Şimdi Ara

Note 3 Neo Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon şu anda hiç bir şeye bağlanmıyor wifi bluetooth zaten açılıyor gibi oluyor açılmıyor ama mobil veri de telefonu yeniden başlatınca geliyor sonra gidiyor. Şebeke de gidiyor. Telefonu şarja takıyorum kilitliyorum tamamen şebeke kopuyor . Yeniden başlatıyorum bir geliyor bir gelmiyor. Telefonu normal kapatınca bildirim ışığı sönmüyor. Acil bir şeyler önerin. Durum çok kötü. Knox void 1 olduğu için servise vermeye çekiniyorum .

• stapman kullanıcısına yanıt
    Odin'den stock ROM kurup wipe data yapmayı deneyin. Eğer yine çözülmüyorsa servise vermekten başka çareniz yok malesef.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    kiese bağlayamıyorum odine denemedim ama kies de pert durumda . :(

Edit: Anakartta sorun var gibi duruyor sizce servise versem değiştirirler mi ? Knox sayacı falan engel olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stapman -- 2 Mayıs 2015; 13:43:38 >
  • Format attım telefona. Durum hala aynı . Ekranı kilitliyorum şebeke gidiyor. Yeniden başlatmadan gelmiyor. Servise vereceğim galiba. Fakat daha öncede sordum knox sayacı yüzünden sıkıntı çıkar mı ?

Edit: Kesinlikle veriyorum servise ama knox sayacından sorun olur mu ? Sorun donanımsal gibi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stapman -- 3 Mayıs 2015; 10:05:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stapman

Format attım telefona. Durum hala aynı . Ekranı kilitliyorum şebeke gidiyor. Yeniden başlatmadan gelmiyor. Servise vereceğim galiba. Fakat daha öncede sordum knox sayacı yüzünden sıkıntı çıkar mı ?

Edit: Kesinlikle veriyorum servise ama knox sayacından sorun olur mu ? Sorun donanımsal gibi .

Sorun olucağını sanmıyorum. Denemekten zarar gelmez
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum . İnşallah sorun çıkarmazlar. Salı günü vereceğim . Gelişmeler olumlu olumsuz sizle paylaşırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.