Şimdi Ara

NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.558
Cevap
18
Favori
58.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Knox Sayacı

quote:

Orijinalden alıntı: Önder

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cahit.as

Hocam bu Dpi ayarinin etkisini cok merak ediyorum.ekran görüntüsü koyabilirmisiniz mümkünse??
    Neguzel bildirim ekrani ss'leri geliyor maşallah:))
    Rom yukleyecegim sanırım ne tavsiye edersiniz kullanan deneyen arkadaşlarım.
    Suan en cok duyduğum dr.ketan ve vnrom..

Dr. Ketan 320 dpi ve modlu ayarlar.

Cihaz tablet gibi oldu .

Avantajı şu. Ekranda yer açılıyo tablet kullanıyomuş hissi veriyo mesela adres çubukları arama ekranı falan fazla yer kaplamıyo çok hoş bence.
     NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu

Hocam ketan 360 dpidayim. Bu resimdeki gibi olmadi ayarlar bende

Başta kurarken bir seçenek var onu işaretlemen gerekiyodu.

Acaba ismi neydi..

tab view settings var o olması lazım

• quote:

Bahsettiğim bu gelen bildirim yazı fontunu appsettings ile büyütücem fakat kaynak uygulamayı bulamıyorum.

Buldunuz mu hocam banada lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

hocam ketan kurulumuyla ilgili bir kaynaktan yardım aldınız mı yoksa sizmi çözdünüz aromada neler yapıcaz kaynakta bulamıyorum..

Dostum bi rehber yok ben kendim kurdum. Açıkçası çok zor bi işlem değil.

İstediğiniz modları seçin. İstemediğiniz bloatwareleri işaretleyin. 360 dpi seçin ayarları 2 kademeli istiyosanız orda bi seçenek var multi settings gibi bişey ordan onu seçin.

Basit bi kurulum. Aromada zaten ne kadar zor olabilirki .

320 dpi kurmayın 360 kurun. 320 aşırı küçültüyo yazılar falan ufalıyo. 360 iyidir.

Ve bu önemli.

Eğer bu zamana kadar romlar deneyip şuana kadar hiç megawipe yapmadıysanız kesinlikle megawipe yapın. Saha sonra ketan kurun. Bunun şarja bu kadar etki edeceğini tahmin etmiyodum.

Megawipe işlemi hakkında bilginiz yok sa bilgilendiririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Bahsettiğim bu gelen bildirim yazı fontunu appsettings ile büyütücem fakat kaynak uygulamayı bulamıyorum.

Ben megawipe ile telefonu komple sıfırladım herşeyi sildim.

Baştan kurdum 320 değil 360 dpi olarak kurdum böyle daha iyi. 320 de yazılar çok ufalıyo.

• quote:

quote:

quote:

Ben megawipe ile telefonu komple sıfırladım herşeyi sildim.

Baştan kurdum 320 değil 360 dpi olarak kurdum böyle daha iyi. 320 de yazılar çok ufalıyo.

Hocam ben şuana kadar en az 8 9 kere rom flaslamisimdir. Ama hiç dosyalarım silinmedi.Şarj sürem de maksimum 5 saat ekran açık. Bu megawipe nedir bilgilendirir misiniz

• Önder kullanıcısına yanıt
    denedim kurdum sorun yok dediğiniz gibi fakat tekrar kuracağım hepsini seçerek neyin ne olduğunu öğrendim bu sefer temiz kurulum yapacağım =)
    valla bilmiyorum hocam megawipe'ın ne olduğunu bilgilendirirseniz bende uygularım malum sarj benım en buyuk problemim..
    birde birşey soracağım acaba menudeki ikon sayısını nasıl arttırabiliriz?? mesela 5 x 6 gibivn'de vardı..stock romda sırf bunun için launcher kurmuştum ketanda bu ayar yok sanırım bunun için bir modul veya flaslamam gereken birşey varmıdır_??
  • quote:

denedim kurdum sorun yok dediğiniz gibi fakat tekrar kuracağım hepsini seçerek neyin ne olduğunu öğrendim bu sefer temiz kurulum yapacağım =)
    valla bilmiyorum hocam megawipe'ın ne olduğunu bilgilendirirseniz bende uygularım malum sarj benım en buyuk problemim..
    birde birşey soracağım acaba menudeki ikon sayısını nasıl arttırabiliriz?? mesela 5 x 6 gibivn'de vardı..stock romda sırf bunun için launcher kurmuştum ketanda bu ayar yok sanırım bunun için bir modul veya flaslamam gereken birşey varmıdır_??

Touchwiz hiç kullanmadım kullanmamda nova launcher satın almıştım ücretsizide var. Bununla yapabilirsin.

Megawipe işlemide çok basittir.

Öncelikle cihazda ne var ne yok herşeyinizi bilgisayara çekin. Resim müzik video vs vs. EFS yedeğinizide pcye atın.

Bu adresten zip dosyasını indiriyoruz.

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2406239&d=1385036446

HARİCİ sd kartımıza atıyoruz.

Daha sonra dr. Ketan romu HARİCİ SD kartımıza atıyoruz ki. Mega wipedan sonra hemen romu kuralım.

Zip dosyasını cwmden flashlayın

Aroma installer çıkacak.

Megawipe seçiyoruz. Ve telefon bomboş oluyor. Eski rom kernel vs hiç bişey kalmadı artık.

(TELEFONUNUZDA ROM SİSTEM DAHİLİ SD CARD DOSYALARİNİZIN HEPSİ GİDECEK. BU İŞLEMİ YAPTIKTAN HEMEN SONRA ROM ATMAZSANIZ ODİN İLE YENİ ROM FLASHLAMANIZ GEREKİR. Sorumluluk kabul etmem)

Ketan romu kurun. Cihazınız artık mermi gibi. Şarjda mutlaka farkı hissedeceksiniz.

Edit :link değişti.
    Edit2: harici sd kart kısmı önemli. Wipe yapmadan önce ketan rom dosyasını çalışıyomu diye bir deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 31 Mayıs 2014; 1:41:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

arkadaşlar ana ekranda home tusuna basınca touchwiz durduruldu alıyorum ketanda da rus romundakı gereksiz seylerı kaldırdıgımdada sebebı ne olabilir

dergımı engellemeyın sorun cozulur
  • Yardimci olan arkadaslara tesekkur ederim evet sorunum dergimden yapiyormus, dergimi kaldirmayin touchwiz sapitiyor su anda samsunga ait bitek o kaldi gerisini sildim boyle daha iyi isime yarayanlarida kurdum rootun tadi baska

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 31 Mayıs 2014; 1:54:03 >
  • Ya arkadaşlar bizim exynoslu üvey cihazlarimiza tw base olmayan aosp miui falan Gelmeyecekmi? Çok sıkıldım bu twden

• quote:

Yardimci olan arkadaslara tesekkur ederim evet sorunum dergimden yapiyormus, dergimi kaldirmayin touchwiz sapitiyor su anda samsunga ait bitek o kaldi gerisini sildim boyle daha iyi isime yarayanlarida kurdum rootun tadi baska

Isinize yaradiysa ne mutlu hocam

Cm calismalari baslamisti ama.. Umitle bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knock Code -- 31 Mayıs 2014; 7:30:36 >
  • merhabalar acil bir istekte bulunacagım arkadaşıma root yaptım gereksiz uygulamarı silmek istediğini söylemişti..
    malesef rehberide silmiş yani şuan cihazda telefon uygulaması yok bu uygulamanın apk kurulumu olur mu tekrar arama yapamıyor yani şuan :D
    yada flashlamak mı gerekir ?? format atmak istemiyor geri getirmek istiyoruz mümkün mü böyle birşey?
  • quote:

merhabalar acil bir istekte bulunacagım arkadaşıma root yaptım gereksiz uygulamarı silmek istediğini söylemişti..
    malesef rehberide silmiş yani şuan cihazda telefon uygulaması yok bu uygulamanın apk kurulumu olur mu tekrar arama yapamıyor yani şuan :D
    yada flashlamak mı gerekir ?? format atmak istemiyor geri getirmek istiyoruz mümkün mü böyle birşey?

Stock rom mu ? Stock romdan birinin size secphone u atmasi lazim..

• evet abi stock rom..secphone google amcadan bakayım bi umarım buluruz atacak biri olursa çok sevinirim..
    teşekkür ederim knox..
  • quote:

evet abi stock rom..secphone google amcadan bakayım bi umarım buluruz atacak biri olursa çok sevinirim..
    teşekkür ederim knox..

Secphone ve seccontacts. Ben drketandayim multi dpi bunlar isinize yaramayabilir..

• tam adresi söyleyin dosya ismiyle ben atayım
  • quote:

tam adresi söyleyin dosya ismiyle ben atayım

hocam siz biliyorsanız size zahmet bilgi verin hakanlevent yardımcı olcak inşallah..sorun çözülmüş değil hala..
  • quote:

quote:

hocam siz biliyorsanız size zahmet bilgi verin hakanlevent yardımcı olcak inşallah..sorun çözülmüş değil hala..

System/app yada priv-app in icindeki seccontacts ve secphone.apk ve odex dosyalari.

• quote:

quote:

upload ediyorum

özel mesaj olarak attım

priv-app nin içine zipten çıkartarak atın restart atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 31 Mayıs 2014; 22:48:35 >
  • hakanlevent kullanıcısına yanıt
    hocam çok çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için yarın deneyeceğim arkadaşımın telefonunda tekar bilgi veririm sizede sağolun..
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.