Şimdi Ara

note 3 n9005 bölgesel simklid

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
3
Favori
4.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • almanyadan note 3 n9005 alacacağım acaba bu model türkiyede çalışırmı? yardımlarınızı bekliyorum

• valla ayni soruyu bnde sorucaktim. almanya veya baska bir avrupa ulkesinden getirtirsek calisirmi?? unlock kodu mu gerekiyor?? yazilim guncellemesinde yeni kod almamiz gerekirmi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger bu telefonu kontratli satin aliyorsaniz , sim kilidli olarak turkiyede kullanamazsiniz.ama media market , saturn vs pesin odeme yapip aliyorsaniz sim kilid olmaz ve turkiyede rahatca kullanabilirsiniz, ayrica 9005 modeli note 3 un lte modelidir.turkiyede 4g ye gecilmedi fakat seneye turkcell gecicek.bu 4g li olan o almanyadan getirceginiz telefonu turkiyede rahatca kullanabilirsiniz hatta turkiyedeki note 3 ten daha hizli bir internet performansi vardir o modelin.hicbir kayginiz olmasin rahatca o modeli turkiyede kullanabilirsiniz, pasaport kayit yaptirin kullanin, hatta seneye 4g geldiginde herkes yeni telefon alirken sizdeki 4g sebekesi var diye belki yeni telefon almaniza gerek bile kalmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioDeJaneiro -- 7 Ekim 2013; 15:17:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

Eger bu telefonu kontratli satin aliyorsaniz , sim kilidli olarak turkiyede kullanamazsiniz.ama media market , saturn vs pesin odeme yapip aliyorsaniz sim kilid olmaz ve turkiyede rahatca kullanabilirsiniz, ayrica 9005 modeli note 3 un lte modelidir.turkiyede 4g ye gecilmedi fakat seneye turkcell gecicek.bu 4g li olan o almanyadan getirceginiz telefonu turkiyede rahatca kullanabilirsiniz hatta turkiyedeki note 3 ten daha hizli bir internet performansi vardir o modelin.hicbir kayginiz olmasin rahatca o modeli turkiyede kullanabilirsiniz, pasaport kayit yaptirin kullanin, hatta seneye 4g geldiginde herkes yeni telefon alirken sizdeki 4g sebekesi var diye belki yeni telefon almaniza gerek bile kalmayacak
    abim şu an almanyada 3 tane farklı teknoloji mağazasındaki telefonları denemiş ancak hiçbirinde türk hattı çalışmamış, simlock devreye giriyormuş. n9005 modeli için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgut4444 -- 7 Ekim 2013; 15:50:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turgut4444

abim şu an almanyada 3 tane farklı teknoloji mağazasındaki telefonları denemiş ancak hiçbirinde türk hattı çalışmamış, simlock devreye giriyormuş. n9005 modeli için.

Alıntıları Göster
    sim locka çözüm olarak bu root işlemi yağıldığında telefon simlocktan çıkıyormuş ancak simlocklu cihazlarda sıkıntı çıkıyormu ? tavsiye edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut4444

sim locka çözüm olarak bu root işlemi yağıldığında telefon simlocktan çıkıyormuş ancak simlocklu cihazlarda sıkıntı çıkıyormu ? tavsiye edermisiniz
    valla 5 yildir iphone kullanicisi olarak ilk defa iphone dan samsunga gecemeye heveslendim hevesim kursagimda kaldi.
    valla hala kesin bir bilgi yok. isveçdekiler kilitsiz deniyor. almanyada satilan telefon unlock simfree diye satiliyor TR de calismayabiliyor deniyor. Ne yapcaz bilemedim. YOkmu yurtdisindan alip kullanan??bide bi siteden kod alip actirma varmis 30$ a.

yurtdisindan alip kullananlar yardimci olursa sevirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan20002001

valla 5 yildir iphone kullanicisi olarak ilk defa iphone dan samsunga gecemeye heveslendim hevesim kursagimda kaldi.
    valla hala kesin bir bilgi yok. isveçdekiler kilitsiz deniyor. almanyada satilan telefon unlock simfree diye satiliyor TR de calismayabiliyor deniyor. Ne yapcaz bilemedim. YOkmu yurtdisindan alip kullanan??bide bi siteden kod alip actirma varmis 30$ a.

Alıntıları Göster
    bu konuyu bende merak etmekteyim. Bir gelişme var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXPLoSioN26

bu konuyu bende merak etmekteyim. Bir gelişme var mı ?

Alıntıları Göster
    bilmiyorum inanın ne desem yalan olur ,elektronik mağazalarda bile kilitli satıldıgını ilk defa sizden duydum,normalde kontratlı satıldıgında kilit konuluyor,fakat bu konuya bakmanızda yarar vardır

http://forum.donanimhaber.com/m_79213608/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

bilmiyorum inanın ne desem yalan olur ,elektronik mağazalarda bile kilitli satıldıgını ilk defa sizden duydum,normalde kontratlı satıldıgında kilit konuluyor,fakat bu konuya bakmanızda yarar vardır

http://forum.donanimhaber.com/m_79213608/tm.htm

Alıntıları Göster
    bugun mediamarkt ümraniyede cihazı inceledim. yaklaşık 5-6 tane cihaz konmuştu demo için. hepside n9005 ti. bunların hepsi demo dendi. satılan cihazlar n9000miş. performans olarak acaba hangisi daha iyi. ikisinde de farklı işlemciler var. ayrıca bikaç ülkeye özel çift sim kartlı note 3 çıkacakmış. ben asıl onu istiyorumda nası alırız onu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: extra34

bugun mediamarkt ümraniyede cihazı inceledim. yaklaşık 5-6 tane cihaz konmuştu demo için. hepside n9005 ti. bunların hepsi demo dendi. satılan cihazlar n9000miş. performans olarak acaba hangisi daha iyi. ikisinde de farklı işlemciler var. ayrıca bikaç ülkeye özel çift sim kartlı note 3 çıkacakmış. ben asıl onu istiyorumda nası alırız onu bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    kesinlikle n9005 daha iyi. snapdragon islemci ile ram kullanimi daha az ve daha hizli. ayrica 4k video cekimi ve LTE 4g destegi bulunmasi acisinsan n9005...

• quote:

tam olarak aynı durumdayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: channex

quote:

tam olarak aynı durumdayım.

Alıntıları Göster
    Bende araştırdım millet sim kilit yüzünden tırsıyor getirtmeye, bende Amerika'dan getirtecektim ancak hem fiyatı hemde sim kilit olayı yüzünden vazgeçtim. Best buy'daki vatanndaşın dediğine göre sim kilitsiz sadece internet üzerinden satılıyormuş, mağazalardaki kilitliymiş ve 800$ fiyatı vardı bende hesapladım 1600+ 115 (vergi) + 150 (pasaport) =1.865 TL ve sim kilitli onu açtırmayada 60 ila 100 TL desen etti 1.965 TL buradakinden işlemci dışında bir avantajı kalmadı o yüzden almadım.
    Bana göre Samsung Note 3 stratejisinde hata yaptı, zar zor S4 almaya ikna olmuştum (hala S4 kullanıyorum) yine soğudum samsung dan :(

• Valla ınternette 1650tl ye kayıtsız satanlar var. Sımfree oladuklarını soyluyorlar. Arabıstan dan alan var vs vs . Sızce alınabılırmı??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Valla ınternette 1650tl ye kayıtsız satanlar var. Sımfree oladuklarını soyluyorlar. Arabıstan dan alan var vs vs . Sızce alınabılırmı??

Arkadaşlar çok sürmedi, "N9005"in sim kilidi (Bölgesel Kilit) artık kırılabiliyor. Android marketten 1 kaç dolar karşılığı rootlandırdığınız telefonu anında kalıcı olarak kırabiliyorsunuz. Sadece pasaport kaydı sorun olabilir sizin için. Çünkü, biraz masraflı imei atılması gibi değil. İmei biraz sorun çıkarabilir kalıcı olmayabilir. Garantisi pasaport kaydı. Kalın sağlıcakla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gultekin05

quote:

Valla ınternette 1650tl ye kayıtsız satanlar var. Sımfree oladuklarını soyluyorlar. Arabıstan dan alan var vs vs . Sızce alınabılırmı??

Arkadaşlar çok sürmedi, "N9005"in sim kilidi (Bölgesel Kilit) artık kırılabiliyor. Android marketten 1 kaç dolar karşılığı rootlandırdığınız telefonu anında kalıcı olarak kırabiliyorsunuz. Sadece pasaport kaydı sorun olabilir sizin için. Çünkü, biraz masraflı imei atılması gibi değil. İmei biraz sorun çıkarabilir kalıcı olmayabilir. Garantisi pasaport kaydı. Kalın sağlıcakla..

Alıntıları Göster
    İnternette çeşitli web sitelerinden 20$ karşılığında alınabilen kodlar ile Türkiye' de telefonu kullanmak mümkün oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bynekm

İnternette çeşitli web sitelerinden 20$ karşılığında alınabilen kodlar ile Türkiye' de telefonu kullanmak mümkün oluyor.

Alıntıları Göster
    En son edindiğim bilgilere göre; telefon alınan ülkenin Samsung merkezinden veya Samsung Türkiye'den 'unlock code' talep edilecek ve alınan kod ile kilit kaldırılarak telefon Türkiye'de kullanılabilecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candenizden -- 9 Aralık 2013; 0:27:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candenizden

En son edindiğim bilgilere göre; telefon alınan ülkenin Samsung merkezinden veya Samsung Türkiye'den 'unlock code' talep edilecek ve alınan kod ile kilit kaldırılarak telefon Türkiye'de kullanılabilecekmiş.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar aynı soruyu sorcakken başlığa rastladım. kuzenim amerikandan geliyor ve amazon fiyatı 637 dolar. fiyat çok iyi. unlocked yazıyor. yani simkilitsiz. sıkıntısız çalışır mı burda
  • Note 3 ana konunun ilk mesajını okuyun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrenchPress

Note 3 ana konunun ilk mesajını okuyun
    sim kilitle bölgesel kilit olayını karıştırmışsınız sanırım,sim kilit varsa cihazda unlock codela açılabilir,fakat ilk defa sizden duydum samsung türkiyenin unlock code verdiğini helede n9005 için yani adamlar exynoslusunu satmak için elinden geleni yapıyor snapdragon 800 için böyle bi yardımda bulunmazlar bana kalırsa,hadi diyelim sim free oldu cihaz,ama birde bölgesel kilit var,ondada alınan ülkenin operatörleri haricinde dünyadaki tüm operatörler kara listede oluyor,ama onada çözüm bulundu chainfire dı yanlış hatırlamıyosam bi program yapmıştı,fakat türk operatörlerinde işe yaramadığı söyleniyordu,sanırım düzeltmişlerdir programı,ama şöyle söyleyim note 3 alacaksanız snapdragon 800 lüsünü alın exynoslu olan çöpten başka bişey değil,bu yorumuma karşı çıkanlarda olucaktır amenna,onlarlada karşılaştırırız cihazın performans değerlerini,ama madem abin almanyada cihazı alsın,cihaz geldiğinde bölgesel kilit için olan işlemleri uygulayın,sim lock varsa onun içinde işlemleri uygulayın,simlock kaldırılır sıkıntı olmaz fakat bölgesel kilit için birşey diyemeyeceğim,siz en iyisi cihazı aldırın,bölgesel kilit olayı çözülene kadar ki 1 ay yada 2 ay içinde çözülür tam olarak,belkide şuan bile çözülmüş olabilir son gelişmelerden haberim yok,eğer çözüldüyse cihazı paşalar gibi kullanırsınız,çözülmediysede uzun sürmez çözülmesi çözülene kadar bi kenarda dursun cihaz,size tavsiyem bu yönde

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmtcnars

sim kilitle bölgesel kilit olayını karıştırmışsınız sanırım

http://forum.darkhardware.com/viewtopic.php?f=14&t=204828&start=30

Bu verdiğim adreste karabalasaqun ve murat.md adlı kullanıcılar bölgesel kilit için Samsung Almanya'dan 'unlock code' istediklerini ve Almanya'dan bu kod geldikten sonra Galaxy Note 3'ün bölgesel kilitini kaldırıp Note 3'ü Türkiye'de rahatça kullanabildiklerini anlatıyorlar. Yani bölgesel kilit için telefonu aldığımız ülkenin Samsung merkezinden 'unlock code' talep ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candenizden -- 10 Aralık 2013; 12:41:29 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.