Şimdi Ara

NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.558
Cevap
18
Favori
58.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Önder

quote:

Orijinalden alıntı: cahit.as

Önder hocam mega wipe uyguladim. Ketan rom kurdum dpi 360 yaptim.cidden mermi gibi olducok tesekkur ederim bu hali ile cok daha kullanisli oldu gercekten

Dostum dün 5 bucuk saat ekran süresi aldım hala %45 doluydu.

Mega wipe cidden önemli bi nokta. Bişeye daha dikkat ettim cihaz eskisimkadar ısınmıyo.

İşine yaradıysa ne mutlu bize

Mega wipe dosyasini alabilir miyim ?

Edit: gozumden kacmis. Buldum hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knock Code -- 2 Haziran 2014; 23:40:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elimde 9005 note 3 bulunmakda ve bozulan n900umun imei numarasini suankine yukledik. Ama telefon sadece 3g de calisiyor. Edgede servis yok yaziyor. Nedeni nedir? 
    . Hem russia romundam baska rom yukleyemiyorum neden? 
    Odinde hersey bittikten Sonlara dogru modemi atarken hep fail veriyor. Sadece russia romunu atabiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hako_55

Elimde 9005 note 3 bulunmakda ve bozulan n900umun imei numarasini suankine yukledik. Ama telefon sadece 3g de calisiyor. Edgede servis yok yaziyor. Nedeni nedir? 
    . Hem russia romundam baska rom yukleyemiyorum neden? 
    Odinde hersey bittikten Sonlara dogru modemi atarken hep fail veriyor. Sadece russia romunu atabiliyorum

Klon imei.

• Peki neden sadece russia romunu yiyor cihaz? Hm edge de çekmemesi klon olmasimi?

• quote:

Peki neden sadece russia romunu yiyor cihaz? Hm edge de çekmemesi klon olmasimi?

Russiada sadece n900 yok mu dostum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Knox Sayacı

quote:

Peki neden sadece russia romunu yiyor cihaz? Hm edge de çekmemesi klon olmasimi?

Russiada sadece n900 yok mu dostum ?

9005 de var

[simage][/simage]
     NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu

• dr ketan romu kurarken zip dosyasını cwm içinden açınca aromayı kendi mi başlatıyor? yoksa cihaza önceden mi yüklemek gerekiyor?
  • kendi başlıyor hocam ek olarak birşey yuklemeyin direk ketan romu flashlayın..
     NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu

• quote:

kendi başlıyor hocam ek olarak birşey yuklemeyin direk ketan romu flashlayın..
     NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu

tamam dostum teşekkürler.

keşke ota olayı da olsa şu romda miui gibi.

• Önder kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu yaptım ve ketan yükledim herşey iyi güzel ama şebeke çekmiyor

• Hocam imei ile ilgili bir problem mi acaba imei kisminda bir problem var mi?? Ben bu sorunu klon imei note 2de yasamistim imei ucmustu??

• quote:

Hocam imei ile ilgili bir problem mi acaba imei kisminda bir problem var mi?? Ben bu sorunu klon imei note 2de yasamistim imei ucmustu??

Evet hocam imei uçmuş allahtan backup almıştım hallettim sonradan aklıma geldi de
  • geçmiş olsun efs backup geri yükleyince yeterli oluyor değil mi ?? önlem alalım ona göre :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: silentattack7

Hocam bunu yaptım ve ketan yükledim herşey iyi güzel ama şebeke çekmiyor

Yazmayı unutmuşum imei uçabiliyo efs yedeği varsa sorun yok ki senin varmış.

Geçmiş olsun.

Bu arada donanımhaberin müthiş bildirimi sayesinde yazdığını öylesine dolaşırken gördüm. Kusuruma bakma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efs yedeği alınca sorun olmuyo hocam @cahit.as

@Önder hocam sorun değil zaten hallettim ama mesajını düzenlemenizi öneririm efs yedek almayı unutanlar olabilir
  • Arkadaşlar yeni çıkan NE tabanlı romlarda modem yapısının değiştiği ve geri dönülemediği (NE modem kullanılması gerekliymiş) ayrıca efs uçma gibi problemler mevcutmuş (henüz denemedim 1 hafta önce rom kurduğum için ) fakat efs uçmayanlar da var paylaşmak istedim
  • Mega wipedan sonra dr ketan rom kafayi yedi. Okuz gibi kasmaya basladi. Sinirlendim stock roma dondum

• Arkadaşlar, hemen hemen bütün ROM'lar için "kurulumdan önce wipe yapılması", "kurulumdan sonra WİPE YAPILMAMASI" tavsiye edilir.
    Çünkü ROM'lar kurulum sırasında bazı "silinebilir" yerlere de dosyalar yazıyor ya da o bölgeler ile ilgili optimizasyon script'leri yerleştiriyor. Siz WIPE yaptığınızda o bilgileiri de sildiğiniz için performans yükseleceğine düşüyor.
    Bu durum sadece Stock ROM'larda yok, çünkü onlar Custom ROM'lardaki gibi optimizasyonlar kullanmıyorlar.

Aklınızda olsun, CUSTOM ROM KURULUMU'ndan sonra WIPE YAPMAYIN!

• arkadaslar efs yedegi almak icin sadece dizini kopyalasam yeter mi? yoksa artik baska bir sekilde mi aliniyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdeliyetasatankuyu

arkadaslar efs yedegi almak icin sadece dizini kopyalasam yeter mi? yoksa artik baska bir sekilde mi aliniyor?

Cwm veya twrp kurmanız gerekiyor. Bir de samsung tool diye bir uygulama var xda da ama denemedim

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.