Şimdi Ara

iPhone 15 Pro Max'te yeni sorun: Ekran yanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 15 Pro Max'te yeni sorun: Ekran yanması
    Bildiğiniz gibi Apple, geçtiğimiz haftalarda yayınlanan iOS 17.0.3 güncellemesiyle iPhone 15 Pro'da yaşanan ısınma sorunlarına çözüm getirdi. Öte yandan her iki telefon, renk değiştiren titanyum çerçeve ve hoparlör gibi sorunlar ile gündemde kalmaya devam ediyor. Şimdi de bunlar arasına bir yenisi daha eklenmiş olabilir. Reddit ve Apple destek forumlarındaki kullanıcılar, ekranda kalıcı iz oluştuğunu söylüyor. 

Bilmeyenler için Burn-in veya ekran yanması sorunu, OLED panellerin en büyük sorunlarından biri niteliğinde. Günümüzde üreticiler bu sorunu büyük ölçüde hafifletmiş olsa da, tamamıyla çözülmüş değil. Niketim yüksek sıcaklık gibi faktörler de bu süreci hızlandırıyor. Ancak buradaki ilginç nokta iPhone 15 Pro Max'in daha yeni satışa çıkmış olması.

Aktarıldığı kadarıyla Reddit, X ve Apple destek forumlarında iPhone 15 Pro Max'in ekran yanmasına dair şikayetler hızla artıyor. Ancak bu sorunun ne kadar yaygın olduğuna dair kesin bir bilgi mevcut değil. Bu noktada bir MacRumors forumu kullanıcısı, iPhone 15 Pro Max'i yalnızca 14 gün kullandıktan sonra ekran yanması yaşadığını belirtti. 

Ayrıca Bkz.Yeni Apple Watch'larda ekran titremesi sorunu

iPhone 15 Pro Max'i yalnızca internette gezinmek, e-postaları kontrol etmek ve video izlemek için kullandığını belirten bir başka kulkanıcı ise, telefon ekranında oluşan gölgelenmeyi gösteren görüntüler paylaştı. Ancak sorundan etkilenmen tüm kullanıcılar, cihazlarının ücretsiz bir biçimde değiştiğini söylüyor. Dolayısıyla benzer bir durumda kullanıcıların resmi web sitesi veya bir Apple Store aracılığıyla Apple ile iletişime geçmelerini öneriyoruz.

Apple analisti Ming-Chi Kuo ise, yeni sorunu iPhone 15 serisinde yaşanan aşırı ısınma sorunları ile ilişkilendirdi. Diğer tarafta Apple ise, sorunun hangi modeller özelinde yaşandığına dair henüz bir açıklama paylaşmadı. Ancak mevcut raporlar yaygın olmadığını gösteriyor. Aksi olduğu taktirde, bir dizi cihazın geri çağrıldığını görebiliriz. 

Kaynak:https://appleinsider.com/articles/23/10/16/buyers-complain-of-burn-in-on-iphone-15-pro-max-display

• 14 pro ile 15 pro aynı paneli kullanıyor. Panelde sorun yok, olaydı 14 prolarda da olurdu. Birkaç kişide bu sorun ortaya çıkmış ve direk yenisiyle değişmişler. Ortada bir mağduriyet yok. Samsung'daki ekran yanığı problemi gibi kullanıcılarını mağdur etmemişler. Size buradan ekmek çıkmaz fanboylar.
  • Nooooldu Apple fanboyları

Alalım şöyle Apple a gömme dozumuzu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öfkeli Türk -- 18 Ekim 2023; 19:56:13 >
  • Bdbdbd apple kalitesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 14 pro ile 15 pro aynı paneli kullanıyor. Panelde sorun yok, olaydı 14 prolarda da olurdu. Birkaç kişide bu sorun ortaya çıkmış ve direk yenisiyle değişmişler. Ortada bir mağduriyet yok. Samsung'daki ekran yanığı problemi gibi kullanıcılarını mağdur etmemişler. Size buradan ekmek çıkmaz fanboylar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 18 Ekim 2023; 19:41:25 >
  • Ekran yanmasında reeder gibi çöp firmalar bile değişim yapıyor. Bazı hasta arkadaşlar marifet gibi anlatmış. Çıkalı 1 ay olmuş telefonda yanık olması aşırı kalitesizliktrn naşka bişey değil.

• Bunlar birde macbooka falan oled koyacaklar bu kalitesizlikle. Bol şanslar.

• Apple bu ekranları samsungdan almamışmıydı. Samsungun üreteceği ekranda bu kadar olur şaşırtmadı.

Gelir şimdi taşlamaya samsungcunun biri.🐒

Noooldu Samsung fanboyları 😂
    https://www.donanimhaber.com/amp/samsung-iphone-15-serisinin-ekranlari-icin-dugmeye-basti--166374

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 18 Ekim 2023; 20:41:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    14 pro max bildirim sorun
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bütün 15 pro serisi için geçerli değil bu olay o yüzden haber yüzünden satışlar düşmez

• Esasen oled ekranlarda kullanıma bağlı ekranda iz yaşayabiliyor .Asıl bu denli hızlı bir yanma durumu nasıl olmuş olabilir.

Merak ettiğim bu sorun genelmi yoksa belli bir üretim bandında üretilen telefonlardamı yaşanıyor?

• Bu haber herhalde iki günde bir yayınlanıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 18 Ekim 2023; 21:10:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşük IQ insanları tespit etme konusu resmen. Engel listesinin bir sınırı olmasa bari.

• s24 ailesi bıçağı çekince görecek apple . samsung artık ekimde lansman yapıp kasımda satmalı zira aradaki sürede iphone çok cihaz satıyor yeter ekmek yediği meymenetsiz ayfonun

• İstan34bul kullanıcısına yanıt

Samsung herkese ekran üretiyor ama bu sorun sadece iPhone 15lerde oluyor? Ayrıca bu sorun mevzularına ben pek katılmıyorum, 3-5 kişide sorun çıkıyor diye haber yapıyor 500 site birden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran yanığının bu kadar kısa sürede oluşacağını düşünmüyorum. Yansa bile bu denli yanmaz.

• 15 pm siparişi bekliyorum, S2den beridir Samsung kullanıyorum. 2 cihazda ekran yandı, ikisine de kullanıcı hatası dediler. Garanti süresi devam ederken oldu ikisi de

• Diyelim ki bu sorunu yaşadım. Cihaz yurtdışı cihazı ve imei kaydını daha yapmadım. Değişimde TR cihazımı verirler mi acaba iPhone 15 Pro Max'te yeni sorun: Ekran yanması 

• Anubisin_Ruhu kullanıcısına yanıt
    Tabi ki hocam. Sormazlar bile hemen verirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple fanboylarının ağlayarak uzaklaştığı haber.

• joven kullanıcısına yanıt
    Oled masalı zaten kısa sürdü, firmalar kaçarak mini led micro led e geçmeye çakışıyor, eldeki stoklar bitene kadar oled

• crashris kullanıcısına yanıt

Lansman tarihi ile ilgisi yok hocam S serisi hiçbir zaman iphone ile satışlarda rekabet edemedi dünya genelinde 60 hz diye laf edilen düz iphone 14 bile tek başına tüm S23 serisinin toplamı kadar satmış. Daha Pro'lar Max'ler dahil değil onların sayısı çok daha fazla. Androidin üst modelleri pek ilgi görmüyor dünyada o bütçeye çıkan çoğu iphone alıp geçiyor.

Muhtemelen üretim hatasından kaynaklanan ve birkaç cihazda görülen sorunlar sanki 15'lerin genel kronik sorunuymuş gibi haberler yapılıyor çok saçma kullanıcıları genel olarak memnunken.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.