|
iPhone 15 Pro Max'te yeni sorun: Ekran yanması
-
-
Nooooldu Apple fanboyları
Alalım şöyle Apple a gömme dozumuzu :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öfkeli Türk -- 18 Ekim 2023; 19:56:13 >
-
Bdbdbd apple kalitesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
14 pro ile 15 pro aynı paneli kullanıyor. Panelde sorun yok, olaydı 14 prolarda da olurdu. Birkaç kişide bu sorun ortaya çıkmış ve direk yenisiyle değişmişler. Ortada bir mağduriyet yok. Samsung'daki ekran yanığı problemi gibi kullanıcılarını mağdur etmemişler. Size buradan ekmek çıkmaz fanboylar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 18 Ekim 2023; 19:41:25 >
-
Ekran yanmasında reeder gibi çöp firmalar bile değişim yapıyor. Bazı hasta arkadaşlar marifet gibi anlatmış. Çıkalı 1 ay olmuş telefonda yanık olması aşırı kalitesizliktrn naşka bişey değil.
-
Bunlar birde macbooka falan oled koyacaklar bu kalitesizlikle. Bol şanslar.
Apple bu ekranları samsungdan almamışmıydı. Samsungun üreteceği ekranda bu kadar olur şaşırtmadı.
Gelir şimdi taşlamaya samsungcunun biri.🐒
Noooldu Samsung fanboyları 😂
https://www.donanimhaber.com/amp/samsung-iphone-15-serisinin-ekranlari-icin-dugmeye-basti--166374
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 18 Ekim 2023; 20:41:1 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bütün 15 pro serisi için geçerli değil bu olay o yüzden haber yüzünden satışlar düşmez
Esasen oled ekranlarda kullanıma bağlı ekranda iz yaşayabiliyor .Asıl bu denli hızlı bir yanma durumu nasıl olmuş olabilir.
Merak ettiğim bu sorun genelmi yoksa belli bir üretim bandında üretilen telefonlardamı yaşanıyor?
-
Bu haber herhalde iki günde bir yayınlanıyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 18 Ekim 2023; 21:10:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Düşük IQ insanları tespit etme konusu resmen. Engel listesinin bir sınırı olmasa bari.
-
s24 ailesi bıçağı çekince görecek apple . samsung artık ekimde lansman yapıp kasımda satmalı zira aradaki sürede iphone çok cihaz satıyor yeter ekmek yediği meymenetsiz ayfonun
-
Samsung herkese ekran üretiyor ama bu sorun sadece iPhone 15lerde oluyor? Ayrıca bu sorun mevzularına ben pek katılmıyorum, 3-5 kişide sorun çıkıyor diye haber yapıyor 500 site birden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran yanığının bu kadar kısa sürede oluşacağını düşünmüyorum. Yansa bile bu denli yanmaz.
15 pm siparişi bekliyorum, S2den beridir Samsung kullanıyorum. 2 cihazda ekran yandı, ikisine de kullanıcı hatası dediler. Garanti süresi devam ederken oldu ikisi de
-
Diyelim ki bu sorunu yaşadım. Cihaz yurtdışı cihazı ve imei kaydını daha yapmadım. Değişimde TR cihazımı verirler mi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabi ki hocam. Sormazlar bile hemen verirler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple fanboylarının ağlayarak uzaklaştığı haber.
Oled masalı zaten kısa sürdü, firmalar kaçarak mini led micro led e geçmeye çakışıyor, eldeki stoklar bitene kadar oled
Lansman tarihi ile ilgisi yok hocam S serisi hiçbir zaman iphone ile satışlarda rekabet edemedi dünya genelinde 60 hz diye laf edilen düz iphone 14 bile tek başına tüm S23 serisinin toplamı kadar satmış. Daha Pro'lar Max'ler dahil değil onların sayısı çok daha fazla. Androidin üst modelleri pek ilgi görmüyor dünyada o bütçeye çıkan çoğu iphone alıp geçiyor.
Muhtemelen üretim hatasından kaynaklanan ve birkaç cihazda görülen sorunlar sanki 15'lerin genel kronik sorunuymuş gibi haberler yapılıyor çok saçma kullanıcıları genel olarak memnunken.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ekran yanmasında reeder gibi çöp firmalar bile değişim yapıyor. Bazı hasta arkadaşlar marifet gibi anlatmış. Çıkalı 1 ay olmuş telefonda yanık olması aşırı kalitesizliktrn naşka bişey değil.
|
Nooooldu Apple fanboyları
Alalım şöyle Apple a gömme dozumuzu :D |
14 pro ile 15 pro aynı paneli kullanıyor. Panelde sorun yok, olaydı 14 prolarda da olurdu. Birkaç kişide bu sorun ortaya çıkmış ve direk yenisiyle değişmişler. Ortada bir mağduriyet yok. Samsung'daki ekran yanığı problemi gibi kullanıcılarını mağdur etmemişler. Size buradan ekmek çıkmaz fanboylar.
|
Benzer içerikler
- whatsapp mesaj düzenleme
- whatsapp durum kaç saniye
- iphone zil sesi yapma
- whatsapp kendine mesaj atma
- whatsapp kullanıcı adı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X