Şimdi Ara

Note 20 ultra servis yok hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. Note 20 ultra kullanıcısıyım cihazda hiçbir şey yokken birden servis yok hatası almaya başladım. Cihazda wifi araması çalışıyor fakat normal arama ve sms kullanılamıyor. Cihaz Türkiye cihazı ve herhangi bir kopyalama olayı falan olmadı her şeyi kontrol ettim. Aynı sorunu yaşayan ve çözüm bulabilen var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Aklima gelen çözümler..1.sim kartı kontrol et,hatti başka bir telefona tak sinyal olup olmadığına bak...sorun hatta mı telefonda mı önce onu öğren. 2. telefonu fabrika ayarlarına döndür..komple formatla.. 3. Çözüm bulamazsan servise götür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anil01 A kullanıcısına yanıt
    Hepsini denedim cihaza root bile yaptım ama olmadı. Servise gittiğimde direkt anakart değişimi için 11k fiyat çıkardılar zaten telefonun ederi aşağı yukarı o kadar olduğu için mantıklı gelmedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Erenuss kullanıcısına yanıt

farklı ülke kurulumu yap veya bunu bir programla pc üzerinden değiştirip, bu şekilde dene. zaten root yapmışsın o sebeple bunu önerdim. yoksa önermezdim. knox sorunu yaşanmıyor deniyor ama neme lazım.. 

bir de 4.senesine girmiş. kötü değil ama değiştir beni diyor da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 30 Nisan 2024; 16:21:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Note 20 ve Note 20 Ultra
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.