Şimdi Ara

Note 3 - 5S - Z1 Arasından Seçim Yardımı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sony pişmanlıktır xperia S mağduru olarak bunu söylüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ay sonunu bekle 1499TLden Xperia Z1 mini ( compact) gelecektir... z1den daha üstündür.
  • Z1 Compact'ı Z1'den üstün kılan özellikler nelerdir? Yalnızca ekranının veya kasasının küçülmesi nedeniyle mi -500 TL civarı bir fiyat düşüşü olacak?
  • G2 nexus 5 ve note 3 arasından seç sony bana göre ekranını düzeltinceye kadar alınabilir bir telefon çıkaramayacak. O ekran nedir öyle ya

• z1 compact ta ips panel kullanılmıştır.onu seçebilirsin.fiyatida diğer tellere göre uygun.oyun performansi olarak z1 ve note 3'den çok daha iyi olacaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

z1 compact ta ips panel kullanılmıştır.onu seçebilirsin.fiyatida diğer tellere göre uygun.oyun performansi olarak z1 ve note 3'den çok daha iyi olacaktir.

Hocam ipsde şu parlama olayı yok değil mi renkler daha canlı ?

• AlliedSL A kullanıcısına yanıt
    açı değiştiğinde görütü kaybı yaşamazsın ,parlamadan kastın bu sanırım.
  • quote:

açı değiştiğinde görütü kaybı yaşamazsın ,parlamadan kastın bu sanırım.

Bende P var s3 miniyle arasında çok fark var ekran konusunda yani z1 de de bu var çok kötü bi durum işte parlaklığı fulleyince görüntü bozuluyor.

yanlış hatırlamıyorsam p' de whitemagic denen özel bir teknoloji var , o gunumuz telefonlarının cok otesinde bir parlaklik verebiliyor,gunes isiginda gorunmesi zor olan ekranlar icin iyi ama renkleri bozuyor,z1'de boyle bir sorun duymadim.ama ips panelli bir telefonda boyle bir sorun yasayacagini sanmiyorum , ips panele sahip bir telefonda boyle bir sorun yasayan hic duymadim.Ayrica bu telefonun ekran testleri parlalık,renk doğruluğu açısından gayet iyi skorlar toplamış.

z1 ile karşılaştırmasına bakabilirsin.

http://www.xperiaguide.com/2014/01/25/xperia-z1-vs-xperia-z1-compact-display-screen-comparison/

• quote:

yanlış hatırlamıyorsam p' de whitemagic denen özel bir teknoloji var , o gunumuz telefonlarının cok otesinde bir parlaklik verebiliyor,gunes isiginda gorunmesi zor olan ekranlar icin iyi ama renkleri bozuyor,z1'de boyle bir sorun duymadim.ama ips panelli bir telefonda boyle bir sorun yasayacagini sanmiyorum , ips panele sahip bir telefonda boyle bir sorun yasayan hic duymadim.Ayrica bu telefonun ekran testleri parlalık,renk doğruluğu açısından gayet iyi skorlar toplamış.

z1 ile karşılaştırmasına bakabilirsin.

http://www.xperiaguide.com/2014/01/25/xperia-z1-vs-xperia-z1-compact-display-screen-comparison/

Anladım hocam babama almayı düşünüyoruz da diyo ömürlük telefon lazım sizce uzun süre gider mi z1 :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlliedSL -- 3 Şubat 2014; 13:21:42 >

• BEnce iphone 5s alın. Bende 4 yıllık İphone 3GS var. Sorunda yaşamadım. Telefonumun eskimesi ve şarjı çok çabuk bitmesi nedeniyle ben 5s almaya karar verdim. Benim android telefon sürekli kullanışlığım yok. sadece arkadaşlarımdan görüyorum. Android telefonlarda genellikle sorunlar oluyormuş. (Kasma virüs Çok fazla ram yeme vs). Android telefon alan 1-2 sene sonra değiştirmeye karar veriyorlar.İphone ise hem güncelleme desteği hemde stabilite konusunda önde gelen telefonlardan birisidir. İnternet hızı Baya fazla. Z1 ve 5S internet testlerine bakarsınız farkı görürünüz.Note 3 ise baya kaba. Cebinde taşınmayacak telefon. Z1 ise daha çok iş telefonu gibi duruyor. 5 inç olmasına rağmen 5 inçten büyük gibi duruyor ve kaba geliyor. Bütçeniz düşükse Nexus 5 almanızı öneririm. Android 4.4 olan ilk telefon
    babanın nasil ve ne icin kullandigina bagli birazda , iphoneda alsan bundan 3-4 sene sonra guncelleme alacaginin garantisi yok , babama guncelleme gerekmez onemli olan saglam olmasi dersen z1 c veya z1 alabilirsin tabi ki, z1c 1500'e satilacakken z1e 2000 ustude verilmez.oyle bir telefon alicaksanda once saglamlagina bakican.bu akilli telefonlar uzun vadeli dusunerek yapilmiyor genelde ne alirsan al omurluk gitmez baban cok dikkatli kullanmadigi surece.
  • 2 Tane gmd elite al ay paraya.

• Bugun aldım z1

• quote:

babanın nasil ve ne icin kullandigina bagli birazda , iphoneda alsan bundan 3-4 sene sonra guncelleme alacaginin garantisi yok , babama guncelleme gerekmez onemli olan saglam olmasi dersen z1 c veya z1 alabilirsin tabi ki, z1c 1500'e satilacakken z1e 2000 ustude verilmez.oyle bir telefon alicaksanda once saglamlagina bakican.bu akilli telefonlar uzun vadeli dusunerek yapilmiyor genelde ne alirsan al omurluk gitmez baban cok dikkatli kullanmadigi surece.

Hocam dedikleriniz doğru babam halk eğitimde müdür Yazın bahçeye gidiyoruz özellikle ağaç filan sularken kullanmak istiyo :D yani hem şık hemde su toz konusunda iyi hemde çok ağır oyun uygulamalar çalıştırmayacak en ideali z1 ozmn?

• hepsi kendi markası içinde en sağlam telefonlar zaten bunun bir kıyası pek olmaz zaten.

sen hangisini beğeniyorsan onu al derim ben ;) haliyle telefona bechmark testleri yapıp gpu ve cpu ya oc mi yapacaksın ? :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.