Şimdi Ara

Mi note 10 lite yeşil ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar , dün gece ve bugün telefonu şarjdan çıkardığımda telefon always on screen moduna girince bu hale giriyor(şarjdan çıktığında oldu ikiside), pikseller kapanmıyor sanki ips ekran gibi açık siyah mı desem değişik bi renge bürünüyor ve dalgalanma gibi şeyler de oluyor ancak herhangi bir bildirim geldiğinde tele normal moda geçiyor bir süre sonra da düzeliyor ekran. Nedir bu sorunun nedeni? Ciddi bi sorun bence bu. 11.08 yüklü şuan. Düzeltme: Şarjla bağımsız yapmaya başladı.

• Bu sorunu duyup googleye bakayım dedim sizin mesajınız çıktı.son durum nedir ? Garantili cihaz mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba evet garantili cihaz, şuan ara ara yine oluyor stabil bir sorun değil. 1-2 ay deneyimleyip başka sorun çıkarsa servise bırakıcam telefonu
  • Merhaba, sorun ekranın ısınması ile birlikte ortaya çıkıyor.
  • Bizzat Xiaomi Redmi Note 10 Pro Cihazda Yeşil ekran sorunu olarak sizinkine benzer bir hata ile karşı karşıyayım.

Ne yapacağımı bilmiyorum. Cihazı gün içinde kullanamayacak düzeye geldim üstelik alalı daha 6 ay oldu olmadı neredeyse.

Bkz . https://forum.donanimhaber.com/redmi-note-10-pro-yesil-ekran-ve-teknik-servis-sorunlari--156348191?ownerMessages=true

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 15 ekran sorunu
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.