Şimdi Ara

Note 3 , Note 4 , Alpha veya LG G3 tavsiye ? ( Note 3 kararından dönüp S5 alıyorum ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rallyman

Hocam bi yakınımız operatorlerden alınmış ancak jelatini açılmamış cihazları uyguna alıp satıyo. S5 1 hafta içinde buluruz dedi yani öyle almış oluyorum. 1300 1400 arası olur dedi. Mesela bugün g3 32 gb düşmüş 1250 liraya alıyomusun diye sordu, almadım biraz önce satılmış.

Note 3 ten tek vazgeçme sebebim çok büyük olması ve ekran s5 e göre bana biraz sarımsı geldi.

Guzel fiyat guzel cihaz
    S5 performans testlerinde ve kullanici deneyimlerinde g3ten zaten daha ustte m8le kafa kafaya yarisan bir cihaz.
    Tercihiniz yerinde olmus.
    Tanidiginizin cihazlari hangi garanti dahilinde oluyor hocam birde nasil bu fiyatlardan satiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 5 Şubat 2015; 21:06:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rallyman kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun üstad.çok hızlı bir cihaz.Youtube da testlerine bakmıştım bütün telefonlara çakıyor.

• prydzsnare kullanıcısına yanıt
    Hocam kontratlı alınan ve tarifeye ek olarak alınan cihazlar bunlar. Adam tarifesine ek alıyo direk uygun fiyata telefonculara satıyo eline nakit geçmiş oluyo. Hem telefoncunun hemde satanın işine geliyo. O yüzden uygun hocam.
  • quote:

Hocam note 3 iptal edip S5 siparişi verdim :)

Doğum iyi yapmamışsınız. Samsung un s serisi iyi değildir. Fazla güncelleme almaz ve Samsung s serisi üzerinde fazla durmaz.

• quote:

Hocam bi yakınımız operatorlerden alınmış ancak jelatini açılmamış cihazları uyguna alıp satıyo. S5 1 hafta içinde buluruz dedi yani öyle almış oluyorum. 1300 1400 arası olur dedi. Mesela bugün g3 32 gb düşmüş 1250 liraya alıyomusun diye sordu, almadım biraz önce satılmış.

Note 3 ten tek vazgeçme sebebim çok büyük olması ve ekran s5 e göre bana biraz sarımsı geldi.

Note 3 ün ekranı harikadır. Sarımsı dediğiniz şey, AMOLED ekranın beyaz rengini hafif sarı göstermesidir. Onun dışında AMOLED renkleri daha canlı gösterir.

Yine de telefonunuz hayırlı olsun diyeyim :)

• lg g3 ü listeden çıkar diğer telefonlara hakaret ediyosun farkında mısın
  • Android Canavarı kullanıcısına yanıt
    Hocam s5 te amoled değil mi .? Note 3 te gözüm kaldı ancak boyutu Yüzünden vazgectım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam s5 te amoled değil mi .? Note 3 te gözüm kaldı ancak boyutu Yüzünden vazgectım

S5'de AMOLED tabi ki, yani aynı olay onda da var. AMOLED ekranın bir negatif özelliği bu. Yani beyaz rengi sarımtrak tonda vermesi...
  • S5 almakla büyük hata yapıyosunuz hocam. Note 3 tercih etmeliydiniz. S5 4-5 ay sonra sizi bıktıracaktır. Rehbere girerken 5 sn önce basmanız lazım olabilir ilerde. Acil durum çağrısı yapmak imkansız oluyor Samsung'un note serisi dışındaki telefonlarında. Eğer hala iptal etme şansınız varsa iptal edin Note 3 yada 4 alın. Note 3 ile 4'e gelecek olursak performans yönünden pek bi fark şu an belli değil. Ekran olarak Note 4 2k ekran ile geliyor ve gerçekten muhteşem bir ekranı var. Arkadaşımın Note 3'ünü kullandığımda leğen plastiği gibi geliyor. Aslında hoşuma gitmiyo değil hafiflik hissi veriyor ama sağlamlıktan eksiliyor. Belkide benim Note 4'e alışmamdan dolayı bu böyledir ama 3 ile 4 arasında ciddi oranda kasa farkı var Note 4'ü elinize aldığınıza gerçekten bir amiral gemisi taşıdığınızı hissediyosunuz. Note 3 ise her an kırılmaya hazır leğen plastiği gibi geliyor. Kamera farkı zaten meçhul ama Note 3'ünde hakkını yememek lazımki piyasada bir çok telefondan çok çok daha iyi fotoğraf çekimi sergiliyor ve gerçekten güzel bir kamerası olduğunu inkar edemeyiz. Note 4 kalemi ciddi anlamda kullanılabilirliği artmış durumda ama kalemi ne kadar kullanırsınız bilemem doğrusu. bu 3 seçeneğin çok önemi yoksa ben kılıfla kullanırım, kamera çok önemli değil (ki Note 3'ün kamerası da çok iyi performans vermektedir.). Spen'ide gerekli bulmuyorum can sıkıntısında kullanırım derseniz Note 3 almanızı tavsiye eder ama ben kılıfsız kullanır telefonun varlığını hissederim, 4k video vb şeyler çekerim, kalemi toplantı vb. şeylerde not almak için çok sık kullanırım diyorsanız Note 4 tavsiye ederim. Emin olunki Note 4 fiyatına değecek bir telefon hocam Note 3'de aynı şekilde. Boyutuna alışmanız en fazla 3 gün sürer sonrasında küçük bile gelmeye başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ZAM- -- 7 Şubat 2015; 3:56:06 >

• Note 4 en mantıklısı duruyor bu 4 cihaz arasından.
    Şansen ben Alpha' yı hiç beğenmedim, G3' ün ise birçok sorunu var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.