Şimdi Ara

NOTE 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR NOTE 2 ALMAYA KARAR VERDİM EN UYGUN NOTE 2 FİYATLARINI TÜRKİYE GARANTİLİ OLUCAK ŞEKİLDE YAZABİLİRMİSİNİZ S3 LE NOTE 2 ARASINDA KALMIŞTIM SANIRIM NOTE 2 SON KARAR

• rakeboy R kullanıcısına yanıt
    BU TELİ KULLANAN ARKADAŞLARINDA OLUMLU OLUMSUZ YORUMLARINIDA YAZARSA SEVİNİRİM
  • Ben zamanla alışırım diye umuyordum ancak ekran hala dert. Ekran büyük olduğundan ppi düşük. Bu da netlikte sıkıntı yaratıyo. Buff jelatin taktım. Haliyle biraz daha bozuldu görüntü. Ama korkutmasın seni. Yinede gayet iyi görüntü. Güneş altı parlaklığıda gayet başarılı. Oyunlarda sıkıntı yaratmıyo nede olsa 720p. Bazı oyunlarda S4 ten çok daha güçlü. Bir tek gangstar vegas ta high da biraz sıkıntı oldu. Buda vram eksikliğinde, artık zamanı geldi x64 gibi boş işlerle uğraşcaklarına biraz buna dikkat etsinler, olsa gerek. Kalem konusu rahat tabiki. Elyazısınıda çok iyi tanımlıyo. Every circuit gibi programlarda büyük kolaylık sağlıyo. Bir nevi telefonun faresi tabiyki. Sağlamlık konusundada çerçeve s3 ünkinden çok çok daha sağlam. Kardeşimin s3 ü nün çerçevesi 5-6 noktadan delinmişti. Fiyat konusuna gelirsek ben medimarkt dan 1300 e aldım. 135 sigorta 50 buffbuff almamın sebebi tam 10 tl lik jelatin alcakken annem dedi 50 tl liliğin özelliği nedir diye. Adam kendi note 2 sine demir zımbayla 5-6 kere gömdü sadece jelatin azcık ezildi. Annemde ondan alalım dedi. İnternette 35 tl falan gibi sanırım) 1485 e geldi. Tabi hafıza kartı alıcaksan buna eklemen lazım. Sigorta yaptırmamın sebebide kardeşimin s3 ünün camı kırıldı, çerçevesi falan delinmişti. Onları sorgusuz sualsiz değiştirdiler. Bir de usb si bozuktu. Ama buff u bilseydim yaptırmazdım. Gerçi hırsızlığa karşıda güvence olmuş oluyor. Karar senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cp1369 -- 21 Ekim 2013; 17:34:36 >

• cp1369 kullanıcısına yanıt
    ekran dert derken büyüklüğü sorun olmuyo dimi sadece görüntüde sorun var fiyat konusunuda araştırıp almayı düşünüyorm 5,5 büyük gelirmi cebe sığar mı düşüncesi hala var bu konuda da bilgini yazabilirmisn?
  • Orjinal Samsung Türkiye garantili fiyatlar 1300 ila 1450 lira arasında değişiyor.
  • rakeboy R kullanıcısına yanıt
    Cebe her türlü sığıyor. Büyüklüğü işte biraz sıkıntı. Kullanım rahat ama en büyük zorluklardan birisi baş parmağım diğer köşeye yetişmiyor. Karşı kenarınada basarken avucumun içi ekrana değiyor ve saçma yerler açılabiliyor. Ki ellerimin büyük olduğunu düşünüyorum. Yani tek elle kulanmak için çok uygun değil. Çift elde harika. En çok hayran kaldığım olayda klavyedeki harflerin üzerindeki rakam olayı aşırı derecede pratiklik sağlıyor. Bazı pantalonlarda ucu hafiften görünür ama çoğu pantaalonda sorun yok. Daha önce cebimde ilk çıkan galaxy tab 7 p1000 i bile taşıyabiliyordum ki bu hayli hayli sığıyor.
  • cp1369 kullanıcısına yanıt
    Kafamda artık iyice netleşti indirime girdiği gibi note 2 almayı düşünüyorm umarım alışırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.