Bildirim
Not alma uygulaması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Goodnotes kullanıyorum ama fiyatlandırması değişti galiba tam bilmiyorum ücretsiz olarak da collanote öneririm -
İpad hususunu bilmiyorum ama evernote kullanıyorum ben -
Nasıl yani pahalı mı oldu -
aylık ya da yıllık aboneliğe de geçtiler galiba ama hala tek ödemeyle sonsuza kadar sahip olunabiliyor sadece zam geldi fiyatına diye biliyorum
-
Aga 900tl diyor. Alternatif şeyler var mı bunun yerine? Ipadin kendi uygulaması vs başka şeyler? 900tl çok ya -
Collanote var arkadaşlarım kullanıyor memnunlar gayet deneyebilirsiniz bi
-
Ben Goodnotes 5 kullanıyorum. Çok f/p idi. Ömürboyu lisansı var ama artık güncelleme gelmez. Goodnotes 6 bence yine de fena değil ama geçen Noteful diye bir uygulama gördüm. Ömürboyu lisansı 150 küsur TL idi. Onu da bir deneyin, olmazsa Goodnotes alırsınız. -
Collanote kullanıyorum. Sınırsız düzenlemesi vs. Var premium gerektirmiyor. Onu kullanıyorum şu an
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X