Şimdi Ara

Note 2 ekran zaman aşımı kendiliğinden değişiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Note 2 telefonumun ekran zaman aşım süresini 15 saniyeye getiriyorum bir müddet sonra zaman aşımı kendiliğinden 2 dakikaya çıkıyor. Böyle bir durum yaşayan ya da çözümünü bilen yardımcı olabilir mi ?

• Aynı durum 1 haftadır bende de olmakta bir çözümünü bulamadım. Sanırım format atacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de yaklaşık 2 haftadır böyle.
  • cotanak55 C kullanıcısına yanıt
    Bilgi vermek isterim. Kies üzerinden tekrar yazılım yükledim ve wipe data ve cache yaptım. Şuan bir sorun gözükmüyor.
  • hareket ayarlarından göz takibi açıksa kapatın

• quote:

Orijinalden alıntı: ilberto35

Bilgi vermek isterim. Kies üzerinden tekrar yazılım yükledim ve wipe data ve cache yaptım. Şuan bir sorun gözükmüyor.

Teşekkür ederim bende yedek aldım kiesle ve cihazı formatlayıp yedeği geri yükledim. Sorunum çözüldü teşekkürler.
  • Kaya kullanıcısına yanıt
    Hocam note 2 de öyle bir özellik yok maalesef.
  • cotanak55 C kullanıcısına yanıt
    Sorun, format attıktan sonra geçenlerde tekrar baş gösterdi. Acaba widgetlar sekmesinde "favori ayarlar" widgetini kullanıyor musunuz? Çünkü bu widgeti kaldırınca sorun tekrar düzeldi.
  • quote:

Sorun, format attıktan sonra geçenlerde tekrar baş gösterdi. Acaba widgetlar sekmesinde "favori ayarlar" widgetini kullanıyor musunuz? Çünkü bu widgeti kaldırınca sorun tekrar düzeldi.

Evet sorun tekrar başladı. Widgette sadece el fenerini kullanıyorum ayar mayar hiç ellemedim. Çok gıcık bir durum.
  • quote:

Hocam note 2 de öyle bir özellik yok maalesef.

Nasıl bir ayar yok. Göz takibinden söz ediyorsanız son güncelleme ile beraber artık note2 dede var.
  • N9005 Galaxy note 3 kullanıyorum. Birkaç aydır ekran zaman aşımı sürem 15 sn den 2 dk ya kendiliğinden değişiyor. Herhangi bir widget kullanmıyorum. Tlf umda oyun ve çok fazla uygulama da yok. Zaman aşımını birkaç günde bir değiştirmek zorunda kalıyorum. Bir çözümü varmıdır?

• Samsung un sitesinde online destek var. Oradan yardım talep edeceğim. Durumu bildiririm. Sizde destek talebinde bulunabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.