Şimdi Ara

Note 4 almalı mıyım? Aşırı Kararsızım... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam öncelikle şunu söyleyim, şebeke sorununun 4g ile ilgisi yok bende kullanıyorum telefonu,zaten ayarlarda 4g yi de kat derseniz cihaz baz istasyonu ararken şarjını yer.
    Note 4 gerçekten çok kaliteli bir telefon fakat touchwiz ne kadar sadeleşsede touchwiz dir.Bazı bug lar ortaya çıkıyor ama eski touchwiz lerden daha stabil.Cihazda 64bitlik mimari mevcut o yüzden kendi serisinin yenilerinden başka rakibi fazla yok.Kamerası s5 deki sensöre sahip fakat ışık alma açısından çok daha gelişmiş ve ois var.Ama alıcaksan normalini al çünkü edge versiyonu tam bir mühendislik bozuntusu,s6 da düzeltiler ama telefonu düşürdüğün an kırılma riski çok yüksek ve yan ekran bazı yazılım hatalarına sebep olabilir.Ben s6 almanızı öneririm çünkü turkcell de filan 2.400 şuanda ama daha büyük olsun, kalemi bana çok yarar diyorsanız note 4 ideal, başka birşey varsa çekinmeyin Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Chaosy kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yorumun için çok teşekkürler, kararsızlığımı bir nevi giderdin :) S6 almam, Samsung'un S serisini hiç sevmiyorum. Tasarım olarak Note 4 çok daha güzel görünüyor. Arayüzdeki hatalar, bug larla alakalı güncelleme (5.1.1'di sanırım) ile düzeltilecek. Bunu belirttiler. Note Edge zaten aşırı derecede kullanışsız bana göre. Büyük ihtimalle Note 4 alacağım. Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: chosen61

Ben de arkadaş gibi kararsızdım, sonradan note 4'e karar vermiştim ama nexus 6'a hiç bakmamıştım. Bakınca görünüşü hoşuma gitti ve ekranı note 4'den büyük, özellikleri daha iyi. Yalnız nexus 6 çıktı mı, çıkacak mı? O kadar aradım internette bir tarih bulamadım telefonla ilgili yurtdışında çoktan çıkmış olmalı eylül falan yazıyordu.

ya sırf note 4 ü SPEN olayı yüzünden alıyorum desem yeridir. yani aynı paraya belki daha iyi işlemcili telefon alabilirsiniz. nexus serisi android den saf arayüz alıyo yani çok güzel bir özellik saçma sapan özelleştirmeler yok saf android 5.0 düşün yani ayrıca yurt dışından sipariş et nexus 6 yı sanırım türkiyeye gelmeyecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diamondmonster

Note 4 güzel telefon. Diğer sorunlar hiç önemli değil bence tek sorun şebeke hatası.
    Mesele 4g ile alakalı değil forumda sabit konusu var onu okuyun bence. Telefona o kadar para verdikten sonra çekmemesi epey arkadaşın canını sıkmış

4g ile ilgisi yok diyemezsin çünkü türkiyede 4g altyapısı daha yeni eğer donanımsal bir hata olsaydı samsung farkında olurdu güncelleme gelmeden önce en az 100 defa kontrol ediliyo eksik varmı sorunlar düzeltildimi diye yani adamlar bakıyo kendi ülkelerinde sorun yok ona göre davranıyorlar zaten iade aldılar sorunlu olanları

• quote:

Orijinalden alıntı: fahriparlaktas

Öncelikle yorumun için çok teşekkürler, kararsızlığımı bir nevi giderdin :) S6 almam, Samsung'un S serisini hiç sevmiyorum. Tasarım olarak Note 4 çok daha güzel görünüyor. Arayüzdeki hatalar, bug larla alakalı güncelleme (5.1.1'di sanırım) ile düzeltilecek. Bunu belirttiler. Note Edge zaten aşırı derecede kullanışsız bana göre. Büyük ihtimalle Note 4 alacağım. Teşekkürler :)

Önemli değil .Dediğiniz doğru zaten normalde öyle gözle görülecek bug yok, zaten art yürütümünde çalıştığı için çok hızlı işlem yapar.Hayırlı olsun alırsanız.Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xronize

quote:

Note 4 güzel telefon. Diğer sorunlar hiç önemli değil bence tek sorun şebeke hatası.
    Mesele 4g ile alakalı değil forumda sabit konusu var onu okuyun bence. Telefona o kadar para verdikten sonra çekmemesi epey arkadaşın canını sıkmış

4g ile ilgisi yok diyemezsin çünkü türkiyede 4g altyapısı daha yeni eğer donanımsal bir hata olsaydı samsung farkında olurdu güncelleme gelmeden önce en az 100 defa kontrol ediliyo eksik varmı sorunlar düzeltildimi diye yani adamlar bakıyo kendi ülkelerinde sorun yok ona göre davranıyorlar zaten iade aldılar sorunlu olanları

Hocam zaten donanım ile alakası yok bu tamamen çevresel faktör.Baz istasyonlarımız 4g ready değil, hatlar ne kadar tamamlansanda cihazların hiçbiri 4gyi algılayamaz.Zaten lte/wcdma/gsm bağlanma şeklini seçerseniz cihaz otamatikman en yakında ki baza bağlanır fakat 4g imkanı var mı diye bakınır ve bu yüzden bağlantı sorunları çıkar.Cihazda hiçbir bağlantı sorunu yaşamadım belki dediğiniz cihaz hatalı yada dediğimden dolayıdır.Yanlışım varsa çekinmeden söyleyin, kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chaosy

quote:

quote:

Hocam zaten donanım ile alakası yok bu tamamen çevresel faktör.Baz istasyonlarımız 4g ready değil, hatlar ne kadar tamamlansanda cihazların hiçbiri 4gyi algılayamaz.Zaten lte/wcdma/gsm bağlanma şeklini seçerseniz cihaz otamatikman en yakında ki baza bağlanır fakat 4g imkanı var mı diye bakınır ve bu yüzden bağlantı sorunları çıkar.Cihazda hiçbir bağlantı sorunu yaşamadım belki dediğiniz cihaz hatalı yada dediğimden dolayıdır.Yanlışım varsa çekinmeden söyleyin, kolay gelsin.

çok haklısın diyorum bu kadar basit benimde anlatmak istediğim buydu,

ama samsung genede merhametli davrandı kullanıcılarının bir kısmından iade aldı

• Bekle note 5 al 925 ile Eylül ayına kadar idare edersin rahat birde nexus 6 dan sonraki seriyi bekle güncelleme istiyorsan nexus en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA9189F46 -- 3 Nisan 2015; 18:47:40 >
  • Maalesef size katılmıyorum. Çünkü, teknoloji bu sonuçta. Note 5 çıktığında da Note 6 bekleyelim o zaman. Teknolojinin sonu yok, sürekli gelişiyor. Ha Note 4 eski bir telefon olsa tamam kabul ama Note 4 de gayet yeni bir telefon. Saygılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montblanc 149

Bekle note 5 al 925 ile Eylül ayına kadar idare edersin rahat birde nexus 6 dan sonraki seriyi bekle güncelleme istiyorsan nexus en iyisi

Nexus evet güncelleme konusunda iyi bir seridir sonuçta google ın serisi ama onların amacı aşırı vanilla olmak yada üzerinde rahat modifiye yapılmasını sağlamaktır.Nexus serisi türkiyede fazla tutmuş bir seri değil fakat keşke tutsa, keşke her programcı alsa.Ama şirketlerin arge bölümü geliştikçe telefonların piyasaya çıkma hızı daha da artıyor o yüzden birinde karar vermek lazım, bekleye bekleye bitmez.

• quote:

quote:

Hocam sorun ile alakalı konuyu epey okudum arkadaşlar bırakın 4g yi sorunu ortadan kaldırmak için telefonları 2g olan sadece GSM moduna bile aldılar fakat sorun hala devam ediyor diyorlar.

• quote:

quote:

quote:

Hocam sorun ile alakalı konuyu epey okudum arkadaşlar bırakın 4g yi sorunu ortadan kaldırmak için telefonları 2g olan sadece GSM moduna bile aldılar fakat sorun hala devam ediyor diyorlar.

tekrar söylüyorum eğer donanımsal yada yazılımsal bir hata olsaydı merkezi yerlerde de aynı durum olurdu ki olmuyo

ama sen bilirsin eğer note 4 almayacaksan nexus yada htc al

ama cidden note 4 güzel bir telefon

en azından klasmanın da en iyisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung'un telefonu telefon yapan bir özelliği hatalı yapması akıl almaz bir olay. Hadi ilk üretimlerde sorun vardı diyelim. O zaman şimdiki yeni üretimlerdede sorunun devam etmesi beni hayli rahatsız etti. Satın alırken yetkiliye sorsam böyle bir sorun varmış diye, "yok yok öyle bişey" diye geçiştireceklerini de biliyorum. Bu denli süper bir telefona bu hata hiç yakışmıyor açıkcası.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.