Şimdi Ara

Note 2 mi Lg G2 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Soru Açık ve Net Sizce Hangisini Almalıyım . ve Neden

• LG G2 derim ben fiyat performans açısından 10 uzerinden 10 alır şu anda kullanmaktayım ve memnunum bi kaç arkadaşımda note 2 var kıyaslama yaptığımda g2 güzel
  • G2 performans olarak çok ilerisinde. Bana göre şu an Note 2 nin tek avantajı kaleme sahip olmasıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluetoothGuy

G2 performans olarak çok ilerisinde. Bana göre şu an Note 2 nin tek avantajı kaleme sahip olmasıdır
    Kalem falan Benim için Önemli Degil . Kamera ve Ses Olarak Hangisi Önce ve Tabi Hız Olarak Performans Olarak Hangisi Daha
  • Note 2 devri kapandı artık
  • tek7editdedi T kullanıcısına yanıt
    Tabiki s800 olan g2 daha hızlıdır.Kamerada g2 gibi ses olarak birşey diyemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mir-i Alay

Tabiki s800 olan g2 daha hızlıdır.Kamerada g2 gibi ses olarak birşey diyemeyeceğim.
    O zaman G2 Alıyorum Saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek7editdedi

O zaman G2 Alıyorum Saolun

Alıntıları Göster
    ne yapcan onları git t50 al ekonomiye faydan olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milky-Way -- 7 Ağustos 2014; 19:06:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milky-Way

ne yapcan onları git t50 al ekonomiye faydan olsun

Alıntıları Göster
    g2..cunku daha ustun..

note 2 ın ustune kırec dokup gomerler 2-3 aya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

g2..cunku daha ustun..

note 2 ın ustune kırec dokup gomerler 2-3 aya..

Alıntıları Göster
    kesinlikle Lg G2
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbulamayanadam

kesinlikle Lg G2

Alıntıları Göster
    Operatör Telefonlarının Kötü Oldugu Söyleniyor
  • quote:

Operatör Telefonlarının Kötü Oldugu Söyleniyor

Alıntıları Göster
    fiyat performans her açıdan g2 öneririm note falan uğraşma hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Telles15

fiyat performans her açıdan g2 öneririm note falan uğraşma hiç

Alıntıları Göster
    Tamam Hocam zaten g 2 de karar kıldım
  • 1200 tlye lg g2 almayanı dövüyorlar ben bir dafasinda çok pis dayak yedim :))))
  • G2 kamera açısından da ses açısından da note2 den kötüdür. İkisini de kullandim. Eğer sürekli durgun manzara resimleri cekecekseniz belki g2 işinizi görür. Fakat çocuklar, hayvanlar vs hareket edebilecek birşeyler çekmek isterseniz. G2 odaklanana kadar note3 birkaç fotoğraf çekmiş olur.
    Hangisi hızlı derseniz g2 daha hızlı. Ama kamera ve ses dediğiniz için bunları yazdım.
  • g2 tabii ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: bingbang

g2 tabii ki
    Ben Durmuş Cisimlerin Fotograflarını Çekicem Kendi Fotografımı Çekicem ve Hangisinin Ömrü Uzun Olur Çünkü Bu Telefonu 1.5 Yıl falan Kullanıcam ve Note 2 Ömrünü Tamamladı Diyorlar seni 1.5 yıl götürmez diyorlar
  • quote:

Ben Durmuş Cisimlerin Fotograflarını Çekicem Kendi Fotografımı Çekicem ve Hangisinin Ömrü Uzun Olur Çünkü Bu Telefonu 1.5 Yıl falan Kullanıcam ve Note 2 Ömrünü Tamamladı Diyorlar seni 1.5 yıl götürmez diyorlar

biryerde 2012 de çıkmış cihaz biryerde 2013 de çıkmış cihaz g2 nin işlemcisi note 2 nin 4 katı sırf kamera için note 2 mi alınır kalemle işin yoksa git g2 al dahada mesaj yazma troll olduğunu düşüneceğim artık

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖlürkenPepsiİçenİnsan

quote:

biryerde 2012 de çıkmış cihaz biryerde 2013 de çıkmış cihaz g2 nin işlemcisi note 2 nin 4 katı sırf kamera için note 2 mi alınır kalemle işin yoksa git g2 al dahada mesaj yazma troll olduğunu düşüneceğim artık

Alıntıları Göster
    Tamam Kesin Olarak G2 Alıcam Bu Arada Troll Ne Demek

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4E3DD9FE1

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    G2 almalımıyım bazı kişiler bataryanın çok ısındığını söylüyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.