Şimdi Ara

Note 3 Asiri isinma ve Parlaklık Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
16.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni telefon eskisiyle ayni.. fakat bundada takilma problemi var.. rehbere girerken 4 saniye bekliyorum.. ayarlarda bazi yerlerde hata veriyor.
    kasiyor telefon.. videosunuda cektim kasmanin bunuda degistirecegim hayirlisiyla bayramin 2.gunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WWoF

yeni telefon eskisiyle ayni.. fakat bundada takilma problemi var.. rehbere girerken 4 saniye bekliyorum.. ayarlarda bazi yerlerde hata veriyor.
    kasiyor telefon.. videosunuda cektim kasmanin bunuda degistirecegim hayirlisiyla bayramin 2.gunu.

Siz bunları operatör firmalarından mı alıyosunuz?

• Lg optimus 4x

Note 3 Asiri isinma ve Parlaklık Sorunu

• Ahahaha , S4 kullanıcısıyım. İyiki de geçmemişim Note 3 e diyorum
    Şaka bi yana hocam böyle olması normal değil bence bir götürüp gösterin telefonu
  • Yoo vatandan aliyorum simdi formatlayip goturcem telefonu yarin. 3.telefona yuruyecem insallah.
    ArTik degisim yok filan derlerse iade ederim canlari saolsun.

• arkadaşta one var subwayde bile yanıyor telefon

hepsi böyle bunların full parlaklıkta da bence normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 15 Ekim 2013; 23:33:34 >
  • Samsung devri bitti artık

• Bitmek ne kelime yeni basliyor..
    Guli seven dikenine katlanir. Laf soyledigime bakma okadar muthis bir aletki 1 ay ugrasirim gerekirse.. biz buyuk bir bonfilenin uzerindeki sinekleri dert ediyoruz.. :))))

• quote:

Orijinalden alıntı: WWoF

Bitmek ne kelime yeni basliyor..
    Guli seven dikenine katlanir. Laf soyledigime bakma okadar muthis bir aletki 1 ay ugrasirim gerekirse.. biz buyuk bir bonfilenin uzerindeki sinekleri dert ediyoruz.. :))))

Güzel olmuş....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

arkadaşta one var subwayde bile yanıyor telefon

hepsi böyle bunların full parlaklıkta da bence normal.

one bir ayrı arkadaşımın teli 2d oyunlarda bile yanıyor.Ellerini ısıtmada kullanıyor.

• Ayni sorun bendede var. Ekranimiz ust tarafi ısınıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bingbang

Beni bu telefondan soğutamazsınız olamaz böyle bir şey

Şaka bir yana normal bir durum değil bu.Desem ki bir buçuk saat full parlaklık real racing oynuyorsunuz kısılıyor işlemci ve gpu ya yüklendiği için normal diyeceğim.(Aslında bunun bile olmaması lazım).Tam olarak ne yaptıktan sonra parlaklık kısılmaya başlıyor acaba?

Aynen sogutamassiniz dunyanin en iyi telefonu sonucta

• Millet telefon en iyi telefon ok zaten itiraz eden yoktur herhalde fakat yan taraftaki soyulma note 2 s4 te vs bundada kuvvetle muhtemel can sıkıcı değil mi ?
  • Sanırım ısınma ve buna bağlı olarak ekran parlaklığını düşürmesi exynos ile alakalı değil. Amoled ekran olmasından dolayı olabilir, bildiğim kadarıyla amoled panellerde her bir pikselin kendi devresi var, LCD ips paneller ise arkadan aydınlatmalı. Yani amoled panelin ısınmasından kaynaklıdır bu parlaklığı düşürme olayı işlemcinin ısınmasından değil. Sizin cihazınızda bir problem yok bence. Yanlış isem düzeltin lütfen
  • note 3 kullanan bi vatandaş bana ulaşabilir miiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: aysu3

note 3 kullanan bi vatandaş bana ulaşabilir miiii

Bu konudaki hemen herkes note 3 kullanıyor zaten :)
  • agirseviyorum kullanıcısına yanıt
    eee ben ne dedim :)
  • Isınma problemi bendede vardı uzun bir araştırma sonrası çözümü buldum aslında çok basit. Ayarlar-Cihaz-Ekran-Ekran Modu-Standart yapıcaksınız. Çoğunuzda bu ayar ekranı uyarla şeklinde işaretlidir ve buda ekranın kendisini çok zormalaması anlamına gelir. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
    Benim sorunum bu şekilde çözüldü.
  • Bu modda most wandet yaklaşık 2saat oynama sonucunda kamera çevresi ısınma var tabiki ama bu çok şikayetçi olunucak şekilde değil.
    Ve note3 harici başka hiçbir telefon most wanted oyununu bu kadar zevkli takılmadan görsellik olarak oynarmıyor. Note2 htc one G2 ıphoneleri saymıyorum bile hepsinde denedim note2 bile görsellik zayıf ve az miktar takılma oluyor. Note3 bi harikalar diyarı telefonu abartısız ve bu ısınma bir problem değil.
    Telefon kılıfı kullanırsanız ısınmayıda hiç hissetmezsiniz. Kendi orjinal kapağı ısı yalıtımı kolay olan bir kılıf ve madde bu yüzden ısı size çok fazla geliyor.Normal ısınması telefonun
  • bluebest kullanıcısına yanıt
    Gec bir duzeltme oldu ama; ips ekranli 4X'imde de ayni olay soz konusuydu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.