Şimdi Ara

Note 3 N9000Q Açılmıyor ve Recovery'e Girmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon dün kullanım esnasında bir anda dondu kapandı ve açılmıyor. Samsung Galaxy Note 3 N9000Q yazısından sonra siyah ekranda kalıyor öylece. Recovery'e girmiyor fakat Download Mode'e giriyor. Odin'den yazılım atmaya çalıştığım zaman "Initialization...." yazısından sonra hiçbir şey olmuyor (1 saat bekledim). Kies'ten denediğimde ise "Bağlanılıyor..." deyip kalıyor bağlanmıyor. Ne yapmalıyım?

Odin Çıktısı:
    <ID:0/003> Added!!
    <ID:0/003> Odin engine v(ID:3.1203)..
    <ID:0/003> File analysis..
    <ID:0/003> SetupConnection..
    <ID:0/003> Initialzation..

Recovery 'ye girmeye çalıştığımda takılı kalan ekran:
    Note 3 N9000Q Açılmıyor ve Recovery'e Girmiyor

• Arkadaşlar lütfen yardım edin yeni telefon alma durumum yok telefonu halletmem gerekiyor
  • Anakart bozuksa ODIN hata verebilir ve recovery çalışmaz.. büyük ihtimal anakartta sorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankebut34_57 -- 27 Ağustos 2018; 10:36:22 >
  • Anakart mefta olmuş bence. Bir anda kapanıp tekrar boyle menuler acilmiyorsa yazılımsal değil donanımsal.
  • Cihazı tamirciye verdim ve dediğiniz gibi donanımsal bir arızası çıktı. EMMC çipi arızalıymış 400 tl istediler değiştirmeye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicetry44 -- 8 Eylül 2018; 13:18:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.