Şimdi Ara

Nostalji zamanı: Atari arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçükken marioyla luigiyle ve adını bilmediğim bi tarafını sadece yapraktan etekle kapatan adamla büyüdüm...Hayal meyal hatırlarım annemin bana aldığını, sonra bi mağaza mağaza oyun disketi (kartuşmuş adı galiba) aradığımı hatırlarım.Birde klavyeli atari demeyi unuttuğum onca mağazayı Sonra playstation 1 girdi hayatıma hemde playstation 2 çoktan çıkmışken....Annem ne farkı var diye almıştı hatta altgeçitte Karaköyden almıştık ben satıcının önünde ps2 istiyorum demeye utanmıştım o akılla ps1i kabul etmiştim..Sonra ps2 ardından ps3 alındı tabi.Ama atarilerimize noldu? Ben düşünüyordumda eğlenceli bişiler ararken o geldi aklıma.Ataride ps1de kayboldu sonra allah bilir nerde çok merak ederim..

Benim sorum şu..Son yapım yada remake bir son model atari bulabilirmiyim.Karaköye gitmeden önce marka olarak biyerden bulabilirmiyim merak ettim. Şöyle klavyeli, joystickli, bilindik birşey.Birçok oyun bulabileceğim.Benimkinin mrkası ya Nintendo ya Segaydı.Ama şimdi Teknosa vb. yere gitsem bana gülerler.Yani sonuç yardım istiyorum =)

• ben sana daha değişik bi öneri sunayım atarinin kendisini arayıp hem zaman kaybedip hemde masraf yapacağına internet üzerinde arama yaparsan dünya kadar eski oyunları pc üzerinden oynatan emulatörler var indir istediğin emulatörü mutlaka o dediğin oyunları oynarsın mario oyunlarını oynamak istiyorsan süper nintendo emulatörünü ve mario oyunlarının rom dosyalarını indireceksin sana bir iki tanede link veriyim biraz araştırmayla kullanmasınıda öğrenirsin çok basit

bu site türkçe eminim işine yarayacaktır ayrıca emulatör oyunları joysticklede oynanıyor
    http://www.emulasyonturkiye.com/

• yok bn pcde hicbisey almayayim
  • helal walla millet ps2 için ölü diyor siz atariyle hasret gidereceksiniz
  • Özünü unutmayan gençlik forever.

Ben bile hala PC'de bütün Next-gen konsollara sahip olmama rağmen eski oyunları oynar dururum.

Ne varsa eskilerde var zaten.
  • daha az önce pspde knight of round oyununu oynuyordum, lancelotla beraber
    mustapha ve hagar da benim diğer favorilerimdir
    tek jetonla bitirirdim orta okul zamanlarında
    vay be yaşlanmışız valla

necip fazılın bir sözü var
    tam 30 yıl olmuş saatim işlemiş ben durmuşum,
    umarım ilerde bu sözü söylemeyiz kendimiz için
  • Cadillacs & Dinosours ile Final Fight güzel oyundur. Arcade salonlarında defalarca bitirmişliğim var ama tek jetonla değil. :)

Captain Commando, The Punisher'da delidir.

Benim favorilerim ise; Mortal Kombat (ilk oyunu), Snow Bros (yine ilk oyun), Metal Slug serisi, The King Of Fighters 96 (ilk oynadığım kof oyunu anısı bende büyük), Super Pang...

Hala PC'de oynarım emulator oyunlarını.

Bu arada Tekken TAG Tournament'da MAME'de çözüldü ama grafik olarak Tekken 3 gibi malesef ama yinede oynaması keyifli oluyor. PC'de isem MAME'de, PS2'de isem konsolda açıyorum Tekken TAG'ı. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.