Şimdi Ara

NOTE 3 SARJ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24 OCAKTA NOTE 3 ALDIM AMA SARJI COK KOTU 2 SAATTE DORU DUZGUN KULLANMADIGIM HALDE %20 SARJIM GİTTİ OĞLEDEN SONRA SARJIM BİTİYO BUNDAN ONCEDE NOTE 2 KULLANIYODUM BUNA GORE COK COK İYİ Bİ BATARYASI VARDI. AYNI PROBLEMİ YAŞAYAN VARMI?

• Ayarlardan pil kısmına gelip ordaki grafiğin ss'sini atar mısınız? Bir de Ekran'a girip oranın ss'sini
  • güç tasarrufu modunu açtın mı?
  • iş yerindeyim akşam çekip atıyım hepsini
  • Ayni Sorun Bendede Var Suan Note 2 yi sattigim icin pismanim Telefonda Oyun Bile Oynayamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vuh

Ayarlardan pil kısmına gelip ordaki grafiğin ss'sini atar mısınız? Bir de Ekran'a girip oranın ss'sini

Buda benim
     NOTE 3 SARJ SORUNU NOTE 3 SARJ SORUNU

• bendede var aynı şekilde 5 saatte bitiyor yoğun kullanımda, güç tasarrufunu açınca asagı yukarı bi 12 14 saate yaklasıyor kullanmadıgınız zaman güç tasarrufunu aktif edin fark ediyor güç tasarrufunu açınca işlemci frekansı düşüyor direk
  • Note 3 batarya soruny yok diyoruz birde ya

• 5+ saat ekran açık süresi almanız gerekir normalde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vuh -- 28 Ocak 2014; 6:10:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan3510

24 OCAKTA NOTE 3 ALDIM AMA SARJI COK KOTU 2 SAATTE DORU DUZGUN KULLANMADIGIM HALDE %20 SARJIM GİTTİ OĞLEDEN SONRA SARJIM BİTİYO BUNDAN ONCEDE NOTE 2 KULLANIYODUM BUNA GORE COK COK İYİ Bİ BATARYASI VARDI. AYNI PROBLEMİ YAŞAYAN VARMI?

Tek çaresi root atıp, bir yurttaşımızın yazdığı pacific rom v8 i atmak.
    İnanılmaz derecede hızlı ve az enerji tüketiyor.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2525654

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D0A9F2EC3 -- 28 Ocak 2014; 7:17:40 >
  • sorun cozuldu kendiliginden sabah 8.30 dan beri mobil veri acık arada msj atıyorum whatsapp tan bi ara wifi paylasıma actım kendim wifi ye baglandım %11 gitti yanı buda normaldir heralde boyle olursa hiç sorun kalmaz ozellik olarak note 2 den cok ustun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.