Şimdi Ara

Not almak için iPad.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öğrenciyim, tablet almayı düşünüyorum ve gönlümdeki isim iPad. Ama bu tableti yatarken video/dizi izlemek için(ki bildiğim kadarıyla flash player olmadığı için sıkıntı bu) ve daha çok derslerimde kullanacağım ancak bu silgi kafalı styluslar gerçekten çirkin ve kullanımı zor. Daha önce hiç conductive fiber stylus kullanmadım ama onun da ucu kalın olduğu için aynı şekilde zor olacağını düşünüyorum. Klavye takma opsiyonu var ama zaten 3gli bir iPad beni bayağı zorlar. Fakat yok babacım o kalın kafalı styluslarla çok rahat not alınıyor diyorsanız kafayı biraz daha yoracağım.

Nedir sizce not almak için iPad kullanılır mı yoksa direk Galaxy Note 10.1 alıp yoluma mı bakayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirAylak -- 10 Şubat 2013; 5:46:16 >

• Not almak ve dizi izlemek mi Yerinde olsam 200 tl lik tabletlerden alırım kalan paramı başka şekilde değerlendirirdim.Eğer durumum iyiyse Nexus7 alırdım.800-1000 tl senin amaçların için çok fazla bence.
  • Galaxy Note
  • Kalemle note almak icin kesinlikle galaxy note saha uygun ipad kalemleri tam performans vermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galaxy note 10.1 rakipsiz bu konuda .halihazirda satilan stylus kalemler parmaklarimizdan farksiz.

• Not almak için tablet düşünüyorsan Samsung bir numara. Çok kaliteli kalem aparatı ile gayet memnun olursun. Ama o kadar sorun değil notun iyi olması ben her türlü alırım dersen, iPad'den şaşma çünkü iPadler için daha ince kalemler çıkmaya başladı. Ben 25 TL'ye aldım ve harbiden eski kalemlerden daha farklı, daha kullanışlı.

• Yorumlarınız için teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: by__onder

Not almak ve dizi izlemek mi Yerinde olsam 200 tl lik tabletlerden alırım kalan paramı başka şekilde değerlendirirdim.Eğer durumum iyiyse Nexus7 alırdım.800-1000 tl senin amaçların için çok fazla bence.

Sen olsan neler yapardın bir galaxy note 10.1 ile?

quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

Not almak için tablet düşünüyorsan Samsung bir numara. Çok kaliteli kalem aparatı ile gayet memnun olursun. Ama o kadar sorun değil notun iyi olması ben her türlü alırım dersen, iPad'den şaşma çünkü iPadler için daha ince kalemler çıkmaya başladı. Ben 25 TL'ye aldım ve harbiden eski kalemlerden daha farklı, daha kullanışlı.

Marka model söyleyebilir misin?

• Hocam not almak ve bol flaşlı video izlemek için iPad i önermem yerinde olsam telefonun para edecek cinsten ise sat başka yerden de para bul ekle biriktir telefon olan galaxy note 2 yi al(maddiyatı kurtarabilirsen yoksa normal galaxy tabletlere bak derim çünkü samsung bu işte çok ileride)
    Hani kafam rahat olsun Dersen gerekirse taksite gir note 2 al yok çok sıkışmamam lazım dersen note,nexus,asus gibi markalar(model) kaliteledir derim..iyi günler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • not almak için alacaksan sakın ipad alma. ipad3'üm var son derece memnunum fakat geçen gün şu targus stylus kalemlerden aldım anca şu çizme oyunlarında randıman alabiliyorum bir de parmak izi kalmasın diye evde onu kullanıyorum o kadar. not tutma programlarında kötü sonuç veriyor.
  • galaxy note alabillirsin
  • not alacaksan kalemli bir şey alman daha iyi olur
  • Apple a hic bulasma

Note 2 al

• quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

Not almak için tablet düşünüyorsan Samsung bir numara. Çok kaliteli kalem aparatı ile gayet memnun olursun. Ama o kadar sorun değil notun iyi olması ben her türlü alırım dersen, iPad'den şaşma çünkü iPadler için daha ince kalemler çıkmaya başladı. Ben 25 TL'ye aldım ve harbiden eski kalemlerden daha farklı, daha kullanışlı.

Hocam siz ne marka kalem aldiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sheitank

Hocam not almak ve bol flaşlı video izlemek için iPad i önermem yerinde olsam telefonun para edecek cinsten ise sat başka yerden de para bul ekle biriktir telefon olan galaxy note 2 yi al(maddiyatı kurtarabilirsen yoksa normal galaxy tabletlere bak derim çünkü samsung bu işte çok ileride)
    Hani kafam rahat olsun Dersen gerekirse taksite gir note 2 al yok çok sıkışmamam lazım dersen note,nexus,asus gibi markalar(model) kaliteledir derim..iyi günler

Hoca iyi diyorsun güzel diyorsun da note2 dediğin alet benim işimi görmez ki. Not alınmaz çünkü onunla, denedim biliyorum :).

quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

not almak için alacaksan sakın ipad alma. ipad3'üm var son derece memnunum fakat geçen gün şu targus stylus kalemlerden aldım anca şu çizme oyunlarında randıman alabiliyorum bir de parmak izi kalmasın diye evde onu kullanıyorum o kadar. not tutma programlarında kötü sonuç veriyor.

Sen iPadini ne için kullanıyorsun? Ben açıkçası ders konusu hariç bi tablet neden kullanılır sorusuna cevap düşünemeyecek kadar malım :).

Bugün evdeki zımbırtılardan bi stylus yaptım kendime, iPod Touchımda denedim (Draw Something) kullanılabilir geldi. Video işi için de jailbreak ile flash yükleniyor sanırım. Sırf cazibesi için iPade kayıyorum lan noluyoruz

• Bir ipad2 kullanıcısı olarak galaxy note 10.1 almanı öneriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylak98

Bir ipad2 kullanıcısı olarak galaxy note 10.1 almanı öneriyorum

Rica etsem sebeplerini belirtir misin?
  • Belki fikir edinirsin diye ekliyorum.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=49619827&p=1#49619827

• İlk sayfasına göz atmıştım bayağı bir zaman önce. İnceleyeyim teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAylak

quote:

Orijinalden alıntı: çaylak98

Bir ipad2 kullanıcısı olarak galaxy note 10.1 almanı öneriyorum

Rica etsem sebeplerini belirtir misin?

Yazı yazmak için pek kullanışlı değil yamuk yumuk çıkıyor yazılar
    Özel bir kalemi yok uyarlanmış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.