Puan iphone 4 kullanıyorum. Note 3 baya hoşuma gitti , ama androidden çekiniyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum
OplusA
kullanıcısına yanıt
Üst seviye androidlerde çekinilecek bir şey yok, ve hatta; androidler bi yana note serisi bi yana, note3 ün tek sıkıntı yaratacak yanı boyutudur, o sana dert değilse sorun yok o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: tuncay_d
Üst seviye androidlerde çekinilecek bir şey yok, ve hatta; androidler bi yana note serisi bi yana, note3 ün tek sıkıntı yaratacak yanı boyutudur, o sana dert değilse sorun yok o zaman
Bence Note 3. Ama Xperia Z2 beklemeye değer bir telefon bence
quote:
Orijinalden alıntı: DonjuanTR
Bence Note 3. Ama Xperia Z2 beklemeye değer bir telefon bence
Alıntıları Göster
kalem özelliklerini kullanıcam diyosan, note3 almalısın. çekinilicek hiçbir tarafı yok. iphone 5 ten lg g2 ye geçen arkadaşım hayat varmış, onca sene önerdin keşke erken dinleseymişim diyo. üst seviye android cihazların istisnasız hiç birisi üzmez, note3 harika bi cihaz, her yanıyla.
Çok teşekkürler arkadaşlar Z2 ertelendi diye okudum ama ?
OplusA
kullanıcısına yanıt
Evet ama iddia edildi kesin bilgi değil bildiğim kadarıyla
Npte 3. Ayrica sar degeri daha dusuk.
quote:
Orijinalden alıntı: YazıYorum
Npte 3. Ayrica sar degeri daha dusuk.
sar değeri daha düşük derken ?
quote:
Orijinalden alıntı: OplusA
sar değeri daha düşük derken ?
Alıntıları Göster
Hocam aslında boyut sıkıntı olmazsa Note 3 daha iyi bir cihazdır. Z2'yi beklemeyecekseniz kesinlikle Note 3 almalısınız
Z2'nin belirli bir tarihi yok değil mi ? =) beklemeli miyim ?
OplusA
kullanıcısına yanıt
Sanırım şuanda tam belli değil ama beklemeye zamanınız varsa kesinlikle beklemelisiniz.
5s
quote:
Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların
5s
Note 3 ile 5s arasında dokunmatik olmaları dışında benzerlik göremiyorum En basitinden note 3 fablet, 5s 4"lik ufacık bi telefon.
Bence ne istediğine karar vermen gerek önce
Note3 çok kasar bilginize
quote:
Orijinalden alıntı: Mert.AK.47
he hee
quote:
Orijinalden alıntı: Ramiske
quote:
Orijinalden alıntı: Mert.AK.47
he hee
Kardeşim yorumumuna katılmadıysan bile saygılı cevap yazacaksın ergen ergen değil. Sorun varsa tartışabiliriz ama üslubunu düzelt