Şimdi Ara

NOTE 3 40 CM'DEN DÜŞÜNCE... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Konuları nerelere çekmişsiniz? İnanamadım yazdıklarınıza... Bakın konu burada iphone-lumia-samsung mücadelesi değil.

Sizler telefonlara 2000 - 3000 TL'ler veriyorsunuz... Sonra diyorsunuz ki , "kılıf kullansaydın".. Yahu ben telefonu telsiz gibi gösteren kılıf kullanmak istemiyorum belki??? Kılıf ile kullanmak zorunda mıyım? Hadi diyelim ki kullanmak zorundayım... Garanti Belgesinde bunu yazabilecek delikanlı bir telefon üreticisi var mı????

2000-3000 TL'ler telefonlara veriyorsunuz ve telefon yere düşüyor yanlışlıkla.. (40 cm dememin sebebi, elimin yere olan uzaklığı)... Ve sonra adam sana yaroı fiyati ile geliyor ve diyor ki senin hatan... Yani bir kere yere düşen telefon bu hale gelecekse, ben her ay 750-1000 TL'leri vereyim sansung'a... Hem de asgari ücretten yırtmış olur..

İsterse adana kebap çıkarsın, dansöz oynatsın... Hiç farketmez... Dünya'da bir tane adam gösterin bana telefonunu yere düşürmemiş... Ya da kaç telefon yere düşmemiştir.. Sonuçta akrobatik jimnastikçi değiliz..

Diyorum ki, o NOTE 3'e dünya para veren benim, yere düşüren de benim... Fakat bu kadar hassas olduğu hiç bir yerde yazmıyorken, neden benim hatam oluyor???
    Sizce telefon satan bir firma yazar mı bunu?

60bin'lere araba satıyorlar, tümsekten hızlı geçince araba 30bin liralık hasar çıkarıp, garanti dışına çıkıyor mu?????

Ne kılıf kullanmak zorundayım, ne de telefonun yere düştüğünde onun tamir parasını ödemeye.... Çünkü dizayn hatası olduğu aşikar ki , bir dizayn mühendisi dediklerimi kabul etmiştir...

• Şimdi olayı neden iphone ve samsung'a çekiyorsunuz ki?

Az evvel de belirttim.. 2bin, 3bin lira verilen telefonların dayanıklı olmasını bekleyemez miyiz? Ben telefonu alıp, duvara mı çaktım??

Bir kere, sadece bir kere düşürdüm telefonu... ve dört bir yanında darbe izi var, ekran kapkara.... 2200 lira verilen telefona 750 TL masraf çıkarmak ve bunu kullanıcıya yüklemek pazarlam stratejisi açısından çok mu mantıklı?

Neden bana daha az masraf yapacak bir hasar çıkarmıyor bu olay??? Neden yere düşünce telefonun tamamı yok olup gidiyor???

Bakın yukarıda ilk türk buluşçu gibi alaylı bir yaklaşımda bulunmuşssunuz... Birşeyi karşılaştırdığım yok, 2200 TL telefona para verip, en ufak darbesinde 750 belki de 1000 TL masrafı ödemek zorunda olan ilk türk de ben olabilirim değil mi? Neyse, çeken bilir...

Sonuç olarak, ben 2200 TL veriyorsam bu telefona, öyle ilk düşmede paramparça ol-ma-ya-cak nokta

• kımyasal kullanıcısına yanıt
    Tabi , kullanıcı da o kadar para verdiği telefonu , gitti yere salladı değil mi?

Kılıfı takarken düştü diyelim, gene aynı yorumu mu yapacaksınız? Var mı böyle bir kural? Samsung ya da apple bunu kullanıcı kılavuzuna yazsın bakayım delikanlıysa????

Yeryüzünde telefon düşürmeyen kaç kişi var? Kaç telefon yere düşmemiştir? Bu soruları bir düşünürseniz, biraz olsun hak verirsiniz.

Bir telefon 2200 TL ediyorsa, o zaman yere bir kere düştüğünde ÇAT diye gitmeyecek.. benim derdim bu.. Ha böyle bir özelliği varsa eğer, o garanti belgelerinde KOCAMAN KOCAMAN yazmaları gerekecek... Telefonunuza kılıf kullanın, jelatin kullanın, çok narindir, ufak bir darbede kırılır vb. gibi..

Hadi tamam, kabul ettim, düşünce kırıldı... Peki telefonun yarı masrafı kadar bir meblağ, en ufak bir darbe ile ne diye oluşur? Yani madem düşünce kırılan bir şey olacak, onu daha ucuz yap.. ne diye tüm ekranı ve yan paneli yekpare yaparsın ki???? KAldı ki Note 2 önümde boyum kadar sekip gitti.. E

Oldu o zaman, Note 3 aldım diye, tüm dikkatimi konsantrasyonumu, rüyalarımı, benliğimi ve tüm düşüncemi telefonun düşmemesine vereyim ki bana 1000 TL masraf çıkarmasın..

• Olaya tek taraflı bakarsan,bencilce düşünmüş olursun.Eğer maddiyatın yetmiyorsa o 2000 yada ne kadarsa almıyacaksın telefonu.Araba alıcaksın kaza yapıcaksın,vay efendim neden araba bu hale geldi.Bende Note 2 kullanıyorum 2 kez yere düşürdüm.kırılsaydı boş çene yapmazdım,sonuçta ben düşürdüm ve aldığımda buna göre aldım.Ağır iş yapıyorsan git darbeye dayanıklı telefonlar al.
  • Bu telefonu alırken size yere düştüğünde hiç bir şey olmayacak ha olursada 100 - 200 lira ile düzeltilebilecek masraflar çıkar gibi bir şey diyen oldu mu size?
    50 liralık hasarıda olur 750 liralık hasarıda olur. Samsung size telefonu fabrika çıkışı hali ile verdimi verdi, isteyerek mi aldınız? aldınız. bundan sonraki aşamada garanti dışındaki sorunlar tamamiyle sizin sorumluluğunuz altındadır.
  • iphone 4s ile karşılaştırman yanlış onun ekranı note 3e göre çok küçük. ama tek düşüşte 750 tl masraf çıkarması kötü olmuş geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.