Şimdi Ara

NOTE-2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

NOTE-2 HAKKINDA İYİ-KÖTÜ DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR?
    ÖNCELİĞİM FOTOĞRAF KALİTESİ VE İNTERNET HIZIDIR
    ŞU ANA KADAR NOTE-2 DE BİR SORUN YAŞADINIZ MI?
    VE NE KADAR SÜRE OLDU BU TELEFONU KULLANALI?

( TECRÜBELİ ARKADAŞLAR YARDIMCI OLABİLİRLERSE SEVİNİRİM. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amatör. -- 1 Ağustos 2014; 16:58:49 >

• ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amatör. -- 3 Ağustos 2014; 3:25:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 yıl 2 aydır falan kullanıyorum

fotoğraf kalitesi için bence gayet yeterli buyrun bunlarda telefonumla çektiğim bazı fotoğraflar:
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1564298/d944a848-1d45-4037-8e21-5f20fec6b760.jpg
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1564298/d432a027-87ed-498a-8b11-3005d513a1c4.jpg

İnternet hızına gelirsek bilgisayarda indirme hızım yaklaşı 1.3 mb/s civarı telefonda ise 800 mb/s yi gördüm en fazla tarayıcada hız olarak blgisayardan pek bi farkını göremedim

Şu ana kadar yaşadığım sorun çok fazla yok bi tek klasik android oğlduğu için belli bi süre sonra telefon yavaşlıyor wipe data yapıyorum o zamanda

Bu arada telefonu 5 6 aydır custom rom yüklü kullanıyorum

Bi tavsiye olarak da eğer telefondaki asıl amacınız kamera ve internet ise oyunla falan fazla işim olmaz diyosanız lumia serisinden bi telefon öneririm windows phone lar androidlere göre hem daha stabil hem de daha kullanışlı bunlar gibi şişme yapmaz kullandıkça

• AUtku A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Fotoğraf kalitesi olarak gayet yeterli. İnternet hızı dediğiniz gibiyse tam istediğime göre fakat nokia almayı düşünmüyorum.
    Aslında bir diğer merak ettiğim şey ise; telefon bir süreden sonra yavaşlıyor demişsiniz peki bu yavaşlama göze batacak kadar kötü mü yoksa wipe data yaptığınızda normale dönüyor mu? :)
  • Amatör. kullanıcısına yanıt
    Gözle görülecek şekilde yavaşladığı oluyor arada ana ekranda sayfa kaydrırıken falan takıla taklıka gidiyo bazen. Wipe data yaptığında normale dönüyü tabi 1 2 ay sonra yine yavaşlamalar belli oluyo :). Ben şuanda telefon alsam kesinlikle lumia alırım çok sağlam telefonlar windows phone gittikçe gelişiyor android ios ta olan ünlü uygulamaların çoğu var her geçen günde yeni uygulamalar ekleniyo lumia 920 925 in kamerası zaten note 2 yi geride bırakır. Windows phone 8.1 güncellemesiyle bi haylii kullanışlı oldu. Yani oyunla falan pek işim olmaz (ki popüler oyunların çoğu var), whatsapp internet kamera falan bana yeter diyosanız lumia alın derim.
    Hımm anlıyorum, nokia da israil malı olduğu için almak istemiyorum. Zaten öyle oyun falan aramıyorum telefonlarda benim için önemli olan kamera ve internet hızı :)
    whatsapp,facebook vs. sosyal ağlarda indirmek istiyorum. Çok kararsız kaldım telefon konusunda. Herkes başka başka şeyler diyor. Lc ,Htc falan önerenlerde var tabi.
    Başka ne gibi önerileriniz olur benim için ? :)
    Nokia israil malı mı :O Bunu nerden duydununz bilmiyorum ama nokia finlandiya malı hahahah :D ve Microsoft Nokia yı satın aldı yani artık amerika merkezli. Lumia tercihimdir hala biraz daha bekleyin lumia 930 çıkacak 20 mp kamera 1500 lira civarı olur :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XİAOMİ REDMİ SERİSİ....
    3 yıl önce açıldı
    Samsung Note 20 ve Note 20 Ultra
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Doğru Finlandiya malı evet ama israil ile de ortak bu yüzden hiç almak dahi istemiyorum..
    xperia z1 derim o zaman kamerada :D
    hımm teşekkür ederim
  • Htc one desem cok kizan olur mu acaba? Gunduz herkes cekiyor ama gece cekimleri cok basarili. Ya da arkadasin dedigi gibi z1 derim ben de.

Ben 3 yildir galaxy w kullaniyorum, ilk 1 sene cok iyiydi ama sonrasinda rehbere 10 saniyede girmeye baslayinca isler zorlasti, ara ara fabrika ayarlarina donup duruyordum. Cok sukur sonunda Cm9 yukledim, son 2 aydir yeni telefon almis gibi hissediyorum.

• mcornek kullanıcısına yanıt
    Hımm çok teşekkür ederim htc ye de bakarım

• Note 2 den gayet memnunum bir gün başlayacakmı bilmiyorum ama 6 aydır bende kasmalar 0 oranında root vs. yapmadan rahatça kullanıyorum.

İnternet hızı ve internet kullanırken yaşanan keyifte farklı buda ekran büyüklüğünden olsa gerek.
    Kamera performansıda orta seviyededir.

Üstteki arkadaşların dediklerinede katılıyorum.
    Htc One hariç tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frolding F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.