Şimdi Ara

NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.558
Cevap
18
Favori
58.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • titanium backup uzerinden geri yukleme yaparken tek tek soruyor. bunu nasil cozeriz. tek tek sormasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar vn romda ekran sanki yumusakligini kaybetmis gibi keskin duruyor nasil duzeltiriz acaba basima gelen var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Decemst

arkadaslar vn romda ekran sanki yumusakligini kaybetmis gibi keskin duruyor nasil duzeltiriz acaba basima gelen var mi

Evet oyle o rom. Ozelligi o gibi yani synapseden yapabilirsiniz ama tam bilmiyorum ben.

• quote:

arkadaslar vn romda ekran sanki yumusakligini kaybetmis gibi keskin duruyor nasil duzeltiriz acaba basima gelen var mi

Root Explorer ile

Etc>init.d>

İçindeki mdlne dosyasını silin telefonu kapatıp açın

Kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herseyi yaptilarda bi 1013 e cagre bulamadilar dostlar

• aydink_1903 A kullanıcısına yanıt
    hocam çok tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

titanium backup uzerinden geri yukleme yaparken tek tek soruyor. bunu nasil cozeriz. tek tek sormasin.

pro değilmiş. neyse proladık.
  • arkadaşlar 2 soru var. dr ketan romu kurdum. son versiyonu. K9.

1- her yeni versiyon geldiğinde wipe yapmaya gerek var mı sizce? yoksa üzerine kurabilir miyiz?

2- keton romda batarya simgesi yok. sadece sağ üst köşe de power işareti var. şarj ne durumda belli olmuyor. eski haline nasıl getirebilirim?

bu arada 360 dpi kullanmak gerçekten güzel.
  • 1.bildiğim kadarıyla her rom kurulumunda wipe yapmanız temiz kuruluma sebep oluyor bu yüzden yapmanızda fayda var..(forumlarda rom kurulumu anlatımlarının hemen hepsinde wipe yapın diyor mesela)önder arkadaşımın verdiği mega wipedan sonra kurulum yaptım gözle görülür fark oluştu bende..

2.batarya simgesine 3kez seri şekilde tıklayın açılan menuden show prcentage'yi seçin %dilim aktif olacak..

bende size bir soru sorayım :D K9'da ne gibi değişiklikler var??
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahit.as

1.bildiğim kadarıyla her rom kurulumunda wipe yapmanız temiz kuruluma sebep oluyor bu yüzden yapmanızda fayda var..(forumlarda rom kurulumu anlatımlarının hemen hepsinde wipe yapın diyor mesela)önder arkadaşımın verdiği mega wipedan sonra kurulum yaptım gözle görülür fark oluştu bende..

2.batarya simgesine 3kez seri şekilde tıklayın açılan menuden show prcentage'yi seçin %dilim aktif olacak..

cevap icin tesekkurler.

wipe yapmaktaki tek derdim programlari yedekleyip yine sonra restore etmek. bunu pek sevmiyorum. :)

yuzde simgesini acmistim zaten bende ama orada sayi gormek sanki sarj daha cabbuk gidiyormus etkisi yaratiyor bende psikolojik olarak. :)

aradaki farki bilmiyorum cunku ilk kez kurdum bu romu. ama xda da yaziyordur bir bak istersen.

• dionysos1977 kullanıcısına yanıt
    soyle bi sikinti olabilir mesela: efs yedegi flashlaniyor olabilir. kopyala yapistir ile olmuyor olabilir. her turlu sikinti olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VedoVedo

LG G3 klavyesi Note 3 'e port edilmiş. ben kurdum çalışıyor. Beyaz klavye arayanlara duyurulur.
    http://www.andronova.net/2014/06/04/lg-g3un-klavyesi-diger-android-cihazlara-tasindi/

Ayrıca XDA linki de bu sayfada bulunuyor.

Bende çalışmadı. Listede çıkmıyo lg g3 keyboard

• quote:

Orijinalden alıntı: cahit.as

1.bildiğim kadarıyla her rom kurulumunda wipe yapmanız temiz kuruluma sebep oluyor bu yüzden yapmanızda fayda var..(forumlarda rom kurulumu anlatımlarının hemen hepsinde wipe yapın diyor mesela)önder arkadaşımın verdiği mega wipedan sonra kurulum yaptım gözle görülür fark oluştu bende..

Son romu kurma bence biraz bekle. Son çıkan NE3 lerde çıkıntı oluyo diyolar kurduktan sonra dönüş olmuyomuş sanırım.

• arkadaşlar merhaba dr.ketan rom u kururken efs yedeği almamıştım imei uçmuş düzeltme yolu varmıdır acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder

quote:

LG G3 klavyesi Note 3 'e port edilmiş. ben kurdum çalışıyor. Beyaz klavye arayanlara duyurulur.
    http://www.andronova.net/2014/06/04/lg-g3un-klavyesi-diger-android-cihazlara-tasindi/

Ben zip dosyayı recovery'den flashladım ( Rusya Rom + Philz recovery) Ekran görüntüleri ekte.

• quote:

arkadaşlar merhaba dr.ketan rom u kururken efs yedeği almamıştım imei uçmuş düzeltme yolu varmıdır acaba

YOK

• quote:

quote:

quote:

Ben zip dosyayı recovery'den flashladım ( Rusya Rom + Philz recovery) Ekran görüntüleri ekte.

Dr. Ketan romda çalışmıyo sanırım :)

Full türkçe klavye varmı türkçe karakterli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 6 Haziran 2014; 13:55:09 >

• Bu klavyenin artısı nedir? tavsiye ediyor musunuz ?

• Arkadaşalr bahsettiğim mega wipe ı efs yedeği almadan yapmayın. Bazı arkadaşların imeisi gitmiş. O yazımdada uyardım burdada uyarayım.

Artı olarak. Rusya romunda 320 dpi kullanma şansımız yokmudur acaba. Tatile gidicem stock romla gideyim istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 6 Haziran 2014; 14:00:36 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dr. Ketan romda çalışmıyo sanırım :)

Full türkçe klavye varmı türkçe karakterli?

Full Türkçe değil ama o üzerine uzun basınca ö, s ye basınca ş çıkıyor tabi.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.