Şimdi Ara

Note 3 N9000 mi iPhone 5s mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mert.AK.47

quote:

Orijinalden alıntı: Ramiske

quote:

Note3 çok kasar bilginize

he hee

Kardeşim yorumumuna katılmadıysan bile saygılı cevap yazacaksın ergen ergen değil. Sorun varsa tartışabiliriz ama üslubunu düzelt

Öyle bir yorum yazmışsınızki adam küfür etse haklı yani.
  • ya açıkcası okuduğum şeylerden sonra kafam fazlasıyla karıştı. Samsungun performans optimizasyonu açısından eksik olduğunu, stabil olmadığını ve 6 ay sonra kasma durumları olduğunu okudum.N9000 modelinin alınmasınında mantıksız olduğunu. Z2 konusunda insanlar çok umutlu. Telefonla öyle oyun oynamaya falan meraklı değilimdir. Facebook,Twitter yani interneti aktif olarak kullanıyorum.Bir de mühendislik öğrencisiyim dolayısıyla alakalı uygulamaların olmasını istiyorum. Bunları göz önüne alırsak önerilen telefon hala Note 3 mü olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OplusA

ya açıkcası okuduğum şeylerden sonra kafam fazlasıyla karıştı. Samsungun performans optimizasyonu açısından eksik olduğunu, stabil olmadığını ve 6 ay sonra kasma durumları olduğunu okudum.N9000 modelinin alınmasınında mantıksız olduğunu. Z2 konusunda insanlar çok umutlu. Telefonla öyle oyun oynamaya falan meraklı değilimdir. Facebook,Twitter yani interneti aktif olarak kullanıyorum.Bir de mühendislik öğrencisiyim dolayısıyla alakalı uygulamaların olmasını istiyorum. Bunları göz önüne alırsak önerilen telefon hala Note 3 mü olur ?

Note 3, tablet+ telefon karışımı bir üründür. Her türlü oyunu, uygulamayı açar. Ben 7 aydır Samsung s4 kullanıcısıyım. Hala kasma,donma ve takılma yaşamadım. Note 3de de yaşamayacağının teminatını veririm. Ayrıca bu 2 yıl süreklilikle devam eder. 2 yıldan sonra takılmalar olağan. Ama Öğrenciyim diyorsanız derslerinizle ilgili uygulamaları rahat yaparsınız bununla birlikte tablet ihtiyacı da duymazsınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

Npte 3. Ayrica sar degeri daha dusuk.

sar degerine ölçerek baksanız iyi olur. nokia 1208 made by nokia yazan modelini ölçtüm 2 sar degerinden fazla. ölçüm cihazı frequency range 2000 mhz kadar ölçüyor. nokia sar degeri 1.01 ama başka sitede 0,540 W/kg yazıyor hangisi dogru anlaşılmış değil.

Note 3 N9000 mi iPhone 5s mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OplusA

sar değeri daha düşük derken ?

İnternette araştırın. Önemli bir şey olduğunu göreceksiniz. Cevap yazacaksanız da alıntı ya da mention ile yazın.
  • yanlış soru.

ios mu android mi diye sormak daha mantıklı
  • Ben olsaydım iPhone 5S seçerdim. Çünkü Note 3 fazla büyük. iOS kullanımı rahat, yormayan işletim sistemi. Eğer kalemle falan hava atmak istiyorsanız Note alabilirsiniz. Ama her işimi sorunsuz yapsın uğraşmayayım dıyorsanız iPhone alın. Bu Arada telefonla oynamak istiyorsanız note 3, telefon kullanmak istiyorsanız iPhone alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note2 kullanıyorum , arkadaşım 5s kullanıyor , nedendir bilmiyorum fakat hiç ısınamadım ben 5s'e ve boyutu acayip ufak geliyor , zaten üst seviye androidlerde korkun olmasın , ben olsam note 3 alırdım , note serisine en başından beri hayranım zaten ama 5s alsan da pişman olmazsın , kral telefondur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIC CLAPTON -- 2 Nisan 2014; 0:49:14 >
  • evvel zaman içinde hep macintosh konuşuldu daha geçen günlerde hurda arabasında gördüm çöp olmuş. zamanında ne çok parayla alındı şimdi hurdacıda. millet o telefonları alıyor sonra bir kaç yıl sonra hurda. paralar buhar oluyor.
  • quote:

Note3 çok kasar bilginize

• Göz sağlığı ve ekran kullanımı rahatlığı için tabiki note 3.

• 5s

• ikisi çok farklı cihazlar arkadaşında dediği gibi note 3 tablet telefon karışımı bir üründür.Bende iphone 5 kullandıkdan sonra note 3 e geçtim yaklaşık olarak 4 aydırda kullanıyorum ne bir kasma nede donma yaşamadım şuana kadar ama ilerde ne olur bilinmez.4.4.2 güncellemesinden sonra note 3 hissedilir derecede performans artışı var.İphone 5s de güzel telefon stabil kaliteli marketi var.Sizin için ne önemli ona karar vermeniz gerek büyük ekran kalem kullanımı sizin için önemliyse düşünmeden note 3 almalısınız.Uygulamalar market kalitesi tek düzenden sıkılmam diyorsanız düşünmeden iphone 5s almalısınız
  • havada karada note 3
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.