Şimdi Ara

NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.558
Cevap
18
Favori
58.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    rootlu zaten hocam cihaz, var yani twrp. oradan mi aliyoruz hocam yoksa dedigim gibi alabiliyor muyuz? bunu merak ettim acikcasi. siz nasil aldiniz ya da aldiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knox Sayacı

Mega wipedan sonra dr ketan rom kafayi yedi. Okuz gibi kasmaya basladi. Sinirlendim stock roma dondum

Allah allah bende hiç öyle bişey olmadı çok güzek kullanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdeliyetasatankuyu

rootlu zaten hocam cihaz, var yani twrp. oradan mi aliyoruz hocam yoksa dedigim gibi alabiliyor muyuz? bunu merak ettim acikcasi. siz nasil aldiniz ya da aldiniz mi?

Twrp de backup ın Altında Advanced var. Orada istediğin Partition ları seçip backup alabiliyorsun. Ben genelde Full alıyorum tek efs hiç almadım. Ama bugün tek efs olan Bir tane daha aldım ne olur ne olmaz diye

• dionysos1977 kullanıcısına yanıt
    ben de oyle aldim hocam siz twrp deyince. son bi sorum olacak ki, muhim. bende sdcard yok. o nedenle twrp icindeki backup dosyasini kopyalayip pc'de saklasam olur mu sizce? sikinti yaratir mi acikcasi?
  • herhangi bir custom rom kurup banka işlemleri yapan var mı? güvenlik olarak sorun yaşatır mı sizce? ne dersiniz?
  • Custom romların yeni versiyonlarında imei sorunu var efs backup almayı unutmayın millet
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

herhangi bir custom rom kurup banka işlemleri yapan var mı? güvenlik olarak sorun yaşatır mı sizce? ne dersiniz?

Hocam bizim cihazda o cinliği yapacak geliştirici yok Ama lidroid e güvenmeyin derim yine de
  • quote:

Orijinalden alıntı: silentattack7

quote:

herhangi bir custom rom kurup banka işlemleri yapan var mı? güvenlik olarak sorun yaşatır mı sizce? ne dersiniz?

Hocam bizim cihazda o cinliği yapacak geliştirici yok Ama lidroid e güvenmeyin derim yine de

Lidroid nedir dostum? :)
    ben dr ketan rom kursam mı acaba diye düşünüyorum da...
  • quote:

quote:

quote:

Lidroid rom Dr ketan iyidir bi sorun olmaz diye düşünüyorum

• atrix kullandigim donem 4-5 çeşit farkli rom kullandim mobil bankacikla basima birsey gelmedi bugune kadar

siz yazana kadar hic boyle bir sey aklima gelmemisti acikcasi sorun yaratirmi diye ama bi sikinti yasamadim yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

Lidroid rom Dr ketan iyidir bi sorun olmaz diye düşünüyorum

herhalde olmaz arkadaşlar. bende olmaz diye düşünüyorum.

hatta xda da romu yazan dr ketana da sordum. aşağıdaki yanıtı vermiş. bir okuyun derim. :) adam doğru söylemiş aslında.

As far as rom is concerned it's just modified version of stock rom. And almost all custom roms are prerooted. You should know about how to be safe on rooted device irrespective of rom. Device is rooted it is unsafe if you don't know how to protect it. Whether it is custom rom or stock.

• Adamın biri ne yazmış senin yazdığına be hocam okumaya üşendim
  • quote:

Adamın biri ne yazmış senin yazdığına be hocam okumaya üşendim

aynen ya destan yazmış eleman. bende kısa ve öz okudum. kısaca özetlese iyiymiş ama çok detaya girmiş.
  • dionysos1977 hocama da sordum ama su an icin saglikli bir cevap alamadim. hafiza kartim yok arkadaslar. o nedenle en saglikli efs yedegini nasil alirim? twrp'den aldim. direkt dizinden efs yedegi de aldim da, twrp yedegini backup dosyasini kopyalasam yeter olur mu yoksa baska bi islem soz konusumu? bi yardimci olursaniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdeliyetasatankuyu

ben de oyle aldim hocam siz twrp deyince. son bi sorum olacak ki, muhim. bende sdcard yok. o nedenle twrp icindeki backup dosyasini kopyalayip pc'de saklasam olur mu sizce? sikinti yaratir mi acikcasi?

Nasıl bir sıkıntı olabilir ki?

• LG G3 klavyesi Note 3 'e port edilmiş. ben kurdum çalışıyor. Beyaz klavye arayanlara duyurulur.
    http://www.andronova.net/2014/06/04/lg-g3un-klavyesi-diger-android-cihazlara-tasindi/

Ayrıca XDA linki de bu sayfada bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VedoVedo -- 5 Haziran 2014; 10:02:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar CWM de komut yok hatası alıyorum sebebi ne olabilir acaba

edit1 : farklı cwmler kurdum fakat bu sefer cwm ekranına geldiğinde reset atıyor

edit2 : cwm ekranı tekrar geldi wipe data factory reset yapıp stock romu kuruyorum tekrar deneyeceğim

edit3 : başardım.Sanırım KNOX u devre dışı bırakmak gerekiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Decemst -- 5 Haziran 2014; 13:03:58 >
  • arkadaşlar TW için anasayfada alttaki dock menüsü diyorlar sanırım bunu editleyebilmemiz için bi mod var mı yani 7 simgeye arttırmak gibi
  • dr ketan rom için her yeni versiyonunu kurmadan önce her defasında wipe yapmak gerekir mi?
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.