Şimdi Ara

Note 2 ve Lg G2 arasında kararsız kaldım. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yıl olmuş 2014 G2 nin yanında hala adam note 2 diyor vay anasını.Arkadaşım G2 her alanda note 2 yi döver
  • Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Yaş 41 olunca oyundan ziyade sağlamlık ve esnekliği düşünüyor insan. Pilin değişebilmesi , hafızanın genişletilebilmesi , g2 her ne kadar 13 mp olsa da örnek resimlerde note 2 resimlerini daha gerçekçi bulmam ve en önemlisi sağlamlık hissi vermesi ve sorunsuz bir telefon olması beni 2014 te bile bu telefona itiyor. :) G2 muhakkak ki daha güncel ve hızlı bir telefon ama 16 gb beni düşündürüyor 32 gb olunca da 1450 tl oluyor ki o paraya Z1 daha mantıklı geliyor ama telefona ayırdığım bütçe 1200 tl ile sınırlı. Daha fazlası bana israf gibi geliyor ki emin olun bu bile çok fazla Türkiye şartlarında. Bu ara seçimler bitti dövizin de gevşemesiyle fiyatları takip ediyorum pundunu bulursam alacağım. Dikkatimi çeken bir tespitimi paylaşayım Discovery Eliti bekliyordum ama 1000 tl üstü çin malı için büyük risk gibi geldi bana ve diğer bekleyenlerede , bakıyorumda Lg G2 fiyatları manidar bir şekilde 50 tl zam gördü. Hayırlı günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: HAKANGORMEK

Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Yaş 41 olunca oyundan ziyade sağlamlık ve esnekliği düşünüyor insan. Pilin değişebilmesi , hafızanın genişletilebilmesi , g2 her ne kadar 13 mp olsa da örnek resimlerde note 2 resimlerini daha gerçekçi bulmam ve en önemlisi sağlamlık hissi vermesi ve sorunsuz bir telefon olması beni 2014 te bile bu telefona itiyor. :) G2 muhakkak ki daha güncel ve hızlı bir telefon ama 16 gb beni düşündürüyor 32 gb olunca da 1450 tl oluyor ki o paraya Z1 daha mantıklı geliyor ama telefona ayırdığım bütçe 1200 tl ile sınırlı. Daha fazlası bana israf gibi geliyor ki emin olun bu bile çok fazla Türkiye şartlarında. Bu ara seçimler bitti dövizin de gevşemesiyle fiyatları takip ediyorum pundunu bulursam alacağım. Dikkatimi çeken bir tespitimi paylaşayım Discovery Eliti bekliyordum ama 1000 tl üstü çin malı için büyük risk gibi geldi bana ve diğer bekleyenlerede , bakıyorumda Lg G2 fiyatları manidar bir şekilde 50 tl zam gördü. Hayırlı günler.

telefona fazla para vermem ve performansıda iyi olsun diyorsan moto g düşün . 750 tl. güncel telefon.ekranı şarzı iyidir.daş gibi sağlamdır.

ayrıca cepte kalan 450 tl yide yersin

• ender ahmet kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ama o segmentte Xperia SP daha cazip.
  • quote:

Teşekkür ederim ama o segmentte Xperia SP daha cazip.

sp nin fiyatı 950 seviyelerinde.

ayrıca performans olarak moto g daha üstün
  • ender ahmet kullanıcısına yanıt
    Paralel ithalatta sp 800 tl , moto g 700 tl civarı kasa olarak sp daha şık duruyor, ama moto g yi hiç incelememiştim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim muhakkak inceleyeceğim.
  • Allahaşkına note 2 bana tank yaptiniz telefon zaten büyük bişey olmasin diye birde kap alıyorsun cebe sığmıyor kap olmadan kullanılmıyor yanlar plastik soyulmaya başlayınca sende hayattan soguyorsun yanlar soyulunca haşat bir görüntü alıyor haliyle satarken kimse dönüp bakmıyor g2 tam boyurlarda performansı zaten tartışılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undis06 -- 1 Nisan 2014; 15:50:10 >
  • undis06 U kullanıcısına yanıt
    G2 ye karşı ön yargım veya itirazım yok.Tek sıkıntısı 16 gb olması ve 32 lik versiyonun pahalı olması. Zaten 1000 tl olan limiti 1200 tl yaptım. 1500 tl yapamam dediğim gibi 1500 tl yi gözden çıkarsam Z1 alırım hiç düşünmeden.
    Note 2 ye gelince evet büyük, kenarları soyuluyor doğrudur,işlemcisi daha yavaş eyvallah ama ben zaten ceket cebinde iyi bir kılıfla kullanmayı düşünürüm her zaman , 4 -5 sene kullanmayı düşündüğüm bir telefonun 5 sene sonra 2. eli kaç para eder diye düşünmem birde 2 sini yan yana koydum Note 2 daha yakışıklı geldi bana ne yapayım
    Saygılar.
  • quote:

G2 ye karşı ön yargım veya itirazım yok.Tek sıkıntısı 16 gb olması ve 32 lik versiyonun pahalı olması. Zaten 1000 tl olan limiti 1200 tl yaptım. 1500 tl yapamam dediğim gibi 1500 tl yi gözden çıkarsam Z1 alırım hiç düşünmeden.
    Note 2 ye gelince evet büyük, kenarları soyuluyor doğrudur,işlemcisi daha yavaş eyvallah ama ben zaten ceket cebinde iyi bir kılıfla kullanmayı düşünürüm her zaman , 4 -5 sene kullanmayı düşündüğüm bir telefonun 5 sene sonra 2. eli kaç para eder diye düşünmem birde 2 sini yan yana koydum Note 2 daha yakışıklı geldi bana ne yapayım
    Saygılar.

cekep cebi demissiniz ama önümüz yaz onu unutmayin note 2 alacaginiza s4 alin bonuslarla inidirmlerle puanlarla 1.250 civari bulursunuz yada içinize ne siniyorsa onu alın

• undis06 U kullanıcısına yanıt
    S4 ü düşünmedim değil ama kayınbiraderim telefondan çok şikayetçi ısınma problemleri yüzünden . Ayrıca telefonu elime aldım ve oyuncak hissi uyandırdı bende, donanım iyi olabilir ama dışı ( Plastik Aksamın Kalitesi ) bana göre iyi değil.
    Bu ayın sonuna kadar vaktim var telefon almak için, yeni telefonlarında lansmanı yapıldı ayrıca döviz de düşüyor, piyasaya çıksalarda fiyatlar biraz kıpırdasa diye bekleyeceğim. İlginiz için teşekkür ederim.
  • Note 2 si olan arkadaşım eğer böyle bir telefon alacaksan G2 al diye telkinde bulunuyordu Ekran kalitesi çok daha iyi...
  • Note II kujllanıyorum , çok kez yere düşürdüm ve hiç bişey olmadı , performansı bataryası seni üzmez , ama lg G2 daha iyidir , Note II ye ısındıysan onu alabilirsin sorun çıkarmaz.
  • ERIC CLAPTON kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.