Şimdi Ara

NOT ORTALAMASI HESAPLAMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR BURAYA (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
486
Cevap
1
Favori
107.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CodnameAlp

Genel not ortalamam 1.91 den 2.10 olmuş 3 günde sistemmi değişti arkadaşlar..

Aynen benimde 1.5 den 1.84 e yukselmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

quote:

Orijinalden alıntı: CodnameAlp

Genel not ortalamam 1.91 den 2.10 olmuş 3 günde sistemmi değişti arkadaşlar..

Aynen benimde 1.5 den 1.84 e yukselmis

Benimkide 1.86 dan 1.96 ya yükselmiş.
    Tahminim geçen sene kaldığımız dersi bu dönem vermiş olmamıza rağmen geçen seneki notuda ortalamaya katmışlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felipemassa

quote:

Orijinalden alıntı: mexico_35

2012-2013 Güz Dönemi Sınav Notları
    Öğretim Dönemleri :
    2012-2013 Güz Dönemi Sınav Sonuç Dökümü
    Ders Kodu Ders Adı Kredi Ara Sınav N. Dönem Sonu N. Başarı Notu Harf Notu
    FİN201U FİNANSAL YÖNETİM 1 5,00 55,00 30,00 37,50 CC
    İKT203U MİKRO İKTİSAT 5,00 55,00 45,00 48,00 BC
    İNG301U İNGİLİZCE 1 3,00 35,00 20,00 24,50 FF
    İŞL301U ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK 4,00 50,00 60,00 57,00 BC
    İŞL303U ÜRETİM YÖNETİMİ 5,00 40,00 25,00 29,50 FF
    İŞL305U YÖNETİMDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR 4,00 30,00 40,00 37,00 DC
    MUH301U MALİYET MUHASEBESİ 4,00 45,00 50,00 48,50 CB
    Derslerin harf notu aralığını görmek için ders adına tıklayınız.

Geçmiş Dönem Bilgileri

Öğretim Yılı Dönem Dönem Not Ort. Genel Not Ort. Durum
    2012 GÜZ DÖNEMİ 1,62 2,01 Başarılı

bu notlara ve 1,62 ortalamaya başarılı demiş nasıl oluyor benim notlarda bi gariplik mi var

önceki sene ortalaman iyiymiş demekki, sistem başarı hesabı yaparken dönem notlarına bakmaz genel notlarına bakar. Bu nedenle DC dersinide şimdilik kurtarıyorsun fakat bahar dönemide böyle devam edersen ortalama 2 altına düşer başarı yazısı gider, Uyarı yazısı gelir. Tam sınırdasın ona göre bahar dönemini iyi değerlendir dostum.

Çok sağol felipemassa ayrıntılı olarak herkese yanıt veriyorsun onun içinde ayrıca tşk ederim.
    umarım herkes bitirir şu açıköğretim belasını
    herşey gönlünüzce olsun
    herkese iyi forumlar dostlar

• Yahu benim GNO düşmüş sanki ya da ben mala bağladım. 2.6'ydı sanki 2.4 olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Yahu benim GNO düşmüş sanki ya da ben mala bağladım. 2.6'ydı sanki 2.4 olmuş.

birçok kişinin GNO değişti doğru farketmiş olabilirsin. Fakat çoğu kişinin yükseldiğini gördüm, düşende varmış demekki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felipemassa

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Yahu benim GNO düşmüş sanki ya da ben mala bağladım. 2.6'ydı sanki 2.4 olmuş.

birçok kişinin GNO değişti doğru farketmiş olabilirsin. Fakat çoğu kişinin yükseldiğini gördüm, düşende varmış demekki.

Allah allah , sebebi ne acaba merak ettim Valla hocam.
  •  NOT ORTALAMASI HESAPLAMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR BURAYA

Şimdi benim durumum nedir? Bahar döneminde ne yapmam gerekiyor? Uyarı yazıyor orda kafamı karıştırdı.İlk sayfadakileri hesaplayınca 2nin üstünde geliyor ama çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: halukkilic

quote:

Orijinalden alıntı: machiavelli

arkadaslar sorum var, bu GNO nerden gelıyor???
    suan ben 5. donemdeyım
    GNO, 3. donemden mı gelıyor? yoksa gecmıs oldugum toplam 4 donem + ıcınde bulundugum 1 donemde mı gelıyor?

Dönemlik not ortalaması = İçinde bulunduğunuz dönem için alınan derslerin kredisi ile o dersten bağıl değerlendirme sonucunda belirlenen harf notunun katsayısı çarpılır.
    Bulunan değerlerin toplamı, bu derslerin kredilerinin toplamına bölünerek not ortalaması bulunur.

Eğer bu işlemi bu zamana kadar aldığınız tüm dersler için yaparsanız GNO elde edilir.

kısaca GNO geçmiş olduğunuz tüm dönemlerden geliyor. Bu zamana kadar aldığınız tüm derslerin yani 5 döneminizin ortalaması = GNO

acıklama ıcın tesekkurler ama sımdı benım kafa karıstı :)
    eger GNO tum donemlerden gelıyorsa hazıran sonunda 6 donemım bıtmıs olacak
    5 donemın ortalaması GNO 2.3 (5 donem derken yenı sıstemdekı 1 donem + gecmıs eskı sıstem 4 yıl, bunları tek donem sayıyorum sanırım)
    derslerımı gecmek ıcın 2 ye ıhtıyacım var
    o zaman mınık bır matematık ıslemıyle (umarım yanlıs hesaplamıyorumdur) soyle olmaz mı
    5 donemın ortalaması 2.3 yanı (a+b+c+d+e)/5=2.3 demekkı (a+b+c+d+e)=11.5
    bana GNO 2 lazım ve donem sayısı da 6, mınımum kac donem ortalamam olması gerektıgını hesaplamak ıcın;
    ((a+b+c+d+e)+X) / 6 = 2 burdan X cekersek 0.5 oluyor ?!?!?! yanı benım 6. donem not ort. 0.5 olursa bıle 2 gelmıs olmaz mı
    eger GNO sadece yılın ıcındekı 2 donemın ort. olsa tamam ama tum donemler dıyınce kafam karısıyor

• öğrenci sayfasına ortalama hesaplama seçeneği gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limonen

öğrenci sayfasına ortalama hesaplama seçeneği gelmiş
     NOT ORTALAMASI HESAPLAMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR BURAYA

boyle bısey olabılır mı
    benım gno 2.3
    resımdekı kadar berbat notlar alsamda anca 2.18e dusuyor :)

edıt:
    hata var, kredı sayısı yanlıs
    aradakı fark 30 yazıyo oysa kı 39 :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi machiavelli -- 19 Mart 2013; 14:52:27 >
  • quote:

quote:

quote:

suan ben 5. donemdeyım
    GNO, 3. donemden mı gelıyor? yoksa gecmıs oldugum toplam 4 donem + ıcınde bulundugum 1 donemde mı gelıyor?

Dönemlik not ortalaması = İçinde bulunduğunuz dönem için alınan derslerin kredisi ile o dersten bağıl değerlendirme sonucunda belirlenen harf notunun katsayısı çarpılır.
    Bulunan değerlerin toplamı, bu derslerin kredilerinin toplamına bölünerek not ortalaması bulunur.

Eğer bu işlemi bu zamana kadar aldığınız tüm dersler için yaparsanız GNO elde edilir.

kısaca GNO geçmiş olduğunuz tüm dönemlerden geliyor. Bu zamana kadar aldığınız tüm derslerin yani 5 döneminizin ortalaması = GNO

5 donemın ortalaması GNO 2.3 (5 donem derken yenı sıstemdekı 1 donem + gecmıs eskı sıstem 4 yıl, bunları tek donem sayıyorum sanırım)
    o zaman mınık bır matematık ıslemıyle (umarım yanlıs hesaplamıyorumdur) soyle olmaz mı
    bana GNO 2 lazım ve donem sayısı da 6, mınımum kac donem ortalamam olması gerektıgını hesaplamak ıcın;
    ((a+b+c+d+e)+X) / 6 = 2 burdan X cekersek 0.5 oluyor ?!?!?! yanı benım 6. donem not ort. 0.5 olursa bıle 2 gelmıs olmaz mı
    eger GNO sadece yılın ıcındekı 2 donemın ort. olsa tamam ama tum donemler dıyınce kafam karısıyor

@ "machiavelli 5 donemın ortalaması 2.3 yanı (a+b+c+d+e)/5=2.3 demekkı (a+b+c+d+e)=11.5" demişsiniz.
    tam olarak yazdığınız gibi hesaplanmıyor, sizin yazdığınız üzerinden yola çıkarsak şöyle olur.

(a+b+c+d+e) = beş dönemlik toplam bağıl kredini notunuzdur. Çıkan sayıyı, beş dönemde aldığınız derslerin kredi toplamına bölersek GNO bulunur.

buda şu demek oluyor.

(a+b+c+d+e) / beş dönemin derslerinin kredi toplamı=2,3

• quote:

quote:

quote:

quote:

suan ben 5. donemdeyım

@ "machiavelli 5 donemın ortalaması 2.3 yanı (a+b+c+d+e)/5=2.3 demekkı (a+b+c+d+e)=11.5" demişsiniz.
    tam olarak yazdığınız gibi hesaplanmıyor, sizin yazdığınız üzerinden yola çıkarsak şöyle olur.

(a+b+c+d+e) = beş dönemlik toplam bağıl kredini notunuzdur. Çıkan sayıyı, beş dönemde aldığınız derslerin kredi toplamına bölersek GNO bulunur.

buda şu demek oluyor.

(a+b+c+d+e) / beş dönemin derslerinin kredi toplamı=2,3

zaten anladıgım kadarıyla GNO, 2 donemın degıl
    sımdıye kadar alınan tum ders ve kredılerın ortalamasıymıs

• quote:

aynen öyle
  • quote:

quote:

aynen öyle

tesekkurler
    aslında aof sıtesıne yenı konulan not ort. hesaplama aracı guzel ama kredı toplamını saglıklı vermıyor sanırım
    yukarda bıkac cevap ustte yazdıgım ve SS aldıgım resmı var sen de bakar mısın?
  • Bana göre kredi bilgisi ve hesaplamada yanlış. GNO 1,92 iken 7 dersi de AA yapıyorum ( 2 tanesi alttan) GNO 2,63 çıkıyor. Derslerin hepsini CD yapıyorum 2.01 çıkıyor. Böyle bir şeyin imkanı varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

Bana göre kredi bilgisi ve hesaplamada yanlış. GNO 1,92 iken 7 dersi de AA yapıyorum ( 2 tanesi alttan) GNO 2,63 çıkıyor. Derslerin hepsini CD yapıyorum 2.01 çıkıyor. Böyle bir şeyin imkanı varmı ?

tabiki yok, sistemde hata var.
  • 40 aldığım dersten CD geldi.. ortalaması ise 40.32 CC.. ilginç yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnsnl

40 aldığım dersten CD geldi.. ortalaması ise 40.32 CC.. ilginç yani

40.32 - CC yazıyorsa dogrudur kardesım cunku alt sınır o
  •  NOT ORTALAMASI HESAPLAMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR BURAYA

Uyarı veriyor 2.00'ın altında diyor.Bu durumda ne oluyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaLuA

NOT ORTALAMASI HESAPLAMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR BURAYA

Uyarı veriyor 2.00'ın altında diyor.Bu durumda ne oluyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

ikinci dönem 2 üstünde ortalama yapmazsan cd,dc ve dd notları olan derslerden geçemiyorsun. Sınırdasın yani.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.