Şimdi Ara

Notbook ta TV izleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende Asus F3SG 240Dv modelli bir notbook var.konaklandığımız pansiyonda tv yok(öğrenciyiz).bende notbook a bir tv kartı almaya karar verdim.düşündüğüm bir kaç model var.aşağıdaki modeli ele alırsak.kendi antenini kullanarak tv izleme olasılığımız nedir?şimdiden ilgilenecek olan tüm arkadaşlara teşekkürler......
    AverMedia Cardbus Pcmcia Tv Kartı fiyat:38,66 YTL (KDV Dahil) vatancomputer de.

http://www.darkhardware.com/pt.php?u=reviews/avermedia-cardbusp-prn

yukarıdaki linkten özelliklerine bakabilirsiniz

• bu ürünü o fiyata satıyorlarsa hiç düşünme al.Eğer o bölgede tv yaynı varsa televizyon izleniyorsa bunnda anteni işe yarar.Ama verici uzakta ise kendi anteni çekmeyecektir...
  • kantırcı_1 kardeşim ilgi ve alakan için sağol.evet şu anki fiyatı 38-50 ytl arası(modele göre değişiyor).Benim de tedirginliğim sebebi kendi anteninin çememesi.eğer çekmezse iyi bir anten almak gerekecek.iyi bir antende nerden baksan 30-40 ytl.bende şöyle düşünüyorum bu kartın yanına bir de anten alacağıma onun yerine daha iyi bir kart almak daha akılcı olur.ama eğer birde kart iyi çekerse boşuna daha pahalı bir kart almayalım.sonuçta işimi görecektir.

eğer bu kartı kullanıp deneyim edinmiş biriler varsa ve cevap yazarlarsa sevinirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orgupdate -- 1 Ağustos 2008; 18:32:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.