Şimdi Ara

NOT ORTALAMASI HESAPLAMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR BURAYA (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
486
Cevap
1
Favori
107.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 666azazel

3 ders ff kalmışsınız seneye o dersler tekrar olacak

4 ders iyi geçtiniz.

1 dersiniz D gno 1.92

bahar dönemi gno 2.0 ve üstü olursa D olan dersinizden de koşullu geçersiniz.

peki seneye sadece bu ff derslerden mi sınava girecem.
  • serk1984 kullanıcısına yanıt
    işletme yönetimi okuyorsunuz sanırım 2.sınıftasınız ve 3. yarıyıl dersleri onlar

ff ler gelecek 3 tane

1 tane D ler ise bahar dönemine bağlı

bahar döneminde 8 ders daha gelecek siz ff almamaya bakın. gno 2.0 üstü olunca D ler de geçmiş olacak ... gno 2.0 altı olursa o zaman D leri de seneye alacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 12 Şubat 2015; 4:46:49 >
  • Şimdi oldu çok teşekkür ederim
  • FF BC CC DC DD BC DD CB tekrar aldım acaba güz dö neminde hangi dersleri tekrar alcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şuan işletme 2.sınıfım ve geçen sene 1.donemi 2.23 ortalamayla 2.donemi 1.95 ortalamayla bitirdim.Gano 2.09 geldi.
    2.donemimde 2 tane dc bir tane ff vardı.Şimdi ben bu sene 2.donemde bu dc olan dersleri görmek zorunda mıyım ?? Acil yardım edin lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim durumuma bir bakabilir misiniz acaba 5 kredilik bir dersten aa 5 kredilik başka bir dersten fd 5 kredilikten fd 4 kredilikten fd 3 kredilikten cb 2 kredilik bir dersten aa bir başka 2 kredilik dersten de cb aldım . bu notlar geçiyor mu sanırsam 1.85 civarı bir ortalama oluyor ayrıca 2 tane sorum daha var ilki 4 yıllık üniversitelerde geçme notu 2 mi (bölüm bilg.mühendisliği) 2.si de 1.80 in altında kalma gibi bir durumda sınıf tekrarı tarzı bir olay varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.