Şimdi Ara

Note 2 ve Lg G2 arasında kararsız kaldım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar akıllı telefon incelemesi için mağazaya gittim. Forumları devamlı takip etmeme rağmen ürünleri sadece teorik olarak değil yakından incelemek istedim.
    1- Note 2 kesinlikle daha kalite bir kasaya sahip izlenimi veriyor. Lg g2 malzeme kalitesi olarak vasat gibi geldi bana.
    2- Pil olarak birbiri ile aynı sayılabilir. Note 2 batarya ise çıkarılabilir.
    3- Dahili hafızalar aynı fakat Note 2 harici depolama imkanı sunuyor. 32 gb LG g2 limitimi aşıyor.
    4- Lg g2 kamera ve işlemci olarak gerçekten bariz önde.
    Bunlar benim bu konudaki bilgilerimin özeti fakat kullanıcılar olarak sizler uzun yıllar stabil kullanabileceğim , donma problemleri vs.. yaşamayacağım, sağlam bir telefon olarak hangisini tavsiye edersiniz.Oyun oynamak benim için çok önemli değil.
    Bunlar birbiri ile kıyaslanacak telefonlar olmayabilir benim seçimlerim bu iki telefondan yana hepsi bu.
    Yorumlarınızı esirgemez iseniz sevinirim.Saygılar.

• Hocam amacınız oyun değilse ve Note 2 içinize daha çok ısındıysa onu alın. Performans olarak sizi üzmez. Çok kafa patlatıp çıkmaza gimeyin.
  • oyun önemli değil demişsiniz 16gb yeter bile.g2 daha yeni bir cihaz sizi daha uzun götürür.g2 bende elime almıştım kaliteli bir his veriyor bence(özellikle ekran çok güzel gelmişti ) g2 alın o yüzden pişman etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: YazıYorum

Hocam amacınız oyun değilse ve Note 2 içinize daha çok ısındıysa onu alın. Performans olarak sizi üzmez. Çok kafa patlatıp çıkmaza gimeyin.
    Cevabınız için teşekkür ederim . Konuyu açmamdaki amaç hiç akıllı telefon kullanmadığım için bilmediğim bir kronik arıza olur bizde almış oluruz sonra eyvah demeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKANGORMEK

Cevabınız için teşekkür ederim . Konuyu açmamdaki amaç hiç akıllı telefon kullanmadığım için bilmediğim bir kronik arıza olur bizde almış oluruz sonra eyvah demeyelim.

Alıntıları Göster
    bu iki telefonda kronik arıza olmaz.gm ve benzeri çinlilerden uzak durman yeterli.

ikiside iyi telefon ama g2 tercih edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

bu iki telefonda kronik arıza olmaz.gm ve benzeri çinlilerden uzak durman yeterli.

ikiside iyi telefon ama g2 tercih edilir.

Alıntıları Göster
    İkiside mükemmel telefonlar , içiniz Note2 ye ısınmış gibi duruyor . Note2 yi uzun bir süre kullanan biri olarak söylüyorum oyun , şarj vb konularda sizi hiç üzmez ve daha uzun seneler götürür

• Not afraid- kullanıcısına yanıt
    Note 2 nin kasası alüminyum mu ? incelerken gözümden kaçmış . Kasanın yan kısımları parlak görünüyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKANGORMEK -- 31 Mart 2014; 14:21:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Note 2 nin kasası alüminyum mu ? incelerken gözümden kaçmış . Kasanın yan kısımları parlak görünüyor .
    Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim .Büyük bir ihtimalle Note 2 alacağım inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKANGORMEK -- 31 Mart 2014; 16:58:44 >
  • HAKANGORMEK H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
  • lg g2
  • G2 tabiki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAKANGORMEK H kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun kardeşim
  • quote:

Kasa plastik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Great.Wave

quote:

Kasa plastik.

Note2 de kasası polikarbonattan yapılmış olup alüminyum görünümü verilmiştir tıpkı birçok telefonda olduğu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not afraid-

quote:

Orijinalden alıntı: Great.Wave

quote:

Kasa plastik.

Note2 de kasası polikarbonattan yapılmış olup alüminyum görünümü verilmiştir tıpkı birçok telefonda olduğu gibi
    G2 tabıkı,ayrıca samsungun hangı kasası cok saglamdıkı,eger saglamlık kasa dayanıklılıgı gıbı krıterler oncelıkse daha cok sony tarafına yada htc one bakman gerekır.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

G2 tabıkı,ayrıca samsungun hangı kasası cok saglamdıkı,eger saglamlık kasa dayanıklılıgı gıbı krıterler oncelıkse daha cok sony tarafına yada htc one bakman gerekır.

Alıntıları Göster
    senin durumunda note2 daha iyi bir seçenek gibi görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

senin durumunda note2 daha iyi bir seçenek gibi görünüyor

Alıntıları Göster
    Note 2 seven ve kullanan biri olarak bu yorumu yazıyorum. Note 2 büyük ekran, iyi pil ömrü, s pen ile her zaman dikkat çeken bir telefon fakat G2 daha güncel, daha yeni, özellikle ekran olarak note 2'ye fark atmış durumda. Ayrıca tasarım olarak çok daha şık. Sağlamlık olarak ise Note 2 den daha sağlam olduğunu tahmin ediyorum. Büyük ekran ve pil ömrü önceliğiniz ise bence Note 2 tercih edin. Diğer şeylerde G2 önde

• Ekran için bile G2 alınır.

• Beklentilerinizi g2 karşılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 alda iki güne kırılsın

Yada az daha düşük performansı göze alarak note 2 al hafıza kartını tak 3100 mAh piliylede tepe tepe sapasağlam kullan.

Karar senin yani.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.