Şimdi Ara

note 2'ye 350 tl masraf yapılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu anda tertemiz sorunsuz iphone 4 16gb kullanıyorum.Ama artık bazı uygulamaları indiremiyorum eski oldgundan.Elimde bir de ekran kartı bozuk samsung note 2 var ,350 tl masrafı oldugu söylenmiş. İphone u satıp samsungu tamir ettirmek mantıklı mı sizce? Yorum ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim

• Arkadaşım ikisini satıp daha yeni bir cihaz alsan daha iyi olmaz mı? İkisini 500e versen 400 500 ekleyip tertemiz 5s alabilirsiniz. Android istersen sıfır ya da ikinci el alabilirsiniz.
    Tabi ki bu söylediklerim tamamen bütçeniz ile ilgili.
    Note 2 kötü bir telefon değil. Ben şu aralar eşimin s3ünü kullanıyorum. Gündelik işler için yetiyor. Note 2 s3ten daha iyi bir cihaz kanaatimce. Ancak güncel telefonlar kadar zorlamaya gelmez. Kısa bir süre sonra yeni bir cihaz arayışına girebilirsiniz. O nedenle imkanınız varsa yeni bir cihaza yönelin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış anlaşılmasın ama bence değmez.Ama şöyle bir alternatif yaparsınız ya yaptırır yada yaptırmadan note2 ve iphone4 satarsınız toplam bintl elinizde olur ikisini 500tlye satmak kaydıyla tertemiz samsung s5 yada c5 alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2sini de sat yeni birşey al bence, çil note2 yi telefoncuya versen o rakkamı vermez. Ben note3 verdim 2 gün önce hatasız cihaza 500 falan teklif ediyorlar,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.