Şimdi Ara

NOTE 3 40 CM'DEN DÜŞÜNCE...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samsung Galaxy Note 3 telefonunu yaklaşık 1.5 ay önce satın aldım. Herşey yolunda gidiyordu, ta ki elimden düşene dek...

S View ya da herhangi bir koruma kabı olmadan kullanıyordum.

Telefon 40 cm'den düşünce ekran kırıldı ve bana 750 TL ekran değişimi için fatura çıkardılar.

Sakın bu telefonu almaya kalkmayın, isterse dansöz oynatsın, isterse beni Alex yapsın... Hiç farketmez. Iphone 4s'yi defalarca düşürdüm ve hiç bir şey olmamıştı. Aldığıma çok pişmanım ve elimden mümkün olan en kısa zamanda çıkarmayı düşünüyorum.

Düştükten sonraki görünüm resimde gösterilmiştir. Tekrar ediyorum, SAKIN NOTE 3 ALMAYIN!!!!

Syg.
     NOTE 3 40 CM'DEN DÜŞÜNCE...

• Bu konuda hak veririm. Galaxy s4 ve muadilleri maalesef darbeye dayanyksyz. Bu konuda piyasada gördü?üm en iyileri lumia serileri belki sonra iphone gelir ama onunda ekrany dü?ürünce kolay kyrylyyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

Bu konuda hak veririm. Galaxy s4 ve muadilleri maalesef darbeye dayanyksyz. Bu konuda piyasada gördü?üm en iyileri lumia serileri belki sonra iphone gelir ama onunda ekrany dü?ürünce kolay kyrylyyor.
    öncelikle geçmiş olsun ama şunu söylemeden edemeyeceğim...sanki tank satın alıyorsunuz :D hepsi kırılıyor hocam şans işi yere neresi çarparsa onunla doğrultuda hasar alıyor geçin bu iphone u... evet nokia sağlam (kırılmaz demiyorum) ama microsoft kullanmaya gönlün razı ise git nokia al...
  • quote:

Orijinalden alıntı: minkara

öncelikle geçmiş olsun ama şunu söylemeden edemeyeceğim...sanki tank satın alıyorsunuz :D hepsi kırılıyor hocam şans işi yere neresi çarparsa onunla doğrultuda hasar alıyor geçin bu iphone u... evet nokia sağlam (kırılmaz demiyorum) ama microsoft kullanmaya gönlün razı ise git nokia al...

Alıntıları Göster
    He canım he,telefonu yere düşür ekranı kırılsın,sonrada sakın Samsung almayın he telefonu yere düşürdüğün zaman kullanıcı hatası olur,bunu unutma.Ekranı ve kasayı korumak için mecburen koruyucu kılıf+jelatin alıcaksın.Bu önlemde anca kırılma oranını azalatır.Geniş ekranılı telefonlar kırılmaya dahada müsaitlerdir,ıphone 4 ile Note 3 kıyaslaman,büyük hata olmuş.Ne zaman Youm ekranlar Samsung tarafından tam anlamı ile kullanılmaya başlıyacak,o zaman telefon ekran kırıldı derdinden kurtulacağız.

• Arkadasim oncelikle geçmiş olsun.

Ben bu işi yapiyorum kirik ekran tamiri cam degisimi yapiyorum.yeni ekran satimi kirik ekekran alimi yapıyorum

Adet ve ortalama olarak şunu söyleyebilirim . Samsung kirik ekran ortalama ayda 500 tane topluyorsam iPhone'a da 750 tane geliyor...

Samsung ekranini 50 defa 50 cm den atacagim ekran kirilirsa cihazi bedavaya veririm.

Cihazin nereye nasil düştüğü çok önemlidir.

Ama iphone iyi veya samsung ekran daha dayaniklidir diye kimse iddaa edemez.

Ben size şu sekilde izah edeyim
    Iphone kullanicilari biraz daha temiz kullaniyor dikkatli kullaniyor bilinçli tuketici yani.
    Aldiktan sonra jelatin kaplatiyor silikon kap aliyor vs vs

Ama piyasada ne kadar samsung kullanicisi varsa jelatinsiz koruma kapsiz çıplak olarak kullaniyor.

Sonra servise gönderip soyulmadan yenisi ile degistirip tekrar çıplak sekilde kullaniyor.

8 senelik samsung teknisyenlik deneyimimden biliyorum..

Bu arada

Note3 ekran için pazartesi ekran bakayim

Belki daha uyguna ayarlayabilirim.

Sitemi ziyaret edebilirsiniz

www.kırıkekran.com

Samsung s3 sıfır birebir servis orjinali ekran 300tl

Samsung s4 sıfır birebir servis orjinali
    Ekran 400tl

Samsung note2 sıfır birebir servis orjinali
    Ekran 400tl

Montaj ücretsizdir...

Digerd tüm samsung lcd fiyatlari icin arayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

He canım he,telefonu yere düşür ekranı kırılsın,sonrada sakın Samsung almayın he telefonu yere düşürdüğün zaman kullanıcı hatası olur,bunu unutma.Ekranı ve kasayı korumak için mecburen koruyucu kılıf+jelatin alıcaksın.Bu önlemde anca kırılma oranını azalatır.Geniş ekranılı telefonlar kırılmaya dahada müsaitlerdir,ıphone 4 ile Note 3 kıyaslaman,büyük hata olmuş.Ne zaman Youm ekranlar Samsung tarafından tam anlamı ile kullanılmaya başlıyacak,o zaman telefon ekran kırıldı derdinden kurtulacağız.

Alakasiz , Nokia l920 y i 5 kere düşürdüm ardarda 13.30mden sadece köşelerde azicik hasar var

• Aynen bu konuda lumialar cok iyi..kardesim l720 sini 3-5 kere kaldirima dusurdu hem de ekran ustu..cizik bile yok ekranda
  • quote:

Orijinalden alıntı: captor34

Aynen bu konuda lumialar cok iyi..kardesim l720 sini 3-5 kere kaldirima dusurdu hem de ekran ustu..cizik bile yok ekranda
    3 gün önce bende düşürmüştüm betona geldi ama şans eseri bir tane bile çizik oluşmadı. Telefon yere düştüğünde içim cız etmişti resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

3 gün önce bende düşürmüştüm betona geldi ama şans eseri bir tane bile çizik oluşmadı. Telefon yere düştüğünde içim cız etmişti resmen

Alıntıları Göster
    Lumiaya sağlam diyen adamlar şu videoları bi izlesin ezber konuşmayın...

Lumia ilk seferde dağılıp kullanılamaz hale geliyor bumu sağlamlık ....

LUMİAAAAAA

Diğer 2. seferde anca kırılıyor...

IPHONE 5

• Çok saçma konuşmuş herkes düşüş yönü açısi vb her faktör önemli köşeye gelen darbeyle üste gelen darbenin kuvveti ayni bile olsa "basinc" herşeyi değiştiriyor simdi bana ilkokul 8 sinif dersi anlattirmayin.ne eypil nede samsunk faniyim
  • samsung utanmasa o kadar işlemciyi, grafik işlemcisini,rami ve çok yüksek çözünürlüklü ekranı kağıda sarıp verecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrExpert

LUMİAAAAAA

IPHONE 5

çekiç düşürme testi o süper akıllı kardeşim

düşme testi değil

buradan bakarsın

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: spotgsm

Arkadasim oncelikle geçmiş olsun.

Ben bu işi yapiyorum kirik ekran tamiri cam degisimi yapiyorum.yeni ekran satimi kirik ekekran alimi yapıyorum

Adet ve ortalama olarak şunu söyleyebilirim . Samsung kirik ekran ortalama ayda 500 tane topluyorsam iPhone'a da 750 tane geliyor...

Samsung ekranini 50 defa 50 cm den atacagim ekran kirilirsa cihazi bedavaya veririm.

Cihazin nereye nasil düştüğü çok önemlidir.

Ama iphone iyi veya samsung ekran daha dayaniklidir diye kimse iddaa edemez.

Ben size şu sekilde izah edeyim
    Iphone kullanicilari biraz daha temiz kullaniyor dikkatli kullaniyor bilinçli tuketici yani.
    Aldiktan sonra jelatin kaplatiyor silikon kap aliyor vs vs

Ama piyasada ne kadar samsung kullanicisi varsa jelatinsiz koruma kapsiz çıplak olarak kullaniyor.

Sonra servise gönderip soyulmadan yenisi ile degistirip tekrar çıplak sekilde kullaniyor.

8 senelik samsung teknisyenlik deneyimimden biliyorum..

Bu arada

Note3 ekran için pazartesi ekran bakayim

Belki daha uyguna ayarlayabilirim.

Sitemi ziyaret edebilirsiniz

www.kırıkekran.com

Samsung s3 sıfır birebir servis orjinali ekran 300tl

Samsung s4 sıfır birebir servis orjinali
    Ekran 400tl

Samsung note2 sıfır birebir servis orjinali
    Ekran 400tl

Montaj ücretsizdir...

Digerd tüm samsung lcd fiyatlari icin arayabilirsiniz.

Ben 50cm'den S4 düşürdüm ve ekranı dağıldı bu düşdüğü kısım ve zemin v.s. birsürü şeyle alakalı bence

• quote:

quote:

LUMİAAAAAA

IPHONE 5

düşme testi değil

buradan bakarsın

saygılar

Yalnız bir noktayı atlıyorsun ben drop test demedim (Bende biliyorum o düşme testi videolarını atmayı.) dayanıklılık konusunda eleştiri yaptım birde ekran dayanıklılık konusunu daha iyi özetleyen videoyu attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıçanadam -- 1 Aralık 2013; 16:42:31 >

• quote:

quote:

quote:

LUMİAAAAAA

IPHONE 5

düşme testi değil

buradan bakarsın

saygılar

Yalnız bir noktayı atlıyorsun ben drop test demedim (Bende biliyorum o düşme testi videolarını atmayı.) dayanıklılık konusunda eleştiri yaptım birde ekran dayanıklılık konusunu daha iyi özetleyen videoyu attım.

lumia'ya sağlam dyen adamlar demişsin de o açıdan yazma gereği duydum

şu ana kadar elimden geçmeyen telefon kalmadı ve bence içlerinde özel seriler (biliyorsun bazıları doğa şartlarına dayanıklı oluyor) dışında en dayanıklı olanı nokia lumia'lar

• quote:

LUMİAAAAAA

IPHONE 5

o çekiçle hatta çekiçte değil balyozla insanlar duvar yıkıyor amaçsız drop testlere hep sinir olmuşumdur yok böyle bir mantık... cep telefonu bu taş istiyorsanız gidin 3310 alın arkadaşlar... s4 kullanıyorum düşürmemeye herkes gibi gayret ediyorum 2 kez pürüssüz mermer yüzeye düştü hiçbirşey olmadı benim için çok bile sağlam 4.5 inch üzeri ekranlarda dayanıklıklık beklemeyin...amacında kullanın telefonları

• quote:

Orijinalden alıntı: minkara

quote:

LUMİAAAAAA

IPHONE 5

o çekiçle hatta çekiçte değil balyozla insanlar duvar yıkıyor amaçsız drop testlere hep sinir olmuşumdur yok böyle bir mantık... cep telefonu bu taş istiyorsanız gidin 3310 alın arkadaşlar... s4 kullanıyorum düşürmemeye herkes gibi gayret ediyorum 2 kez pürüssüz mermer yüzeye düştü hiçbirşey olmadı benim için çok bile sağlam 4.5 inch üzeri ekranlarda dayanıklıklık beklemeyin...amacında kullanın telefonları

Alıntıları Göster
    Arkadaşım 40 cm ne demektir bana açıklar mısın bir?
    i4s ile sgn3'ü yere düşürüp i4s ile Note3'ün yüzey alanlarını bir tutup kalite test eden üstüne samsung iğrenç bir firma hele hele note 3'ü sakın almayın diyen ilk türk olarak tarihe geçtiniz tebrik ederim

Bu kalitenin yanında tamamiyle şans işi arkadaşım. Elimde note 2 var ortalama 3 kere takla attı ekranında bir problem yok. Babamdaki i4'te aynı taklalara mağruz kaldı, ekran tuz buz.

Ben i4 çok dayanıksız sakın iPhone almayın diyor muyum? Haklısınız hasar büyük ama eleştirinizi yanlış yerlere çekiyorsunuz.

• En sağlam telefonlar xperialar, ben xperia s kullanıyorum defalarca yere düşürdüm telefonum maşallah taş gibi ekran jilatinim yok koruyucu kılıfımda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SF01

En sağlam telefonlar xperialar, ben xperia s kullanıyorum defalarca yere düşürdüm telefonum maşallah taş gibi ekran jilatinim yok koruyucu kılıfımda yok
    Sanssizlik olmus sonucta narin alet en saglami bile, ama benim suan cevremde gordugum iphonelarin yarisi ekraninin orasi burasi catlak ya da tamamen kirik kullaniliyor. Kesinlikle dayaniklilik standarti iphone uzerinden yapilmamali.
  • sen telefonu kılıfsız kullanırsan kırılır tabi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.