< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
iPhone 15 Pro Max'te yeni sorun: Ekran yanması (2. sayfa)
-
-
17.1 Rc ile çözdük diyorlar.
-
S23 ultra modeli kuzey amerika ve avrupada gayet güzel satmış teknolojiyi yakından takip eden bir kitle bu cihaza ilgi göstermiş. Gerçi adamların alım gücü yüksek teknolojiye ulaşmak kolay ucuz bizim gibi tek atımlık kurşunları yok, pro max de alır ultra da alır, birini beğenmez diğerine geçer yada her ikisini birden kullanır vs.. Samsung sadece S serisi üretse video, sosyal medya, arayüz animasyonlarına yatırımlar yapsa daha kıyasıya bir rekabet olur. Düşük bütçe telefonları samsungu aşağıya çekiyor özellikle s23 fe çok çirkin olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Televizyonlarda OLED panellerde zaten ekran yanması sorunu vardı ki, tv kapattığınızda otomatik olarak ekran kendini temizliyor. Son çıkan serilerde ekran yanma olayını bir hayli önüne geçildiği söylendi ama telefonda nasıl oluyorda OLED panel kullanılabiliyor anlamıyorum. Ekranda sürekli açık olarak saat ya da simgeler var sonuçta.
-
Zaten berbat ekran kalitesini bir de yakalım demişler.
-
Mini led bir lcd aydınlatma teknolejisidir panel teknolojisi değildir. Micro led için daha çok yıllar var.Oled paneller artık sürekli çıkar bakınız Samsung artık lcd üretmiyor
Üretim hatlarını Oled kaydırdı.
-
14 Pro ilk çıktığında da bu tarz haberleri yapmışlardı: https://www.donanimhaber.com/iphone-14-pro-larin-dinamik-ada-alaninda-ekran-yanigi-sikayeti--159041
Yok Always-on display yüzünden oluyor yok şöyle yok böyle. Unutuldu gitti.
15 Pro haberleri hızlı tükendi, geçen sene Ocak ayında yaptıkları haberleri Ekim bitmeden yapmaya başladılar
-
Merhaba arkadaşlar.
Ekran yanığı diye bahsedilen mevzusunun donanımsal olmadığı, yazılımsal bir sorun olduğu apple tarafından gönderilen son güncellemeyle sorunun düzeldiği söylenmekte.
Derinden TeknolojiyoutubeHerkese merhaba, iOS 17.1 RC sürümü hem geliştiriciler hem de halka açık olacak şekilde yayınlandır. Tabi RC kavramının aslında bir Beta sürümü olduğunu unutmamak lazım. iOS 17.1 RC hata düzeltmeleri ve güvenlik güncellemeleri getiriyor. Bu videoda, iPhone 12 Pro Max, iPhone 11 Pro Max, iPhone 14 Pro ve iPhone 15 Pro Max kullanarak iOS 17.1 RC'de nelerin yeni olduğunu size göstereceğim. #iOS17 #apple #iphone Apple ayrıca dün şunları da yayınladı: iOS 17.1 Sürüm Adayı (RC): Apple, iOS 17.1 RC olarak bilinen bir sonraki iPhone yazılım güncellemesinin dördüncü ön sürüm versiyonunu yayımladı. Bu güncelleme, 24 Ekim 2023'te resmi olarak yayımlanması bekleniyor. WatchOS 10.1 Sürüm Adayı: Yaklaşan watchOS 10.1 güncellemesinin sürüm adayı versiyonu, test amaçları için geliştiriciler ve kamu beta testçilerine sunuldu. tvOS 17.1 ve macOS Sonoma 14.1 Sürüm Adayları: iOS 17.1 ve watchOS 10.1 ile birlikte tvOS 17.1 ve macOS Sonoma 14.1 için de sürüm adayları yayımlandı. Ayrıca iOS 17.1 RC için pil ve performans konularına da her zamanki gibi değindim. Umarım hoşunuza gider.https://www.youtube.com/watch?t=312&v=X2G0z9w-wRU&feature=youtu.beBu video da 5:12'den itibaren bakabilirsiniz.
-
80k verip birde yanıkla mı uğraşacaz? Bsg apple
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sevgili Apple.
Bir doz pixel shifting yazıyorum size.
-
ekran yanması ne lan? 2013'lerde kalmamış mıydı o?
özellikle s10 serisi sonrası samsung komple çözdü o işi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır knk benim telefon s20fe beyaz bi resim açtığımda bildirim paneli hafi bulanık belli oluyo
Yıllardır iphone kullanırım ama bana bile bu nedir la dedirtti 15 alanlara Allah sabır versin
youtube inceleme videolarında hiç öyle gözükmüyor... resmen dökülüyor...
-
sadece apple ile olmuş... yazılımı LCD uyumlu olunca artık yanmayan panellerde bile yanık oduruyor... apple kalitesi... muhtemelen paneller samsung değil... ucuzcu apple ucuza kaçmış...
-
son yıllarda düşüşte ki...
-
yanabilir 1 saatle rekor LG'de...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X