Şimdi Ara

Note 3 Asiri isinma ve Parlaklık Sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
16.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Normal mi ? Kılıf kullandığım halde berbat seviyede ısınıyor telefon yeni kılıf aldım spigen kılıftan fazla hissetmiyorum bu seferde ekran yanmaya başlıyor berbat. Note 3 aldığıma bin pişmanım çevremdeki insanlara kötülüyorum berbat bi ürün samsung'dan uzak durulması lazımmış iphone almak yerine samsung almak

• 2 yıl note 2 kullandıktan sonra yurt dışından n9005 note3 aldım.
    Note 2 de ısınıyordu ama bu kadar değildi.
    Note 3 süper telefon ama bu ısınma sorunu beni çok rahatsız ediyor. 20 dakika face e bakınca bile ısınıyor. 40dk - 1 saat aralıksız baktığınızda elinizi neredeyde yakıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlar-Cihaz- Ekran Modu - Standart yaptım anında fark etti.
    Sanırım buraya bunu bir arkadaş yazmıştı Allah razı olsun telefonun hayatını kurtardık. Isınma sorunu olan herkes böyle yapsın kesin çözüm.

• Arkadaşlar hepinize merhaba. Siteye yeni üye oldum. 2 gün önce note 3 aldım, öncelikle biraz içime kurt düşüren konular var ve sizden bilgi almak istiyorum. Dün telefon şarj oldu, yaklaşık 10 saat gitti, ama oyun filan da oynadım, wifi açıktı. Neyse sonra şarja taktım, % 40 oldu gece uyuyacağım için çıkardım, sabah kalktığımda şarj bitmişti,% 3 kalmıştı, yani aradan 6 saat geçmiş ve şarj bu kadar yemesi normalmi? Bir de telefonda ısınma problemi var, oyun açtığımda ısınıyor, ya da yarım saat nette takılsam ısınıyor, çok aşırı değil ama kıllandım. Normal mi benim telefonumda mı anormallik var acaba? Ona göre götüreyim dedim aldığım yere, bana gülmesinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvaDallas

Arkadaşlar hepinize merhaba. Siteye yeni üye oldum. 2 gün önce note 3 aldım, öncelikle biraz içime kurt düşüren konular var ve sizden bilgi almak istiyorum. Dün telefon şarj oldu, yaklaşık 10 saat gitti, ama oyun filan da oynadım, wifi açıktı. Neyse sonra şarja taktım, % 40 oldu gece uyuyacağım için çıkardım, sabah kalktığımda şarj bitmişti,% 3 kalmıştı, yani aradan 6 saat geçmiş ve şarj bu kadar yemesi normalmi? Bir de telefonda ısınma problemi var, oyun açtığımda ısınıyor, ya da yarım saat nette takılsam ısınıyor, çok aşırı değil ama kıllandım. Normal mi benim telefonumda mı anormallik var acaba? Ona göre götüreyim dedim aldığım yere, bana gülmesinler

Batarya işini bilmiyorum ama ısınma probleminin çözümü için yazdığınız mesajdan bir üste baksaydınız görürdünüz :)

• exynoslu versiyon mu firin gibi isiniyor?

ben baska telefon kullaniyorum o zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasantalha

quote:

Orijinalden alıntı: EvaDallas

Arkadaşlar hepinize merhaba. Siteye yeni üye oldum. 2 gün önce note 3 aldım, öncelikle biraz içime kurt düşüren konular var ve sizden bilgi almak istiyorum. Dün telefon şarj oldu, yaklaşık 10 saat gitti, ama oyun filan da oynadım, wifi açıktı. Neyse sonra şarja taktım, % 40 oldu gece uyuyacağım için çıkardım, sabah kalktığımda şarj bitmişti,% 3 kalmıştı, yani aradan 6 saat geçmiş ve şarj bu kadar yemesi normalmi? Bir de telefonda ısınma problemi var, oyun açtığımda ısınıyor, ya da yarım saat nette takılsam ısınıyor, çok aşırı değil ama kıllandım. Normal mi benim telefonumda mı anormallik var acaba? Ona göre götüreyim dedim aldığım yere, bana gülmesinler

Batarya işini bilmiyorum ama ısınma probleminin çözümü için yazdığınız mesajdan bir üste baksaydınız görürdünüz :)

Okudum, yaptım çok az farketti :) Bu durum normal mi yani bu telefon için, aslında bunu öğrenme istedim. Malum telefon böyle olunca belki de normali budur diye düşündüm bir yandan :

• quote:

Orijinalden alıntı: WWoF

yani istedigi kadar isinsin benim elimi yakmadigi surece sikinti degilde bu parlakligin oynayip durmasi sinir ediyor beni.. peki bu exynox mu herneyse o heralde 5420 yaziyor hardware diye biyerlerde..
    snapdragon 800 lusunu alsak yurdisindan dahami saglikli olur. heryerde diyorlar ya 5420 cok isinir sikintili vs vs diye ?

Kız Arkadaşımda'da 8 Çekirdekli Model Var.

Isınma vs.'si Yok Herşeyi Açık Sonda Tık Yok.

Cihazınızda Sorun Var Bir Kaç Isı Ölçme Programı İle Takip Edin 60 Derece Özelliklede 70 Dereceye Yakınsa Servise Verin Aldığınızda Aynı Şekildemi Veriyorlar Tekrar Verin Anakart Problemli Bence (Problemli Derken Bazı Cihazlarda Hata Oluyor Sorunsuz Çalıssada Böyle Hatalar Oluyor Fakat İnsanlara Sorun Yok vs. Yedirmeye Çalısıyorlar Yeni Ürün Alana Kadar Diretin

• EvaDallas E kullanıcısına yanıt
    biraz geç bir cevap olacak belki ama :D o şarj olayı benim de bir kere başıma geldi nedeni de konum modu. swarm gibi bazı uygulamalar konumdan sürekli faydalanıyor o da şarjı bitiriyor. gece büyük ihtimal programlardan biri gps i konumlandırmak için kullanmaya çalıştı ve tam kullanamayınca sürekli denemeye devam ettiyse o bitirmiştir şarjı. tavsiyem programların konum ayarlarını dikkatlice ayarlaman. nette bununla ilgili yazılar mevcut bunlardan sonra şarjda sıkıntı yaşamazsın (;
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.