum(sistem kararı verildi oyun tavsiyesi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı şartlar sağlandıktan sonra neden olmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani kardeşim , bununla ilgili en güzel tespiti 2,500 Yıl önce Herakleitos yapmış sanırım ;

"Aynı ırmakta iki kez yıkanılmaz" diye :) orijinal çevirisi bu değil tabi ama bizim olayı iyi özetliyor.Su yatağı aynı ama o ilk zevki veren su çoktan aktı gitti...

Bence eğer yeni nesil oyunlardan oynamadıkların varsa onları da deneyimleye bilirsin , hikayesi gerçekten güzel oyunlar da var , mesela biraz eli yüzü düzgün sistem yapabilirsen ne bileyim Far Cry 3 , hiç oynamamışsan Crysis serisi , mesela biraz gerileyim meraklanayım heyecanlanayım istiyorsan bir Outlast şahsen ben yeni bitirdim bak 2.sinin çıkmasına yakın şimdi onu bekliyorum.Bence peşinen yeniler sarmıyor diye kestirip atma gerçekten eğlenmek istiyorsan eğlendirecek içerik çok.

• hala oynanabilecekler;

quake III, red alert 2, half life 2, age of empires 2 (ülen ne turnuvalar yapardik)

fifa98 ide 2000 ide babamla is yerinde networkten oynardik, onun klavye mekanik bizimkiler dandikti, hep o kazanirdi

command & conquers serisi tümü ama renagade bir baskaydi,

Colin McRae: Dirt 2, ne eskisi ne yenisi arkadas..

crysis de fena degildi, hatta o zamanlar sirf bu oyun icin millet bilgisayar topluyordu

gta vice city den o zamanlar nasil zevk alirdik, ama simdi görsem yüzüne bakmam,

esas efsane: Need for Speed II

bilen bilir, FZR2000 yazanlar?

oynanamayanlar;

*swarm : Calismiyor simdiki windowslarda oyunu hala sakliyorum bir gün oynarim diye, oyun cok basit, sadece mouse ile diger uzaylilarin uzay gemisini yok ediyorsun falan

*duke nukem 3d : ne oyundu arkadas... bayanlara para veriliyordu, cok garipti, o zamanlar yasta kücüktü anlamiyordum, uzayli canavarlari catur cutur vuruyorduk

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.