Şimdi Ara

Note 3 - Lg G3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi geceler arkadaşlar 2009 da aldığım Samsung Omnia 2 ile olan bağımı askerliğini de benimle birlikte yaptırarak bitirmeye karar verdim Samsung Note 3 ve Lg G3 arasında kaldım 1700 TL max bütçem var bu iki telefondan bir tanesini alacağım ve paralel ithalat almayacağım, telefonda iyi olmasını istediğim özellikleri kamera, ses, batarya (çıkartılabileceğim) olması yeterli oyun pek oynamam Samsungu TR deki işlemcisi ve getirisi eksik özellikleri ile biraz eski kalması nedeniyle tavsiye etmiyorlar, Lg G3 de de ekran kaynaklı şarj ve ısınma problemi var diyorlar, konuşma sırasında ses gitmemesi, son serileriyle çatlama olayı çözülmüş sanırım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden önerileriniz için teşekkürler....

• Z2 al dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonanımHaberinReisi

Z2 al dostum

Tümleşik kasalara nedense ısınamadım belkide alacağım telefonu 4-5 sene kullanacağım için batarya eskimesinde çıkartabilmeyi istediğimden yoksa Z2 de bir süre düşündüm ama vazgeçtim
  • baba valla bana sorarsan lg g3 performansı çok iyi ama ısınıyor felan diyorlar abicim o performanstaki telefonda 2 saat felan oyunda sosyal medyada felan takılsan bi şey olmaz ama sen telefonu sabah akşam zorlarsan o telefon ısınır ama tabi lg g3te normal kullanımda da 2 3 saatten sonra az bişey ısınıyor rahatsız etmesede ısınıyor yani o telefon çok ısınıyorda cebime koyamıyorum diyenlere aldırma sony fanları hepsi lg g3 gayet iyi bi telefon hem oyunda oynamıcam diyosun tam senlik günlük kullanım için tabi note 3te çok iyi telefonda lg g3ün ekranı yani baya baya iyi :D oyüzden benim tercihim lg g3 olurdu
  • Note 3 candir

Donanim konusunda iki cihazda üzmez.

Ama batarya konusunda farkliliklar var.
    G3 de 2k ekran oldugu icin Note 3(1080p) oranla daha fazla sarj tüketiyor.
    G3 3000 mAh / Note 3 3200 mAh

Ve burada panel farkida kendini ortaya koyuyor. Amoled paneller siyah renklerde calismazlar ve bu sekilde batarya tasarrufu saglarlar.

Ips paneller ise gun isiginda mukemmel bir parlaklik saglar ve ekranin rahatca gorulmesini saglar.

Ek olarak cihazda Spen ile rahatca cizim yapabilir ve mouse gibi kullanabilirsiniz.

Ilk tercihiniz Note 3 olsun.

• MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    Sivazlı kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam tavsiyen için @Sivazlı

Açıklamalı tavsiyen için teşekkür ederim hocam.. peki bu Türkiye'de ki N9000Q modelinin Avrupadaki N9005 modeline göre G3 e karşı çok eksik kalır bir yönü var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhantrkl -- 1 Mayıs 2015; 12:28:04 >
  • arkadaş g3 şarjı 1 gün gider eğer çok fazla zorlamazsan ekran bence muhteşem g3'te bak benim tavsiyem en iyisi git bi media markta veya başka bi mağazaya orda lg g3 ile note 3e bi bak kullanmana izin veriyorlar 5 10 dk bi bak g3 almak istiyeceksin bende z2 almak için gitmiştim media markta g3 alıp çıktım :D vallahi çok memnunum ekran gerçekten çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhantrkl

Teşekkürler hocam tavsiyen için @Sivazlı

Açıklamalı tavsiyen için teşekkür ederim hocam.. peki bu Türkiye'de ki N9000Q modelinin Avrupadaki N9005 modeline göre G3 e karşı çok eksik kalır bir yönü var mı ?

N9005 kullaniryorum. Hic bir eksikligini gormedim. Su anki ust segment telefonlar hic kimseyi uzmez. Cunki donanimlari hâla guncel. Sıkıntı olmaz. Ama note3 g3 den ustundur.

• Arkadaşımda note3 var bende g3 var emin ol g3 çok daha hızlı
    ve alacakssan 32 gb modelini al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beegno -- 1 Mayıs 2015; 14:29:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.