Şimdi Ara

Note 10.1 2014 Edition Telefon Özelliğini Aktifleştirme ve Güncelleme P602>P601 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
22
Favori
71.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dropbox hakkinda bilgisi olan varsa bi yardimci olsa nedir nasil kullaniriz ?.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @macrostr

Garanti dışı kalır demişsiniz ama aslında kalmıyor, benim knox sayacım da 0 değil ama garanti kapsamında tamir ettirdim, zaten avrupa birliğinin bu konuda içtihadları var, kullanıcılar, donanımlara istedikleri yazılımı yüklemekte özgürdürler, üreticiler yazılımdan bağımsız olarak donanım garantisi vermek zorundadırlar, eğer donanım yazılım yüzünden zarar gördüyse bunu da ispatlamak zorundadırlar, aksi halde garanti kapsamında olur cihaz, zira avrupa konseyine göre yazılım ve donanım birbirinden tamamen bağımsız iki bileşen olup insnaların istediği donanıma istediği yazılımı yükleme özgürlükleri vardır. Örneğin ultrabook notebook pc hatta macbooklarda dahi avrupada insanlar istedikleri işletim sistemini seçmekte özgürdür, kimse bu cihazı bu sistemle birlikte kullanacaksın diye dayatamaz. Ha bazı fonksiyonlar bazı işletim sistemleriyle çalışmayabilir o ayrı, ancak fiziksel bileşen olan donanımın garantisinin sanal bileşen olan işletim sistemiyle uzaktan yakından ilgisi yoktur, her ne kadar şirketler kullanıcı sözleşmelerinde bunlara aykırı hükümler koysalar da bu hükümler avrupa birliği sınırları içerisinde hükümsüzdür, biz de avrupa insan hakları sözleşmesine taraf bir ülke olduğumuz ve kanunlarımız dahi avrupa insan hakları sözleşmesine aykırı olmamak zorunda olduğundan garanti şartları şeklinde önümüze konan şartlardaki bu gibi hükümler hükümsüzdür, bana da aynını yaptılar, kendilerine kanunlarla cevap verince garanti kapsamında hallettiler. Zaten yapmazlarsa hakem heyetine gider hakkınızı alırsınız. Bu yönden rootlayanlar, custom rom yükleyenler rahat olsun

• whatsapp ve sms için buna gerek yok sms zaten kullanılıyor, whatsapp da apk sını marketten indirip kurarsanız çalışıyor, google playdan doğrudan yüklemeyin apk dosyasını indirip kurun
  • bende p602 cihazımın telefon özelliğini başarıyla açmış durumdayım ve gayet stabil çalışıyor şu anki izlenimlerime göre.
    merak ettiğim şey ileride gelecek sistem güncellemeleri ya da program güncellemelerinde acaba herhangi bir problem çıkarmı?
  • bir video bizi çok daha iyi yerlere taşır
  • beyler biraz yardım ya kurudum bilgisayar başında en son işlemde takıldım 1,8 gb dosyayı attığım halde görmüyor tablet
  • P601XXUBMJB_P601OJVBMK1_MRT.zip dosyasını Recovery Modunda install dediğim zaman failed hatası alıyorum sebebi nedirbu sorunu çözdüm işlem bitti
    ama tablet açılmıyor bekledim15 dk bir şey yok ekran karanlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitlisadilcevaz -- 15 Nisan 2014; 19:42:58 >
  • P600 için 4.4.2 geldi, p601 için çıkınca yayınladığım romu güncelleyeceğim. Umarım 601 için çok beklemezler.

• bitlisadilcevaz B kullanıcısına yanıt
    Wipe yapmayı dener misin ?

• bitlisadilcevaz B kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bugün aleti root'layıp rom'u yüklemek istediğimde failed hatası aldım bir kaç kere denedim ancak olmadı sonra rom'a baktım 1.4 gb gözükmesine rağmen hatalı olduğunu gördüm ve tekrar indirdim yeni indirdiğim rom ile denedim ve yükledim.
    Artık bende telefon özelliğini kullanabiliyorum :)
  • orjinal rom attım daha sonra en baştan işlemi yaptım bitti.
  • Arkadaşlar KitKat çıkmış 10.1 2014 Edition için, SM601 için olanı alabilirmiyiz acaba
  • @macrostr hocam çalışmalarından dolayı gerçekten minnettarım sana:)
    bende aldım bu cihazdan, uzun zamandır arıyordum bu rom' u.
    yeni rom' u beklemek daha mı doğru olur yoksa şu anki rom' u kurmakmı.
    bu arada xda' da pm bakarsan sevinirim:)
  • Yeni Rom dört gözle bekliyoruz

• Ya ben başarılı bir şekilde yaptım ancak chromedan ve aptoidden bişey indirirken sd kart yok hatası alıyorum çözümü varmı acaba

• ebay'dan Samsung 64 GB SDXC kart aldım, sd karta oyun yada program yüklediğimde alet rstart oluyor sürekli.
    Bu sorun neden olabilir 64 gb sd kart kullanan varmı kullanan arkadaşlarda buna benzer sorun yaşanıyormu?
  • macrostr ne zaman çıkacak bu güncelleme ??? p 600 için çıkanlar çok güzel olmuş .. sabırsızlanıyorum artıkk..
    ChriSmithyoutube
    Note 10.1 2014 Kit Kat
    http://www.youtube.com/watch?v=mdtf2U0a7f0

• arkadaşlar başka yolla yapamazmıyız dün 2 gün önce aldım cihazı sm-p602 ama arama yok bende bu özelliği açmak istiyorum hiç room root vs hiç denemedim
  • arkadaşlar bu konuda uzman olan kişiler bana ulaşabilirlermi
  • twrp dosyasının hangisini indirecem
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.